Odp: Chatka ninja - znajd? Vraela!
Lubisz wypierdziela? mnie z g??wnej?
Wybacz, ?e tak d?ugo zwleka?em z odpowiedzi?, ale czeka?em, a? kto? co? odpisze w Twoim temacie, ?eby mie? przyjemno?? wypierdzielenia Ci? z g??wnej ; D
Dakomos napisał:
Co to za tabletki wpierdalasz pod sto?em jak mama daje ci ros???
Eee... rutinoskorbin?
Dakomos napisał:
Za 2-3 dni. Sko?czy mi si? opakowanie :<
Dakomos napisał:
Witamin? C.
Dakomos napisał:
M?wi?em, ?eby nie zaczyna? z dziesi?cioma dresami
na raz. Tak to jest jak si? mnie nie s?ucha.
Dakomos napisał:
Czy masz ochot? na nocny najazd spamowy dacomosa na TNET i odwo?ania? (dzisiaj mia?em zacz?? ale da?em spok?j po paru postach)
Ostatecznie i definitywnie NIE. :<
Venom II napisał:
1. S?ucha?e?, a mo?e s?uchasz czasem ostrego?
2. Tede czy Peja? Uzasadnij.
3. Co s?dzisz o tw?rczo?ci Soko?a?
1. Pewnie - stoi w mojej czo??wce polskich raper?w zaraz za Mesem i WWO. Ch?opak (xd) ma do?? nietypowe flow, ale fajnie si? go s?ucha. Jest bit, jest przekaz, czego chcie? wi?cej. Mo?e nie
ostatnia
szansa
tego
rapu, ale na pewno godny reprezentant.
2. Ci??ki wyb?r. S?ucha?em p?yty i paru singli Peji, ale wydaje mi si?, ?e za bardzo si? spina. Z drugiej strony szanuj? go za to, ?e doszed? tak daleko zaczynaj?c praktycznie od zera. Tede te? ma spory wk?ad w polski rap, ale obecnie nie podchodzi mi jego styl (no i ma wielkiego minusa za pozbawienie Leszka superjedynki). Ci??ki wyb?r, ostatecznie wybieram Tede, bo potrafi mocniej dopierdoli? w kwestii argumentacji.
3. Ten cz?owiek to legenda polskiego rapu. Zajebisty g?os, zajebiste pomys?y, flow, bity. Nagrywa od dawna, WWO to zdecydowanie odkrycie ostatniej dekady. Ludzie nie przepadaj? za nim, m?wi?, ?e si? sprzeda?, ale ja my?l?, ?e po prostu dojrza?. Nadal tworzy zajebiste kawa?ki, mimo, ?e od czasu do czasu puszcz? jaki? kawa?ek jego i Pono na MTV czy w vivie. Dodam, ?e od kawa?ka WWO - "Mog? wszystko" zacz??a si? moja przygoda z polskim rapem i to w?a?nie s?owa Soko?a trafi?y Prosto. do mnie, pozwoli?y mi odkrywa? dalej.