N
Nemo
Guest
Odp: Chcemy wielkich zmian [!]
Mo?e jeszcze napisz? co? o w?asnych serverach Tnetu. Z g?ry przepraszam za ewentualne powt?rzenia, kt?re mog? si? pojawi?. Nie czyta?em wszystkich post?w wy?ej.
By?y ju? 2 oficjalne projekty OT. Vrath OTS - upad? po kilku dniach. Server Vitae natomiast nawet nie wystartowa?. Dlaczego cz?onkowie kadry, kt?rzy znaj? si? na tej robocie, mieliby si? zabiera? za co?, co bardzo szybko upadnie? Szkoda na takie co? czasu. Wed?ug mnie, WypasOTS musi wystarczy?.
Pozdrawiam,
Nemo
Nikt z aktualnej kadry (o ile mi wiadomo), nie jest zobowi?zany p?aci? za nagrody na konkursy. Dlaczego mieliby?my przeznacza? dla user?w nasze prywatne pieni?dze? Dlatego, ?e Alastor nie chce przeznaczy? cho? niewielkiej cz??ci tego, co zarabia na Tnecie? Konkursy z nagrodami lepszymi ni? medal/punkty reputacji/podpis pod nickiem s? bardzo ma?o popularne. U?ytkownicy chc? czego? nowego, ja im si? nie dziwi?.@up
A kto ma p?aci? za nagrody, organizatorzy, czy osoby bior?ce w nim udzia?? Nie posiadacie funduszy, zr?bcie konkurs za reputy, czy medale, niezbyt pracoch?onny, jak chocia?by ten: http://tibia.net.pl/showthread.php?t=284878
Mo?e jeszcze napisz? co? o w?asnych serverach Tnetu. Z g?ry przepraszam za ewentualne powt?rzenia, kt?re mog? si? pojawi?. Nie czyta?em wszystkich post?w wy?ej.
By?y ju? 2 oficjalne projekty OT. Vrath OTS - upad? po kilku dniach. Server Vitae natomiast nawet nie wystartowa?. Dlaczego cz?onkowie kadry, kt?rzy znaj? si? na tej robocie, mieliby si? zabiera? za co?, co bardzo szybko upadnie? Szkoda na takie co? czasu. Wed?ug mnie, WypasOTS musi wystarczy?.
Pozdrawiam,
Nemo
Wi?kszo?? na TNP i innych polskich forach jest kopiowana z otlandu. Gdyby?cie usun?li to ostrze?enie za ma?owarto?ciowy post to by?oby du?o wi?cej u?ytkowik?w.