• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Cafe Ots v1.0

Status
Zamknięty.
Odp: Cafe Ots v1.0

We? ciogle musze zmienia? osobie po?ozenie co robic Zeby tak nie bylo bo jak robi sobie inna postac nowom to pisze Waring te temple cos w podobie ??;)

ja moge bys tutem mam 2 letnie doswiatczenie maniaczena w tibie gralem na tej mapie okolo 9 miehow

We? ciogle musze zmienia? osobie po?ozenie co robic Zeby tak nie bylo bo jak robi sobie inna postac nowom to pisze Waring te temple cos w podobie ??;)

W acc makerze masz z?e temple ustawione i cos tam jeszcze pod temple bylo Napsiz jakiego masz acc makera to ci powiem jak to zrobic ;p Pozdro :D

Siemka. Jak by kto? chcia? kupi? SIlnik Cafe to pisa? na gg xxx Pisa? nawet jak jestem niedost?pny. Mam Silnik Cafe z S Setem , G Boltem , Silver Wandem Itd. Pisa? Kto chce kupi? na GG xxx !!!! ;) :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

A jak si? robi acc marek na stronce ???????

A jak si? robi acc maker na stronce ?? proze kto? wyt?umacz

@up
Web Serv,Krasnal Serv albo Xamp

@topic
Dla mnie ten OTS jest denny :) a 3 tygodnie bez Carsha w?tpi? bo CafeOTS Idzie za?atwo zcarshowa? -.-

Ja mam Silnik CafeOts z G Boltem. Jak by co gg to : 3793762

mam pytanko do autora tematu czy ty hostowa?e? ten pod nazwa Pianoton ots ??? je?li tak to dlaczego go usuno?e?

topic@
dziex w?a?nie tego szuka?em

mam pytanko do autora tematu czy ty hostowa?e? ten pod nazwa Pianoton ots ??? je?li tak to dlaczego go usuno?e?

Nie to nie ja go Hostowa?em ja nie zajmuje sie Hostingiem jak narazie ;P i jezeli to ja go udost?pni?em to napewno bym go nie hostowa? jak juz hostowac to Coste albo cos Pozdrawiam

sadzicie ze taka mapa przerobiona na maxa itd 7 6 tibia ma jeszcze szanse sie wybic itd ? ... czy juz sie nie oplaca robic takich otsow ?...

sadzicie ze taka mapa przerobiona na maxa itd 7 6 tibia ma jeszcze szanse sie wybic itd ? ... czy juz sie nie oplaca robic takich otsow ?...

Tak ma sznase, tym bardziej, ?e czyta?em o powrocie Costa oTS... Zobaczymy, ale cos powinno sie zmienic ;p

Siema! Chcieli by? cie Silnik z dzia?aj?cym G Boltem , S setem , Silver Wandem Itp ?? To piszcie na gg 2522087 Cena jest bardzo niska!

Status
Zamknięty.
Do góry