• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Chomi?? vs Ertor

Status
Zamknięty.

Ertor

User
Październik 21, 2010
Liczba reakcji
1
73859944572514882953.png

Temat Pojedynku:Prosta natura
Mapperzy:
Chomi??
Ertor
Prace:
Praca nr 1.

pracaw.jpg

Praca nr 2.

pracaqz.jpg

G?osy liczymy tak:
Je?eli b?d? ju? trzy strony g?os?w g?osy zostan? podliczone,je?eli odpowiedzi jednak przez 2 dni nie b?dzie trzech stron liczymy ile jest.Je?eli zdarzy si? przekroczenie trzech stron g?osy te? b?d? uznawane.
Po dw?ch dniach podliczam g?osy
Pozdrawiam Ertor[Pocz?tkuj?cy Mapper]

Odp: Chomi?? vs Ertor

Kurde, m?g?by to kto?, uploadowa? na, tinypic.com ? poniewa?, nawet je?eli pobra?em screena, to widze tylko czarne, pole ... a tak to wgl. mi si? nie ?aduj? te zdj?cia na forum, tylko taki ma?y skrawek, a bym musia? wszystko zobaczy?, aby oceni? ... jbc to bym edytno? ^^

Ja tak?e serdecznie bym prosi? o zmian? upload, pierwszego ss nie widz? w og?le, a drugi d?ugo si? wczytuj?.​

@up.
Jako? ja widz? ss'y.

Oddaj? g?os na prac? z numerem jeden.
Jedynka jest znacznie lepiej wykonana, ma du?o szczeg???w, ?adnie dobrane elementy i screen jest dobrze wykonany, co nadaje pracy estetyk?.

Ja nic nie widz? skrawek 1 przez sek

Nie mo?na oceni? niech kto? ogarnie bo takie co? to jest nie do ocenienia fajnie by by?o widzie? te ss bo strzela? nie b?dziemy w ciemno bo to nie ma sensu xD

Pozdrawiam Eztaz

Ostatnia edycja:

Poprawione.

By?o to najprawdopodobniej spowodowane tym ?e nie macie najnowszych wtyczek itd,ja mam google chrome i wszystko dzia?a.Zmieni?em na jpg ?eby ka?dy widzia?.

Prosz? o dalsze komentowanie i przepraszam ?e pisze tu posta lecz chce od?wie?y? i przy okazji napisa? o poprawie b??du

Pozdrawiam

Praca nr 1 jest dosy? szczeg??owa, ale praca nr 2 te? nie gardzi szczeg??ami no jak to powiedzie? "bardziej cieszy oko" i ta droga w pracy nr 1 to tragedia.

G?osuje na prace nr. 2

No od razu lepiej...przejd?my do glosowanie tutaj m?j wyb?r nie by? wcale trudny wystarczy?a chwila i ju? wiem ?e o wiele lepiej robi mapka nr 2 lepsze szczeg??y i my?l? ze zaj??a wi?cej czasu lepszy pomys? od pracy nr 1 zajebiste wodospady szacun.

G?os jak ju? pisa?em leci do pracy nr 2

Pozdrawiam Eztaz

Z powodu tego ?e widz? bardzo ma?o g?os?w poddaje si? moja praca to nr 1.

Co do Ciebie Eztaz my?l? ?e nie powiniene? wypowiada? si? w takich tematach g?wno wiedz?c o mapperstwie.Eztaz tak naprawd? g?wno wiesz kt?ra praca d?u?ej trwa?a,ta druga praca by?a robiona w RME jeste? zwyk?ym zerem kt?ra pisze co? o czym nie ma poj?cia a i podnieca ci? to ?e napiszesz na skos? my?lisz ?e b?dziesz od kogo? wtedy lepszy?

Yoke1 zgodz? si? z tob? ?e ta droga jest dziwna,ale uwierz ?e nie ?atwo by?o j? zrobi?

Dzi?kuje wszystkim za oddane g?osy i zwyci?stwo oddaje mojemu przeciwnikowi.

Pozdrawiam
Notka moderatorska:
Naucz si? przyjmowa? krytyk?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Praca nr 2. Dlaczego?
To chyba proste, autor drugiej pracy bardziej si? napracowa? przy tym, cho?, i tak we wszystkich widz? troche autobordera -.^

Ale g?os na prace nr 2.

Dzi?kuje ale czy ja mowie ?e u?ywam autobordera? Nie.
Robi?em t? map? 2h a ty dzie? i co w tym dziwnego?
W RME mnie si? lepiej pracuje.

Rews to masz s?abe oczy bo ja nie robie w RME i nie u?ywam auto bordera

Rews to masz s?abe oczy bo ja nie robie w RME i nie u?ywam auto bordera

Gratulacje, ?e przyzna?e? si?, kt?ra praca jest Twoja... nie wiem czy ma to jakie? znaczenia ale dobra.

Dzi?kuje ale czy ja mowie ?e u?ywam autobordera? Nie.
Robi?em t? map? 2h a ty dzie? i co w tym dziwnego?
W RME mnie si? lepiej pracuje.

Dla Ciebie te?...

Wystarczy spojrze? na k?pki trawy, kt?ry to kt?ry ;l

G?osuje na 1. Dlaczego? Jest po prostu lepsza, fajnie pouk?adane drzewka, nie ma spamu, nie ma tu mowy o auto-borderze.

Praca numer 2? Bezsens nic tylko auto-border. Ten wodospad jaki? magiczny, spod ziemi si? leje ta woda? Gratz dla autora. Nie ma co ocenia?.. ;(

Tak wi?c numer 1

Ostatnia edycja:

Bo?e, co za nie ogarni?te dzieci. Po pierwsze nie powinni?cie wyjawia? kt?ra praca jest wasza. Po drugie, praca nr. 2 jest zrobiona autoborderem. Wida? to po b??dach na ska?ach. Tak wi?c oddaj? g?os na prac? nr. 1 gdy? jest ona bardziej detaliczna i przyk?wa oko.

Pozdrawiam!

P.S
Co ja wygaduje :/

je?eli nie wida? par? post?w wy?ej si? podda?em,jestem jeszcze za s?aby wi?c nie pisa? ?e wyjawi?em bo ten pojedynek zako?czy?em ju? dawno.

Zamykam temat, poniewa? Ertor wyjawi? swoj? prac?. Zwyci??a Chomi??.
Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry