Co robicie opr?cz expienia??

Status
Zamknięty.
Odp: Co robicie opr?cz expienia??

Ale mi chodzi o Rookstayer?w i o ich rozrywki ;P
Uwierzcie mi expienie to nie ca?e ?ycie Rookstayera, przede wszystkim spotkania przed sklepem Obiego to jest co? xD

Ja te? preferuje praw? xD
ahhh spotkania o 3 rano u obiego to jest co? :D

Ja to jak sie nudze to szukam ekipy na minotaury:D.Czasami pije piwo u Normy.:>
A czasami patrze na niebo :>

Wi?kszo?? stoi 2h w depo. Nie raz widz? jak h lvle stoj? bezczynnie w depo.

Co robie opr?cz Expienia. Jak nie expie to z kumplami trapujemy, zbieram jagody i cherry, pomagam low lvl, albo rzucam na ziemie jakies itemki i bawie si? z n00bami :)

Po za expieniem robi? wiele rzeczy...

W Venore pod depo na samym dole u minotara da si? losowa? losy, dzi?ki kt?rym da si? wylosowa? kostk? - a takowa si? dobrze sprzedaje u os?b, kt?re nie wiedz? czym ona jest i jak j? zdoby? - mega zarobek. Na tym zdoby?am wiele item?w :).

Po za tym w depo lubi? sta?, nie wiem czemu...

Po wbiciu 20 lvl na roku nie mia?em co robi? wi?c "zabija?em" innych graczy poprzez trapowanie ich i lurowanie potwor?w.
Niestety dosta?em bana a potem zapomnia?em pass?w xd.

Opr?cz expienia to skilluj?, gadam z ziomami, stoj? w mie?cie. Nie nudz? si?. Lubi? czasem posta? i pogada? z lud?mi :). Tylko teraz podbiega jakis maly lvl i wypycha cie albo ruga. Ewentualnie prosi o itemki. Wida? dzieci neo (nie wszyscy) opanowa?y Tibi?...

Ja lubi? troch? kasy pozbiera?, albo pom?c jakim? nowicjuszom :)

Czasem pomog? nowicjuszom, wykonuj? questy, pomagam, robi? uczty i wystawy (znam fajne miejsce), powi?kszam swoj? kolekcj?, zwiedzam, robi? pi?kne screeny (takie hobby tibijskie).

Hmm... pomagam nowym graczom, czyszcz? im questy itp. ;PP

Na rooku opr?cz expienia nie robi? nic. Dla ludzi, kt?rzy nie graj? na rooku, jest to tylko przej?ciowa faza gry. Czasami, ale to rzadko p?jd? oczy?ci? questa jakim? newbie.

Ja pomogam czasem nobkom poprzez zdobywanie mace ;p
A takl staram sie jak najszybciej prejsc.

Jak si? wejdzie na dach tam gdzie NPC sprzedaje bronie,
po prawej stronie za pomoc? skrzynek z tego dachu mo?na zej??..
ale jak sie skrzynki ukradnie to si? juz nie wr?ci ;D
I tak zostawiam tam 3+ lvle (a sam wychodz? po przychodz? multi kontem i daj? skrzyneczki ;D)

Najcz??ciej stoj? przed ?wi?tyni? i rozmawiam ze znajomymi, zdarza mi si? r?wnie? afkowa?. Poza tym, pomagam nowym graczom w questach.

Pozdrawiam.

Afkuje lub i grzebie po forach ^^ Czasami bezczynnie biegam po miescie szukaj?c "zadymy" :D

og?lnie to ustawiam bota na rotwormach, i siedz? na internecie, tak?e teraz mog? stwierdzi? ?e skiluje na goblinach i siedz? na forum tibia.net.pl .

No i chyba nic wi?cej nie dodam do tego postu, bo nie ma nic do napisana.

heh witam ... je?eli ju? gadamy o roku.. ka?dy Grac kt?ry nie chce zosta? rookslayerem to chce jak najszybciej opu?ci? "Rooka" ... kiedy siedz? na roku zawsze chce szybko kupic Mace :] pewnie jak ka?dy i jak najszybciej i?? expic ! i awansowa? na level 8 :]]

@up

- Hi
- Sell rat

Po kilku rundkach masz na mace.

@topic

Ja akurat jestem rookstayerk?. Je?eli nie expi?, to postoj? przy banku, sprawdz? ile mam kasy (robi? to co chwil? - nie wiem czemu), albo pogadam ze znajomymi. Og?lnie to expi? wi?cej ni? stoj?, a czasem poexpi za mnie bot, ot co.

Je?eli jaki? nowy gracz do mnie napisze, to ch?tnie mu pomog? zdoby? jakie? itemy, b?d? uko?czy? jakie? questy - bear room etc.

Rook jest spoko \o/.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry