Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Uwa?am, ?e s?owa potrafi? zrani? bardziej bole?nie i dotkliwie, ni? czyny. Po czynach zostanie rana, kt?ra zagoi si?, ale s?owa mog? si? tak g??boko wpi? //wbi? kurwa, wbi?// //s?owa te? mog? si? wpija?, Norbercik.//w serce i przypomina? o sobie przez ca?e ?ycie. Kilka naprawd? okropnych s??w lub takich bij?cych po uczuciach mo?e prze?ladowa? cz?owieka przez ca?e ?ycie nie daj?c mu spa?. Ludzie zazwyczaj przez S?OWA, a nie czyny pope?niaj? samob?jstwa i inne gorsze rzeczy. Dokuczanie, szydzenie i inne formy s?ownego prze?ladowania s? o wiele gorsze od bicia czy popychania.S?owa
S?owa
Dlaczego ?Nie wiem

Nic Ci? nie obrazi je?li sam nie dasz temu warto?ci. W gruncie rzeczy cz?owiek sam rani siebie po s?owa to tylko s?owa i lec? w pr??ni? a ty mo?esz to odebra? nada? warto??, zinterpretowa? jak najgorzej dla siebie i stwierdzi?, ?e s?owa rani?.
To sprawdzi?oby si? tylko u os?b co nie maj? m?zgu. S?owa wypowiedziana dosadnie i z premedytacj? potrafi? odbi? si? na psychice cz?owieka do ko?ca ?ycia. Naj?atwiejszym przyk?adem s? tu reklamy, czemu nikt nie daje Ci w mord? jak chce co? sprzeda??Bo to nic nie da, a wystarczy dobry uk?ad s??w i ju? idziesz kupi? reklamowany produkt.Nic Ci? nie obrazi je?li sam nie dasz temu warto?ci. W gruncie rzeczy cz?owiek sam rani siebie po s?owa to tylko s?owa i lec? w pr??ni? a ty mo?esz to odebra? nada? warto??, zinterpretowa? jak najgorzej dla siebie i stwierdzi?, ?e s?owa rani?.
zabi?.
W ka?dym otoczeniu jest osoba s?aba na kt?rej reszta si? wy?ywa i ma za tego zabaw?.
Lubisz plu? w dup?? Ka?dy pluje komu? w dup?, ka?dy swoj? dup? ma. A ja w domu mam trzy dupy - kota, rybk? oraz psa. ;-)

Oj, Drexav, to chyba nie na tym polega.Zrobi? pr?b?: Jeste? chujem!
I prosz? cierp!
No, z tym zranieniem psychicznym to ci u mnie niekoniecznie tak weso?o, ale nikt nigdy nie zrobi? mi tak wielkiej krzywdy s?owami, bym si? po tym nie pozbiera?a, tote? ja r?wnie? zaznaczam opcj? 'nie wiem'.Zaznaczy?em odpowied? "nie wiem". Nigdy nie urwa?o mi nogi, nigdy te? nie by?em jako? mocno zraniony psychicznie. Niech tak pozostanie![]()