• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Brass Armor - Rookgard

Status
Zamknięty.
Odp: Brass Armor - Rookgard

Elo,

Brass Armora nie da si? zdoby?, tak samo jak spike sworda.
Do mino maga nie mo?na si? dosta? tak samo jak do tarantuli i ghoula.
By? mo?e co? jest w tym, ale moim zdaniem spike sword i tarantula
zach?caj? graczy do wyj?cia na mainland i odkrywania tajemnic, ghoul za
?cian? zach?ca do kombinowania na rookgaardzie a dost?p do mino mage
pozostaje zagadk?. Co do brass armor kiedy? lootowa? z mino ale Cip Soft
usun?? go z loota minotaur'a. By? mo?e istnieje zagadka lub sekretna komenda
za pomoc? kt?rej otrzymamy klucz lub wskaz?wk? od npc ale niewiadomo.
Istnieje r?wnie? mo?liwo??, ?e Cip Soft w najbli?szych update'ach jest
gotowy zrobi? pick hole w kt?rym? miejscu. Zostawmy to rookstayerom ;].

Pozdro Czechu :)

Rozwieje watpliwosci ;)
Brass armor lecial z mino w starych czasach tak samo jak poison dagger.
Po tym jak juz byl update i lootnac tego arma na rooku nie mozna bylo jedna senior tutorka miala go razem ze spike swordem na rooku ;)

Brass Armor jest do sprzedania w sklepie ... bo starzy gracze mog? jeszcze posiada? ten item kiedy by? dost?pny. W sumie to dziwne,ale Cipsoft udost?pnia wszelkie opcje.
Czyli - Ciposoft:"Chcesz sprzeda? sw?j rare brass armor?" 100 rookstayer:Tak...!
Cipsoft:"No to sprzedawaj i nie zawracaj dupy..." O.o
I tak to jest :up:

Po co ma to sprzedawa? do sklepu, je?eli mo?e sprzeda? dla graczy.. lub na "allegro"? Ja my?l? ?e jest to dla pokazu.

Down: Ch?opie, wolisz sprzeda? brass armor w sklepie czy na allegro za z?? Wiem ?e to nie jest legalne.

Ostatnia edycja:

@up
?AL Przecie? koledzy wy?ej pisz? wyra?nie ?e CipSoft udostepnia wszystkie opcje. Nawet jakby na rooku by? jeden jedyny jakis itemek, u NPC na bank znalaz?aby si? opcja ?eby go selln??. A w og?le to cipsoft jest przeciwko sellaniu itemk?w na all stronach poza tibijskim trade...

To jest blad cip softow niema brass armora na roku

#Futur pl
Wiem o tym dowiedzia?em si? cztery strony wcze?niej :)

#Ales kla
Po co sellac brass armor na allegro od 5z? - 100z? je?eli te pieni?dze sie rozejd? w najbli?sze 3 dni lepiej by? posiadaczem 'rookgaard rare' i by? znanym ni? zwastowa? kase na co?... Nawet je?li jest jaki? posiadacz brass armora to na pewno zatrzyma t? informacj? dla siebie, a Cip Soft doda? brass armor do sklepu npc Dixi, poniewa? oni wiedz?, ?e to jest tylko kit lub poprostu zach?ta dla innych graczy ;].

Pozdro Czechu :>

@edit
Prosz? o zamkni?cie tematu, poniewa? wszystkie powy?sze posty wyja?niaj? problematyk? brass armora. Nast?pne posty b?d? postami zb?dnymi, kt?re b?d? si? powtarza?.

//Pozw?l, ?e to ja zadecyduj?, kiedy zamkn?? temat, a kiedy nie. Dzi?kuj?.

@edit
No chyba napisa?em 'prosz?' w zdaniu oznajmuj?cym a nie w rozkazuj?cym wi?c nie wiem sk?d ten Tw?j niepotrzebny edit...

Ostatnia edycja:

Mo?na zdoby? 2 sposobami ;) wi?c g?by nie cieszcie hah

Jakimi sposobami? cz?owieku... o co ci chodzi? Mo?e nas o?wiecisz?O.o

Moze mozna zdobyc brass armor poniewaz z mino maga wypada wiec moze jest dostep terz do mino maga. niewiem tego dokladnie ale jak jest to jest narqa Pozdrowionka

Do mino maga nie mo?na si? dosta? :/ no na razie nie odkryto tego ale miejmy nadziej?, ?e w przysz?o?ci rozwi??? t? zagadk? ale s?dz?, ?e jest nie do rozwi?zania :(.

#Toaadam
Naucz si? mo?e pisa? w J?ZYKU POLSKIM u?ywaj?c polskich liter co :). A to jak napisa?e? 'te?' przez 'rz' to mnie rozbroi?o :S

Brass Armora nie da si? zdoby? (ja tylko tak uwa?am) , znaczy si? da ale nie mo?na dosta? si? do potwora. Cipsoft wprowadzi? go tak jak spike sworda czy potwory jak tarantula, ghoul, mino mag do urozmaicenia gry i aby by?y zach?t? do zmierzenia si? z nimi (potworami) na mainie.

Hmmm...
kt?ry to Ots?
Bo te? chcia?bym zagra?..
We? nie wciskaj kit?w :)

hmmm ? ?
ta zbroja wypada ?adko na rooku z Apprentice Sheng'a maj? j? og?lnie mo?e z 20 os?b w tibii tylko trzeba pogra? na rooku i poczeka? na atak mo?e trafi si? a nie jak inni w tematach wym?drza? si? nie maj?c postaci na rooku
i nie wiem czemu na tibia.pl nie jest to napisane

po 2 je?li chodzi o screen prosz? mo?na zobaczy? na tibia.com czy s? takie nicki Pozdrawiam ;)
Armora pokazywa? ju? nie b?d? ile mog? pokazywa? ? mo?e jeszcze mnie b?dziecie zastrasza? ? wystarczy?o pokaza? 10 osobom na forum

Czyli brass armor jest do zdobycia i dlatego jest on w sklepie, proste! Po co dalej ci?gn?? ten temat? :|

No w?a?nie ^^ a Ty Devon nie wiem po co napisa?e? to samo co napisa?em dwa posty wcze?niej -.-

#Ales kla
Widz?, ?e piszesz po polsku ^^

Kto wie??mo?e jest jaki? nieodkryty Quest na brass armor...Kto wie czy w tibi nie ma masy innych nieodkrytych Quest?w.nie wiadomo co cipy dla nas wymy?li?y.by? mo?e trzeba tam stan?? ww 5 miejscach po?o?y? jaki? item gdzie? i otwiera sie przej?cie...ale kto to wie??
tylko cipy jak ju? ;)

Up. Ch?opcze, brass armor jak ju? kolega powiedzia? leci z Apperence Shenga czy jak to tam :>, wi?c czytaj wszystko!

A widzia?e? ten brass armor? Kole? ci powiedzia? ?e ma i ty mu wierzysz...

Widzisz na kt?rej? z tej stron ?e brass armor leci z shenga?
Papla co? ?e pokaza? 10 osobom i nie b?dzie wi?cej pokazywa?, a ja nie widz? nawet 1 osoby kt?ra widzia?a.

down
Brass armor by? w sklepie dawno, dawno temu przed tym jak by?y najazdy apprentice shenga, a cena jak? ten npc oferowa? to i tak si? nie op?aca?a ;d
I nie pojawia si? on a? tak bardzo rzadko. Pojawia si? chyba najszybciej ze wszystkich boss?w jakie s?.

Ostatnia edycja:

Apprentice Sheng.. bardzo rzadko si? on pojawia na najazdach, wi?c mo?e dlatego brass armor nie jest zapisany w loocie co?, maj? ma?o dowod?w dlatego nie wpisali, ja tam wierze bo wtedy wszystko ma sens np. dlaczego jest brass armor w sklepie? bo leci z Apperentice. Tyle.:D [] To niech nam poka?e tego brass armora.. jeszcze raz.

Ostatnia edycja:

Sunrise posiada spike sword oraz brass armor , czyli go sie da zdobyc. Jednak ten gracz nie chce powiedziec jak go zdobyl ahh szkoda :DD bo bym se z setem the best latal .

A co do BRASS ARMOR to mi sie nie chce wiezyc ze ktos go ma.

Sunrise chyba sciemnia albo zfejkowal screeena :DD

Status
Zamknięty.
Do góry