What's new

- Pozostałe Bot do ots kasteria.pl

Vese

New User
Reaction score
0
Odp: Bot do ots kasteria.pl

Trzeba si? upora? z plikiem .dll najpierw ?eby kombinowa? z botem :p

Tadeusz Norek

Active User
Reaction score
8

OTClient z CandyBot + Cavebot/Waypoints (mod do OTC) - to powinno zadzia?a? xD.

Adecristo

New User
Reaction score
0

M?j kolega napisa? prostego runemakera, sprzedawa? go na allegro ale allegro czepia si? do bot?w, wi?c zacz?? go sprzedawa? za 5k w grze.
Mi to te 5k zwisa, wi?c macie jak chcecie:
55768779440466057674.png

Skan :
Download :

Last edited:

Saiyans King

Forum friend
Reaction score
18

Jak kto? chce to fixn??em(w sensie usun??em zabezpieczenie przed elfem) .dllke kasterii(prosz? o nie pytanie si? mojej osoby o elfa bo nie udost?pnie ale w paczce jest loader elfa przygotowany pod kasterie jak kto? ma scrackowanego elfa).

Skan:
Download:

duchs

User
Reaction score
0

a ten elf bot ma by? pod tibie 8.0 czy 8.54?

ravadin

New User
Reaction score
0

Ja mam problem, scrakuje tego elfa, uruchomie loadera, biore inject, wybiore skin, jest dzwiek elfa i w kliencie nie ma ani sladu po elfie :X. f12 i shift+f12 nie dzia?aja. jakis pomysl?

---------- Tre?? dodana o 19:10 ----------

a ten elf bot ma by? pod tibie 8.0 czy 8.54?

8.54

duchs

User
Reaction score
0

Mi tak b??d wyskakuje jakies pomys?y :D?

Tekero

Advanced User
Reaction score
9

Mo?e i odpali? ale i tak nie dzia?a.
U?ywamy clienta 8.54 poniewa? plynniej chodzi ni? 8.0 tak samo jak wszystkie ots 7.4 u?ywaj? 7.72

Niestety nie masz racji. Elfbot uruchamia si?. Niestety Targeting i Cavebot dzia?aj? bez zarzutu. B??dy najcz??ciej wywala Shortkeys i losowo przy uruchamianiu funkcji r?znych. Je?eli uruchomimy i debuga nie wywali - to podczas bocenia ju? nie wywali.

Nie gram na kasterii, wbi?em tylko sprawdzi? bota.

Jak kto? chce to fixn??em(w sensie usun??em zabezpieczenie przed elfem) .dllke kasterii(prosz? o nie pytanie si? mojej osoby o elfa bo nie udost?pnie ale w paczce jest loader elfa przygotowany pod kasterie jak kto? ma scrackowanego elfa).

Skan:
Download:

ravadin

New User
Reaction score
0

@up dziala Ci z tymi plikami od ziomka Saiyans King?

Saiyans King

Forum friend
Reaction score
18

Skan:
Download:
Niestety jednak ten fix nie dzia?a w 100%(moja wina ze nie sprawdzi?em czy admin serwera nie dokona? jakich? zmian w pakietach wysy?anych do serwera).
Aktualnie pracuj? nad klientem 8.60 pod kasterie ale raczej na pewno nie udost?pnie go za darmo z powodu tego ze troch? pracy musia?em w niego w?o?y?.
Ma?y ss:
OYDNQvB.jpg

Xalcer

User
Reaction score
0

Ju? my?la?em, ?e zadzia?a?o a tu problem z 64bitowym systemem operacyjnym (win 7). Jest jaki? spos?b ?eby omin?? ten b??d zwi?zany z 64bit ?

Saiyans, je?eli uda Ci si? upora? z tymi problemami i wszystko b?dzie dzia?a?o to ch?tnie kupie od Ciebie dzia?aj?cego Elfa pod ten serwer.

pzdr ;))

Majcher

New User
Reaction score
0

Ci?gle debuguje ten fix pod kasterie :/

Lord Darkvod

Active User
Reaction score
1

Niestety jednak ten fix nie dzia?a w 100%(moja wina ze nie sprawdzi?em czy admin serwera nie dokona? jakich? zmian w pakietach wysy?anych do serwera).
Aktualnie pracuj? nad klientem 8.60 pod kasterie ale raczej na pewno nie udost?pnie go za darmo z powodu tego ze troch? pracy musia?em w niego w?o?y?.
Ma?y ss:

Chcia?bym zobaczy? filmik jak dzia?a ci targeting na tym ots, kto? z mpcforum zrobi? ju? elfbota pod kasteri? ale stwierdzi?, ?e bot jest bezu?yteczny je?li nie dzia?a targeting.

Saiyans King

Forum friend
Reaction score
18

Chcia?bym zobaczy? filmik jak dzia?a ci targeting na tym ots, kto? z mpcforum zrobi? ju? elfbota pod kasteri? ale stwierdzi?, ?e bot jest bezu?yteczny je?li nie dzia?a targeting.
Nie znam tego kefu z mpcforum ale wiem ze nie zna si? na in?ynierii wstecznej w takim stopniu jak ja skoro stwierdzi? ze elfa nie da si? ogarn??.
Filmiku nie dam bo niestety nie mam jak go nagra?. Dla czekaj?cych dodam i? aktualnie pracuj? nad stron? i tutaj si? pojawia dla was pytanie czy chcieliby?cie system licencji czy p?atno?? przed ?ci?gni?ciem.