Charytatywny Ots - Nab?r za?ogi

Status
Zamknięty.

NSS Naruto

New User
Styczeń 29, 2014
Liczba reakcji
0
Witam wszystkich!​

Postanowili?my stworzy? niezale?n? Organizacje kt?ra b?dzie si? opiera?a na pomocy potrzebuj?cym.
O co chodzi? Ju? t?umacz?. Serwery powstan? dla fan?w tibi oraz innych anime lub ludzi kochaj?cy dobre RPG nie zapominaj?c o naszym g??wnym celu jakim jest niesienie pomocy innym.Pieni?dze zarobione przez serwer b?d? przeznaczone na jego utrzymanie (nie w?adzy), rzadkie konkursy dla graczy i przede wszystkim dla ludzi kt?rzy ich potrzebuj?. Nie jest to w ?adnym stopniu fake, ka?dy kto nale?y do organizacji ma prawo do podgl?du Stanu konta itd. Chodzi nam o pomoc innym a zarazem reklam? swoich umiej?tno?ci( Pixelart, Maper, Skrypter, Web master oraz wiele innych dziedzin). W kwestii reklamowania swoich umiej?tno?ci; ka?dy cz?onek (je?eli tego zechce) kt?ry wykona? np. dan? grafik? b?d? skrawek mapy, skrypt - b?dzie pod nim podpisany.​

P?aka? mi si? chce jak widz? gdy dajmy na to 9 letni ch?opiec musi p?aci? za b??dy dziadk?w, jedni przeczytaj? to i pomy?l? "jaki? idiota" lecz nie...
Mam na imi? Karol i wraz z ca?ym teamem pragniemy pomaga? innym ludziom oraz osobom kt?re chc? co? osi?gn?? ale nie maja na to funduszy (przyk?adem s? dosy? solidne projekty gier napisanych w VB6 czy te? na bazie tibi i nie maj? na op?at? serwera na 1 miesi?c ) i inne...

Do sedna sprawy.​

Naszym pierwszym projektem jest Serwer Naruto o nazwie Naruto Shippuden Storm.

W tym sk?adzie znajduj? sie : 1 Skrypter (C++/Lua) 1 Skrypter (Lua) 1 Maper

W dalszym ci?gu poszukujemy: (warto?ci podane w minimum)

Pixel art'owc?w > 3

solidnych Maper?w > 2

Skryptera > 1

Webmastera > 1​

Pami?taj! U nas nie ma limitu je?eli chodzi o zesp??, ka?dy b?dzie mia? co? do roboty!

Chcesz by? charytatywny? Nie masz na to pieni?dzy? - Wystarcz? twoje umiej?tno?ci!​

Swoje podanie podepnij ni?ej b?d? te? na gadu-gadu nr: 1110148.

Podanie
Stanowisko:
Sta? pracy na stanowisku:
Przyk?adowe prace:
Dost?pno??:

Strona naszej organizacji ruszy na dniach (maksymalnie mo?e si? to wyd?u?y? do 2.2.2014r)​

Fan Page na facebooku tutaj.
Dzi?kuj? i Pozdrawiam​

Odp: Charytatywny Ots - Nab?r za?ogi

Macie firm?, pieni?dze na utrzymanie serwera dedykowanego, jaki jest Wasz sta? w Tibii i co dok?adnie umiecie robi?, mo?ecie zaprezentowa? swoje jakie? prace? Takie dzia?anie charytatywne wymaga pewnych krok?w prawnych.

Macie firm?, pieni?dze na utrzymanie serwera dedykowanego, jaki jest Wasz sta? w Tibii i co dok?adnie umiecie robi?, mo?ecie zaprezentowa? swoje jakie? prace? Takie dzia?anie charytatywne wymaga pewnych krok?w prawnych.

Nie koniecznie dzia?alno?? charytatywna wymaga krok?w prawnych.
Przecie? mo?na kupi? np. Ubrania czy co? do jedzenia i zanie?? potrzebuj?cemu.

Co do pomys?u to moim zdaniem ?wietny pomys? po?wi?ci? zyski z serwera na pomoc.
Tylko zyski musz? by? wystarczaj?co du?e aby serwer m?g? utrzyma? sam siebie, oraz ?eby starczy?o na dzia?ania charytatywne.
B?dzie to ci??kie do osi?gni?cia. B?dziecie musieli stworzy? naprawd? dobry serwer.

Pozdrawiam

Je?li rozmawiamy o pomocy pieni??nej na przyk?ad przekazanie komu? pieni?dzy na jak?? fundacje np. Stowarzyszenie Krzy?. Dodatkowo je?li zyski b?d? bardzo du?e - w co ?miem w?tpi?, bo sporo pracy oraz konkurencja stara si? wszystko zniszczy? - mo?e przyczepi? si? do Nas skarb?wka, a za?o?enie firmy i rozliczanie si? z pieni?dzy b?dzie du?o korzystniejsze ni? indywidualnie.

Mo?e i masz racj?. ci??ko mi stwierdzi?, bo a? tak dobrze nie orientuj? si? w sprawach przedsi?biorczo?ci.
Ale pami?tajmy, ?e aby pom?c nie trzeba mie? zarejestrowanej dzia?alno?ci.
Tak wi?c b?d?my mili i POMAGAJMY !

Nie wiem czemu, kojarzy mi si? od razu J. Owsiak.
Charytatywnie lecz do kieszeni co? skapnie.
Charytatywnie oddaje krew i to mi wystarczy.

Powodzenia w projekcie, i sukces?w panowie.

Czego to ludzie nie wymy?l?, a ja bylem pewny ze juz mnie w zyciu nic nie zaskoczy. Ale gratulacje! Wam to sie uda?o xD

watpie ze sie uda ;p ale powodzenia ... chetnie popatrze na wyciagi :) ile tak naprawde pojdzie na te dzieci !

~Sk?d mamy pewno?? ?e pieni?dze zostan? przeznaczone na cele charytatywne? R?wno dobrze mo?e szuka? bandy kretyn?w kt?rzy odwal? za niego ca?? robot?, a On zgarnie pieni??ki :) //I Won't Dance

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Z tego co jest mi wiadome :
to ca?y zesp?l ma mie? widoczno?? do stanu konta i wszyscy decyduj? o tych pieni?dzach nie 1 osoba
w sensie : pomoc dla pewnej osoby i wszystko zostaje obgadane w jakiej postaci maja pomaga?
tak jak napisa? : Remoq
zapewne tak to b?dzie wygl?da?o : Anonimowo typu paczki itd

jestem chory potrzebuje na leki pomozeccie?!

Z tego co jest mi wiadome :
to ca?y zesp?l ma mie? widoczno?? do stanu konta i wszyscy decyduj? o tych pieni?dzach nie 1 osoba
w sensie : pomoc dla pewnej osoby i wszystko zostaje obgadane w jakiej postaci maja pomaga?
tak jak napisa? : Remoq
zapewne tak to b?dzie wygl?da?o : Anonimowo typu paczki itd

Nie czepiam si?, rozumiem wszystko - jednak zastan?w si? nad istnieniem symbolicznej "kropki (.)" lub przecinka (,) i pomy?l po co kto? w okresie Twojej edukacji o nich wspomina?.

jestem chory potrzebuje na leki pomozeccie?!
hqdefault.jpg

Pomo?emy!

@Topic Jest co? (prawdopodobnie rozs?dek) co sprawia, i? ci??ko mi zaufa? osobie (nie mam na celu nikogo obra?a?), kt?rej praktycznie nie znam.
By? mo?e macie szczere intencje, ja jednak podchodz? do waszego pomys?u sceptycznie. W dzisiejszych czasach wi?kszo?? - my?l? o OTS - zosta?a ju? pokazana, s? projekty kt?re maj? szans? si? wybi? ze wzgl?du na unikalny klimat (powstrzymam si? od reklamy), jednak ich istnienie r?wnie? jest zachwiane. Stworzenie serwera, kt?ry wybije si? ponad inne jest do?? sporym wyzwaniem - nie jestem pewny czy wiecie na co si? porywacie. By? mo?e to pic na wod? i liczycie na zwyk?y zysk dla siebie. Nie dyskredytuj? was, waszego pomys?u - wr?cz przeciwnie mam nadziej?, ?e moje obawy si? nie spe?ni? i stworzycie co? wielkiego.

jak dla mnie to je?li wam wyjdzie mo?ecie wrzuci? skan druku przelewowego lub jaki? dow?d :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry