What's new

- Pozostałe Bot do ots kasteria.pl

Sebix115

User
Reaction score
0
Odp: Bot do ots kasteria.pl

Niestety ostatni tylko wy??cza cavebota ju? te? go widzia?em na innej stronie. ;(

emsik

New User
Reaction score
0

[MENTION=23056]mis[/MENTION]czo troch? s?abo z twojej strony, skrypt z neta a ty chcesz ?eby Ci za niego p?aci?.

Sebix115

User
Reaction score
0

[MENTION=23056]mis[/MENTION]czo troch? s?abo z twojej strony, skrypt z neta a ty chcesz ?eby Ci za niego p?aci?.

To samo chcia?em napisa? jakim trzeba by? frajerem, ?eby chcie? kas? za co? co jest za free z neta.
Jeszcze chce sprzedawa? nie swoj? prace.

Ten skrypt podany przez kolege post up jakim? cudem zacz?? dzia?a? .
auto 500 | dontlist | if [$target.hppc == 0 && $active == 1] {set $active 0 | setcavebot off | wait 1400 | setcavebot on}

auto 100 | dontlist | if [$target.hppc >1 && $active == 0] {set $active 1}

Last edited:

Miszczo

Advanced User
Reaction score
14

wiadomosc do seebix115 , piszac "frajery" mam na mysli tylko jego, nie innych uzytkownikow tnetu. chlop mnie prosil o skrypty, a teraz wyzywa. wlasnie dlatego ZA DARMO nic nie udostepniam, znam takich kalafiorkow bardzo dobrze na tym i innych forach. takze zastanowcie sie dwa razy zanim wrzucicie cos za darmo na to forum, bo tak czy siak za plecami beda was obrazac. przeczytaj reszte to sie dowiesz czemu chcialem drobny datek za skrypty/ikony/waypointy/depositery/pomoc w ustawieniach itp. nie chcialem kasy tylko za dwa skrypty "z neta" BTW SEEBIX TERAZ TO POTRAFILES ZNALEZC SKRYPT :D ALE WCZESNIEJ JAKOS NIE UMIALES :D WLACZYL SIE UKRYTY DUSIGROSZ? hehe

a jakim trzeba byc frajerem zeby mnie prosic o skrypty ktore sa na necie i za free? co bol dupy nagle? prosic na priv to kazdy potrafi ale sie odwdzieczyc to juz nikt. dostalem 14 wiadomosci z prosba o te dwa skrypty, to niezle "frajery". ale poswiecic czas na znalezienie i ewentualne poprawki juz nagle nikt nie potrafi ;) autor tez przeciez tego klienta nie zrobil od zera co nie? hamburgera tez masz od zera? frytki tez? przeciez ktos juz to wynalazl, nie rozumiem fali hejtu ale ok skoro poswiecilem czas i poprawilem niektore skrypty+zrobilem ikony+depositery itp to czemu mam to dawac za darmo? jak taki dobroduszny jestes to zrob mi full ikony, wszystkie potrzebne skrypty i waypointy z depositerami na expy ;) no zrob za free czekam wrzuc tutaj linka do paczuszki. tak btw to nie tylko ja tego klienta uzywam a przez ostatnie dni to tylko ja zglaszam autorowi czego brak co nie dziala itp tez byscie mogli cos napisac zamiast liczyc na gotowe :) nie ma co sie spinac dajcie spokoj chcialem tylko drobny datek 3 czy 4k na kasterii tak ciezko was nie zbawi to jest z 30minut zbierania gpkow na rotach czy innych larvach, a na te ikony, robienie wpt, poprawe skryptow poswiecilem duzo wiecej, bo codziennie cos zmieniam i ulepszam:) na kasterii dzieki temu klientowi juz sie swoje dorobilem ale wiem ze "kupione" lepiej smakuje niz dostane za darmo byle co, takze ten tego.. serio nie rozumiem czy ty tez tak za darmo wszystko robisz? pozdro ludzie i nie spinajcie sie o takie glupoty, to jest temat o bocie, a wlasciwie kliencie do kasterii i niech tak zostanie bo robimy smietnik autorowi wspanialego klienta;)

Last edited:

Sebix115

User
Reaction score
0

wiadomosc do seebix115 , piszac "frajery" mam na mysli tylko jego, nie innych uzytkownikow tnetu. chlop mnie prosil o skrypty, a teraz wyzywa. wlasnie dlatego ZA DARMO nic nie udostepniam, znam takich kalafiorkow bardzo dobrze na tym i innych forach. takze zastanowcie sie dwa razy zanim wrzucicie cos za darmo na to forum, bo tak czy siak za plecami beda was obrazac. przeczytaj reszte to sie dowiesz czemu chcialem drobny datek za skrypty/ikony/waypointy/depositery/pomoc w ustawieniach itp. nie chcialem kasy tylko za dwa skrypty "z neta" BTW SEEBIX TERAZ TO POTRAFILES ZNALEZC SKRYPT :D ALE WCZESNIEJ JAKOS NIE UMIALES :D WLACZYL SIE UKRYTY DUSIGROSZ? hehe

a jakim trzeba byc frajerem zeby mnie prosic o skrypty ktore sa na necie i za free? co bol dupy nagle? prosic na priv to kazdy potrafi ale sie odwdzieczyc to juz nikt. dostalem 14 wiadomosci z prosba o te dwa skrypty, to niezle "frajery". ale poswiecic czas na znalezienie i ewentualne poprawki juz nagle nikt nie potrafi ;) autor tez przeciez tego klienta nie zrobil od zera co nie? hamburgera tez masz od zera? frytki tez? przeciez ktos juz to wynalazl, nie rozumiem fali hejtu ale ok skoro poswiecilem czas i poprawilem niektore skrypty+zrobilem ikony+depositery itp to czemu mam to dawac za darmo? jak taki dobroduszny jestes to zrob mi full ikony, wszystkie potrzebne skrypty i waypointy z depositerami na expy ;) no zrob za free czekam wrzuc tutaj linka do paczuszki. tak btw to nie tylko ja tego klienta uzywam a przez ostatnie dni to tylko ja zglaszam autorowi czego brak co nie dziala itp tez byscie mogli cos napisac zamiast liczyc na gotowe :) nie ma co sie spinac dajcie spokoj chcialem tylko drobny datek 3 czy 4k na kasterii tak ciezko was nie zbawi to jest z 30minut zbierania gpkow na rotach czy innych larvach, a na te ikony, robienie wpt, poprawe skryptow poswiecilem duzo wiecej, bo codziennie cos zmieniam i ulepszam:) na kasterii dzieki temu klientowi juz sie swoje dorobilem ale wiem ze "kupione" lepiej smakuje niz dostane za darmo byle co, takze ten tego.. serio nie rozumiem czy ty tez tak za darmo wszystko robisz? pozdro ludzie i nie spinajcie sie o takie glupoty, to jest temat o bocie, a wlasciwie kliencie do kasterii i niech tak zostanie bo robimy smietnik autorowi wspanialego klienta;)

Nie mam zamiaru si? k?uci? i wyzywa? z Tob? , tak prosi?em Ci? o skrypt na prv po czym zobaczy?em ?e nagle chcesz jaki? hajs za niego.
Sorry ale skoro jeste? w dziale pomoc to raczej s?pienie o kas? za co?, to nie w tym temacie. To jest typowo Polskie ?eby si? pochwali? ?e co? si? ma, jaki? skrypt a p??niej go nie udost?pni?, ewentualnie pr?bowa? jeszcze co? zarobi?.
Co do pomocy z botem, wysy?am mailowo b??dy kt?re znalaz?em.

Mcik

New User
Reaction score
0

witam, jak d?ugo czeka sie na kod do aktywacji klienta? zakupi?em wczoraj i do tej pory nie dosta?e a juz bym chcial cos dzialac :)

TenTypSwir

NNSTORY.EU Developer
Reaction score
117

Poda?e? z?y email pewnie ^^ Napisz do SaiyansKing'a na pw - podaj nr telefonu i kod zwrotny z sms'a + godzin? o kt?rej wys?a?e? lub email z PayPala i godzin? o kt?rej wys?a?e? $ + id transakcji :)

Sasmusil

User
Reaction score
0

czyli jak dzia?? ten bot? W zasadzie kupuj?c dostaje klijenta na kt?rego musz? dodatkowo za?atwi? sobie elf bota?

Sebix115

User
Reaction score
0

Czyli dostajesz dost?p do klienta 8.6 kt?ry dzia?a na kasteri + ma wbudowane makra czyli na legalu odpalasz sobie elfbota.

Debski

Senior User
Reaction score
257

W kazdym elfie wykrywa jakies wiry, to normalne xd

Sasmusil

User
Reaction score
0

dobra dzia?a fajnie tylko jak ustawi?em skrypt na otwieranie potwor?w to nie zbiera golda mimo i? wcze?niej zbiera?

problem roziwazany.

---------- Tre?? dodana o 06:11 ----------

a jak wygl?da sprawa z zapisywaniem? Po ustawieniu smiga ?wietnie ale nie moge zapisa? ustawionego bota. Mam win 7 32 bit. czy to moze byc powodem ?

Last edited:

emsik

New User
Reaction score
0

@up
Uruchom klienta i bota jak administrator :0

Miszczo

Advanced User
Reaction score
14

powoli zaczynaja sypac sie bany za boty, trzeba uwazac bo w nocy mozna dostac raporta a po poludniu jak jestescie online to gm podbija i pyta czy bocicie bo dostaliscie raporta i bedziecie teraz "na oku" koleszka wyszedl 3 charami z rooka kolo 20-22 wczoraj a dzisiaj juz dostal bany na te chary mimo ze tylko wyszedl z nimi rooka, wybral profesje i odstawil do depo.

nadal czekam na odpowiedz autora co do "eat food" w menu klienta, poniewaz tak to musze wlaczac elfa tylko po to zeby bot zarl. z ta funkcja do drobnego skillowania elf nie bylby potrzebny. doskonale rozumiem, ze to tylko klient ale skoro juz bawimy sie w menu to gdyby autor mial wolna chwile lub mozliwosc to taka funkcja na pewno pozytywnie wplynela by na korzystanie z klienta. jeszcze raz napisze zeby nie bylo hejtu, doskonale rozumiem, ze to tylko klient ale skoro autor dodal wlasne bot-menu w kliencie to moze mialby chwile czasu na dodanie tego "eat food". jeszcze raz uwaga na reporty nie dajcie sie lapac, odpisujcie tym noobom co was pytaja czy jestescie, bo potem jestescie sprawdzani jak gmy wroca ze szkolki/pracy. przed zapisem servera ostro poluja(nooby tibijskie glownie 10 paladyny) na boty wiec tez taki maly tip ode mnie ale w sumie ameryki nie odkrylem.

polecam obejrzec odcinek kastiego pod tytulem Tibia dzie? z ?ycia GM'a! KastiOTS Kasteria.pl #1 - Pierwsze boty zbanowane!
prezentuje kilka miejscowek gdzie NIE POWINNISCIE JUZ BOCIC, A JEZELI MACIE TAM TERAZ CHARY TO LEPIEJ PRZENIESCIE:)
pokazuje tez jak mniej wiecej sprawdza raporty, jak to wyglada od strony admina, mysle ze warto obejrzec

Last edited:

Saiyans King

Forum friend
Reaction score
18

Na pro?b? Miszczo doda?em do klienta auto-eatera nie jest jako? bardzo zaawansowany ale lepsze to ni? nic.
+jest te? bonus

ss2.png

ss3.png

Miszczo

Advanced User
Reaction score
14

genialnie, mam nadzieje ze tym razem klient wrzucony nowy hehe:) jak tylko wstane(2-3 w nocy) to od razu zabiore sie za testowanie czy wszystko jest sprawne i edytuje ta wiadomosc.

jak dla mnie dziala elegancko na ten moment wszystko ok. bez zarzutow, ale bede jeszcze dluzej potestowal to moze jakis kalafiorek wyskoczy, chociaz szczerze w to watpie.

Last edited:

szymonz9

New User
Reaction score
0

jest jakas opcja, zeby lowilo rybki?:> skrypt nie dziala :|

btw. chetnie kupie dzialajace full afki dla ms/rp

Last edited:

Miszczo

Advanced User
Reaction score
14

autor klienta proszony o sprawdzenie i ewentualne odpisanie na pw prawdopodobnie mamy problem z kompatybilnoscia klienta pod jedna wersje windowsa

czy testowal ktos klienta na w10? dziala?