Odp: Bot do ots kasteria.pl
ikony nie dzialaja
1. nie dzialaja ikony
2. w pewnych miejscach bot sie zacina w sensie waypointy sie zacinaja, np na rooku na wiezy trolli na pierwszym pietrze jak zbije trolla do red hp i zaczyna troll uciekac to jak ucieknie w prawy dolny rog to bot tam nie idzie, zaznacza drugiego trolla. dodam, ze zadna skrzynia nie blokuje drogi ani nic innego, po prostu zmienia sie wyglad drogi i juz tam nie idzie.
2.1 cos podobnego na ab'dendriel trollach na poziomie -1 jak jest zakret to bot pojdzie do konca ale potem staje przy scianie i sie blokuje nie idzie dalej, a wpt zrobione bardzo dobrze.
3. looting juz wiadomo nie dziala ale jest prosty skrypt ktory otwiera wszystko co bylo zaznaczone i dedlo wiec jak dla mnie nie musisz naprawiac tego lootingu
4. dodaj info ze jak komus nie dziala/nie wlacza sie bot to musi dodac folder z botem do wyjatkow w antywirusie, ustawic zgodnosc bota i uruchamiac jako admin bo inaczej bedzie mu wypierdalac ze serial nie dziala
5. nwm co sie stalo ale teraz rano o 10 wypierdala debuga w thais jak sie probuje lognac na chara
6. nie wiem czy to tylko u mnie tak ale jak ustawie w lootingu e1 zeby wrzucal do 2 plecaka to jak otwiera cialo to sie zamyka ten 2 plecak
7. debugi ciagle w niektorych miejscach np przy wyjsciu z trolli ab pomiedzy 1 drzwiami a 2
to chyba tyle nie wiem pobawilem sie troche i zostawilem na full afk