wiadomosc do seebix115 , piszac "frajery" mam na mysli tylko jego, nie innych uzytkownikow tnetu. chlop mnie prosil o skrypty, a teraz wyzywa. wlasnie dlatego ZA DARMO nic nie udostepniam, znam takich kalafiorkow bardzo dobrze na tym i innych forach. takze zastanowcie sie dwa razy zanim wrzucicie cos za darmo na to forum, bo tak czy siak za plecami beda was obrazac. przeczytaj reszte to sie dowiesz czemu chcialem drobny datek za skrypty/ikony/waypointy/depositery/pomoc w ustawieniach itp. nie chcialem kasy tylko za dwa skrypty "z neta" BTW SEEBIX TERAZ TO POTRAFILES ZNALEZC SKRYPT
ALE WCZESNIEJ JAKOS NIE UMIALES
WLACZYL SIE UKRYTY DUSIGROSZ? hehe
a jakim trzeba byc frajerem zeby mnie prosic o skrypty ktore sa na necie i za free? co bol dupy nagle? prosic na priv to kazdy potrafi ale sie odwdzieczyc to juz nikt. dostalem 14 wiadomosci z prosba o te dwa skrypty, to niezle "frajery". ale poswiecic czas na znalezienie i ewentualne poprawki juz nagle nikt nie potrafi
autor tez przeciez tego klienta nie zrobil od zera co nie? hamburgera tez masz od zera? frytki tez? przeciez ktos juz to wynalazl, nie rozumiem fali hejtu ale ok skoro poswiecilem czas i poprawilem niektore skrypty+zrobilem ikony+depositery itp to czemu mam to dawac za darmo? jak taki dobroduszny jestes to zrob mi full ikony, wszystkie potrzebne skrypty i waypointy z depositerami na expy
no zrob za free czekam wrzuc tutaj linka do paczuszki. tak btw to nie tylko ja tego klienta uzywam a przez ostatnie dni to tylko ja zglaszam autorowi czego brak co nie dziala itp tez byscie mogli cos napisac zamiast liczyc na gotowe
nie ma co sie spinac dajcie spokoj chcialem tylko drobny datek 3 czy 4k na kasterii tak ciezko was nie zbawi to jest z 30minut zbierania gpkow na rotach czy innych larvach, a na te ikony, robienie wpt, poprawe skryptow poswiecilem duzo wiecej, bo codziennie cos zmieniam i ulepszam
na kasterii dzieki temu klientowi juz sie swoje dorobilem ale wiem ze "kupione" lepiej smakuje niz dostane za darmo byle co, takze ten tego.. serio nie rozumiem czy ty tez tak za darmo wszystko robisz? pozdro ludzie i nie spinajcie sie o takie glupoty, to jest temat o bocie, a wlasciwie kliencie do kasterii i niech tak zostanie bo robimy smietnik autorowi wspanialego klienta