Partyzanty
Banned
- Reaction score
- 0
Odp: Bot do ots kasteria.pl
8.0 sprity, exe 8.54
8.0 sprity, exe 8.54
a ten elf bot ma by? pod tibie 8.0 czy 8.54?
Mo?e i odpali? ale i tak nie dzia?a.
U?ywamy clienta 8.54 poniewa? plynniej chodzi ni? 8.0 tak samo jak wszystkie ots 7.4 u?ywaj? 7.72
Jak kto? chce to fixn??em(w sensie usun??em zabezpieczenie przed elfem) .dllke kasterii(prosz? o nie pytanie si? mojej osoby o elfa bo nie udost?pnie ale w paczce jest loader elfa przygotowany pod kasterie jak kto? ma scrackowanego elfa).
Skan:
Download:
Niestety jednak ten fix nie dzia?a w 100%(moja wina ze nie sprawdzi?em czy admin serwera nie dokona? jakich? zmian w pakietach wysy?anych do serwera).Jak kto? chce to fixn??em(w sensie usun??em zabezpieczenie przed elfem) .dllke kasterii(prosz? o nie pytanie si? mojej osoby o elfa bo nie udost?pnie ale w paczce jest loader elfa przygotowany pod kasterie jak kto? ma scrackowanego elfa).
Skan:
Download:
Niestety jednak ten fix nie dzia?a w 100%(moja wina ze nie sprawdzi?em czy admin serwera nie dokona? jakich? zmian w pakietach wysy?anych do serwera).
Aktualnie pracuj? nad klientem 8.60 pod kasterie ale raczej na pewno nie udost?pnie go za darmo z powodu tego ze troch? pracy musia?em w niego w?o?y?.
Ma?y ss:
Nie znam tego kefu z mpcforum ale wiem ze nie zna si? na in?ynierii wstecznej w takim stopniu jak ja skoro stwierdzi? ze elfa nie da si? ogarn??.Chcia?bym zobaczy? filmik jak dzia?a ci targeting na tym ots, kto? z mpcforum zrobi? ju? elfbota pod kasteri? ale stwierdzi?, ?e bot jest bezu?yteczny je?li nie dzia?a targeting.