What's new

- Pozostałe Bot do ots kasteria.pl

Marcin wo

Active User
Reaction score
4
Odp: Bot do ots kasteria.pl

kasteria.servegame.com Tu mo?esz kupi? elfbota pod kasterie, a w?a?ciwie to przerobiony client na kt?rym mo?na odpali? elfbota.

Tw?rcy tego clienta tylko zarabiaj? na nie wiedzy grajk?w ale wkurzy?o mnie to i jak najszybciej wstawie tutaj full cracka clienta

Miszczo

Advanced User
Reaction score
14

Tw?rcy tego clienta tylko zarabiaj? na nie wiedzy grajk?w ale wkurzy?o mnie to i jak najszybciej wstawie tutaj full cracka clienta

to powodzenia ale moze byc trudno bo tworca klienta z tego co widze zna sie na reverse engineering jesli wiesz o co chodzi w ogole wiec zna sie na rzeczy i raczej sie zabezpieczyl przed probami crackowania jego pracy

1.przyciski w menu up/down nie dzialaja
2. open next bp nie dziala w cavebocie prawidlowo, 19 slotow zapelnione a tym 20 byl kolejny plecak i zamiast go otworzyc i od nowa zapelniac to zostawia ten zapelniony i probuje otworzyc wlasnie ten zostawiony do ktorego mial przejsc ale w takim sensie ze jako kolejny kontener czyli zamaist 2 otwartych to 3 otwarte .

1 main bp
2 gold bp i w nim jest kolejny bp na kase, zapelnia pierwszy plecak i zamiast przejsc do drugiego to otwiera go ale tak ze probuje sie pojawic jako 3 kontener na ekranie.

Last edited:

Saiyans King

Forum friend
Reaction score
18

@Up
Funkcja open next bp ju? powinna dzia?a? dobrze po dzisiejszej aktualizacji klienta(by?a to cz??ciowo moja wina).
Przyciski up/down w menu dzia?aj? ale dop?ki nie w??czysz elfbota ale mo?na to samo osi?gn?? korzystaj?c z komendy spyup/spydown w elfbocie(hotkeys/icons).

To mo?e ty si? wyka? t? swoj? wiedz? i sam co? zr?b zamiast jak typowy cebulak podpierdala? cudz? prace.

Miszczo

Advanced User
Reaction score
14

[-]hmm mi wszystko dziala dobrze mam skrypty na otwieranie kazdego ciala ale mojemu koledze to nie dziala, te same skrypty, te same ustawienia ale nie dziala. bot biega ale sie zacina bo otwiera caly czas baga z potwora i zamiast wziac item i isc dalej to caly czas otwiera baga i zamyka. a u mnie dziala bierze co ma wziac z baga i idzie dalej. musialem mu dac skrypt na otwieranie konkretnego ciala i na przenoszenie konkretnych itemow do plecaka bo inaczej z tym bagiem sie zacinal, dziwn[/-]e.

Last edited:

emsik

New User
Reaction score
0

[MENTION=23056]mis[/MENTION]czo
Lap tutaj skrypta mi otwiera 80-90% zabitych
auto 200 dontlist | if $attacked {if [$target.hppc == 0]} {usegroundxyz $attacked.posx $attacked.posy $attacked.posz}

Miszczo

Advanced User
Reaction score
14

[-]na tym skrypcie wlasnie w ogole jemu nie otwiera, probowalismy juz ze 4-5 skryptow i niestety caly czas mu swiruje otwiera baga i zamyka i tak w kolko.
dobra jakos ogarniete znowu, znowu bo wczesniej dzialalo ale po wylaczeniu tibii i ponownym wlaczeniu juz nie dzialalo wiec sie meczylismy ale w koncu dziala, dalem 4 skrypty i jakos to dziala, nadal otwiera bp jak poje.. ale chociaz bierze itema z baga potwora i idzie dalej, a nie stoi i otwiera i zamyka jak przedtem. nie jest to co prawda komfortowe uzywac az 4 skryptow do jednej prostej rzeczy ale no nic wazne ze dziala, u mnie wszystko bez problemu ale u kolegi takie problemy ze ze 2-3 godziny mialem zabawy z tym. nie wiem jak to jest ze jednemu dziala a drugiemu nie, wszystkie ustawienia itp te same.[/-]

mam kolege debila, mowilem mu ze jest nowy klient i dopiero przed chwila sie skapnalem ze jednak go nie pobral... co za ludzie.

Last edited:

Donkuro

New User
Reaction score
0

Rozwi?zane.

Last edited:

Miszczo

Advanced User
Reaction score
14

masz mo?e pomys? jak zaradzi? aby bot u?ywa? mf? do mf i lf s? te same id wi?c w konsekwencji niczego nie u?ywa. nie mam pomys?u jakby to obej??.
nie wiem czy tak da rade ale mo?na by ustawi? mf na hotkeya np f5 i w elfie skrypta zrobi?, ?e jak spadnie poni?ej 70% many to u?ywa tego hotkeya f5 ale nie wiem czy to jest do zrobienia.

Last edited:

Saiyans King

Forum friend
Reaction score
18

masz mo?e pomys? jak zaradzi? aby bot u?ywa? mf? do mf i lf s? te same id wi?c w konsekwencji niczego nie u?ywa. nie mam pomys?u jakby to obej??.
nie wiem czy tak da rade ale mo?na by ustawi? mf na hotkeya np f5 i w elfie skrypta zrobi?, ?e jak spadnie poni?ej 70% many to u?ywa tego hotkeya f5 ale nie wiem czy to jest do zrobienia.
Dodano makro na u?ywanie viali przez elfbota, przyk?ady(bez warunk?w bo nie podaje pe?nych skrypt?w):
-lifefluid: auto 500 useoncreature 20005 self
-manafluid: auto 500 useoncreature 20002 self
By?bym wdzi?czny jakby? sprawdzi? czy dzia?a w 100% tak jak powinno(potrzebny nowy klient do tego)

Miszczo

Advanced User
Reaction score
14

Dodano makro na u?ywanie viali przez elfbota, przyk?ady(bez warunk?w bo nie podaje pe?nych skrypt?w):
-lifefluid: auto 500 useoncreature 20005 self
-manafluid: auto 500 useoncreature 20002 self
By?bym wdzi?czny jakby? sprawdzi? czy dzia?a w 100% tak jak powinno(potrzebny nowy klient do tego)

nie dzia?a. "sorry, not possible"
testowa?em z warunkami i bez
na nowym kliencie

Miszczo

Advanced User
Reaction score
14

dziala wszystko ok ustawiac na auto 500 lub wyzej bo na 100/200 lyka po 2/3 manasy niepotrzebnie

emsik

New User
Reaction score
0

[MENTION=86455]Saiyans King[/MENTION] B?dzie co? robione z lootingiem? Chyba ?e nie potrafisz tego naprawi?, zbieranie na skrypcie jest ma?o efektywne, nie powiem ze przyda?o by si? to naprawi?.

Last edited:

Debski

Senior User
Reaction score
257

[MENTION=86455]Saiyans King[/MENTION] B?dzie co? robione z lootingiem? Chyba ?e nie potrafisz tego naprano i niewi?, zbieranie na skrypcie jest ma?o efektywne, nie powiem ze przyda?o by si? to naprawi?.

Wiesz, to co on zrobil to przerobienie clienta zeby sie na nim elf odpalal, bledy elfa same w sobie to juz nie jego wina xd

emsik

New User
Reaction score
0

Czyli nie idzie ustawi? tego ?eby otwiera? zjebane trolle czy rotwormy?

Miszczo

Advanced User
Reaction score
14

ja mam takiego skrypta co otwiera 100% cial, niczego nie opuszcza bo zatrzymuje cavebota i targeting.

do tych funkcji w cliencie typu anty-idle itp fajnie by bylo dodac Auto Eat to do takiego skillowania elfbot bylby niepotrzebny bo anty-idle jest w cliencie takze brakuje auto eat fooda jak dla mnie.

emsik

New User
Reaction score
0

[MENTION=23056]mis[/MENTION]czo a m?g?by? udost?pni? mi ten skrypt?

Sebix115

User
Reaction score
0

ja mam takiego skrypta co otwiera 100% cial, niczego nie opuszcza bo zatrzymuje cavebota i targeting.

do tych funkcji w cliencie typu anty-idle itp fajnie by bylo dodac Auto Eat to do takiego skillowania elfbot bylby niepotrzebny bo anty-idle jest w cliencie takze brakuje auto eat fooda jak dla mnie.

Mog? te? prosi? o udost?pnienie , ewentualnie na prv je?li nie chcesz go udost?pni?.

Miszczo

Advanced User
Reaction score
14

skrypt na otwieranie itp jest na necie za free, jak ktos chce te co ja mam skrypty lub ikony na otwieranie cial i kilkanascie innych przydatnych rzeczy jak np wpt gobliny edron depositer kamieni, jak braknie capa to wyrzuca 2 stony takze 0 scin itp to moge sie podzielic jezeli ty podzielisz sie ze mna $$ na kasterii, dogadamy sie, prv.
tak jak pisalem dla autora jakby znalazl czas i checi to na pewno fajnie by bylo auto eat zrobione w menu w kliencie, wtedy nie trzeba bedzie elfa odpalac do skillowania czy robienia run. poty dzialaja elegancko takze nic tylko bocic

buchaLL

bez spiny, luźno
Reaction score
68

Code:
auto 100 if $attacked {if [$target.hppc == 0] {usegroundxyz $attacked.posx $attacked.posy $attacked.posz}
Przy tym dobrze ustawi? skrypta na manasowanie gdy lootuje:
Code:
auto 200  if [$islooting != 1 && $mp<= '500'] {useoncreature 'ID' 'self'} | {wait 100}

Gdy ten pierwszy nie zadzia?a mo?ecie sprawdzi? tak?e ten:
Code:
auto 500 | dontlist | if [$target.hppc == 0 && $active == 1] {set $active 0 | setcavebot off | wait 1400 | setcavebot on}

auto 100 | dontlist | if [$target.hppc >1 && $active == 0] {set $active 1}