What's new

Co to za utw?r?

Status
Not open for further replies.

Kozaq

Advanced User
Reaction score
39
Odp: Co to za utw?r?

Chodzi mi po pierwsz? piosenka i o t? z tekstem "Daj madafaka" Xd ("Die motherfucker")
Z g?ry dzi?ki :]

Fronczekk

User
Reaction score
9

#up
Pierwsza to :
DonGuralesko - Trenuj karkiem

Druga :
Dope - Die Motherfucker die

Last edited:
Reaction score
0

Witam chcia?bym zapyta? co to za nutka leci prawie do ko?ca filmiku poniewa? dalej to ju? znana piosenka grupy operacyjnej..

hehe znalaz?em ju? tytu? je?eli komu? by si? tak?e spodoba?o to prosz? wstawiam link zamiast xx wpiszcie tt

hxxp://w63.wrzuta.pl/audio/6wjMjAY9i0j/dj_jaro_-_mix_vol.7

a znalaz?em ten utworek dzi?ki programowi kt?ry poleci? u?ytkownik Frags

Last edited:

gatyszma

New User
Reaction score
1

hej sluchajcie pomozcie mi w odnalezieniu piosenki. Niestety nie pamietam jak leciala ale pamietam teledysk lecial on najczesciej na vivie niemieckiej, a wygladal tak: jakis chyba 3 albo czterech facetow znajduje na ulicy jakiegos wloczege <porownanie jakby wloczegi do Jezusa> robia go na super gwiazde, jest pokazane jak obcinaja mu wlosy gola go pozniej startuje na jakims wybiegu. Nastepnie pamietam jak wioza go gdzies na lodce, jest wtedy noc. Dalej pamietam tylko jak tych trzech facetow twarze zamieniaja sie jakby w trupie czaszki. Ta piosenka leciala z 3, 4 lata temu. Moze ktos pamieta?? z gory dzieki!!!

nabi12

Advanced User
Reaction score
11

Ja szukam piosenki Green Day.
Podobna do tej
Z 3 dni temu lecia?a na Vivie,?e ten wokalista bo mie?cie chodzi? w nocy.Szukam jej od roku o.0

Mo?e green day - american idiot ??

Prototype

Pomocnik Faitha
Reaction score
82

Prosi?bym o nazw? nutki zaczynaj?c? si? w 0:22 i o nazw? ostatniej nutki tak?e.
Z g?ry wielkie dzi?ki ;*.

Casimi

User
Reaction score
0

Ja szukam piosenki Green Day.
Podobna do tej
Z 3 dni temu lecia?a na Vivie,?e ten wokalista bo mie?cie chodzi? w nocy.Szukam jej od roku o.0
Boulevard of Broken Dreams?

pera

Advanced User
Reaction score
4

@up
To jest "No Cover Song" chyba Cascady . Jakis remix

tabaluga13

Advanced User
Reaction score
16

Siema, zaciekawi? mnie kiedy? pewien utw?r... Muzycznie pasuje do koszyk?wki, co zosta?o u?yte w filmie: Kosmiczny mecz. (Kiedy mieli mie? mecz koszyk?wki z tymi podforami, i jak wyszli na g??wny mecz, wtedy by?o s?ycha? )

2 Film w kt?rym pokaza?o si? to: Straszny film 2, kiedy w nocy mieli zabi? tego ducha, wyszli i zacz?li gra? w koszyk?wke po ciemku. Razem wystukiwali ten rytm.

A 3 Film, a raczej serial to "On, ona i dzieciaki" emitowany na Comedy central. Jak kto? obejrza? wszystkie odcinki, to ta muza jest, kiedy Juniora syn p?aka? ca?y czas, a jego rodzice poszli na test na dziadk?w. Ojciec nie dosta? certyfikatu, wi?c junior mu niepozwala? go dotyka?. W ko?cu po kilku godzinach p?aczu da? je do dziadka, poszed? do drugiego pokoju, zacz?? mu naciska? na brzuch i wypierdzia? t? piosenk? :D

Mo?e to dziwnie wam si? wydaje, ale to zaje***ta muza, i potrzebuj? nazwy!!

Sinner

ChoSen|One
Reaction score
54

@UP
Kosmiczny mecz huh ?
W takim razie to musi by?:
"Space Jam Theme Song"

tabaluga13

Advanced User
Reaction score
16

Kolejny utw?r :p A chodzi o gatunek: Polski Rap.

Wi?c, kiedy? wpisa?em sobie na youtube DJ 600 volt, i wszed?em w piosenk? "Tak to robimy". Okaza?o si? ?e to playlista (Nazywa?a si? "Najlepszy Polski Hip-Hop" czy co? takiego) By?o tam du?o fajnych piosenek (Wi?kszo?? starych tak z 1998-2003) i by?a taka fajna. Bardziej spokojna jak piosenka Hemp Gru - Zjedz skr?ta.

To teraz o tej piosence: Pocz?tek jest taki ?e tak cicho si? zaczyna, potem jedzie kole? w bia?ym BMW i co? tam krzyczy (Sk?d? go znam...) Potem zaczynaj? ?piewa?, i tekst kt?ry znam to: Patrz, ju? odnowili bloki / Patrz na te odnowione bloki. (Co? takiego), potem w ?rodku piosenki jaki? nieznany dj zaczyna skreczowa?, a potem kto? dalej spiewa itp.
Rap z oko?o 2001-2005 roku, grali z pej?, i jeszcze jakimi? innymi kolesiami.

Kto? zna grupe?

PawciQ

Advanced User
Reaction score
16

Prosz? o Pomoc !!!!

chcia?bym ?eby kto? mi powiedzia? co to za nutka jest tylko urywek ale zakocha?em si? w niej X_x

Doman08

Senior User
Reaction score
112

Kiedy? na Polsacie lub Tvn lecia?a taka bajka (nie Db, pokemony, te karcianki)
Dok?adnie jej nie pami?tam.... ale mo?e kto? kojarzy i piosenk? tytu?ow?. (ehh strasznie mi si? ?ni po nocach, ?e jej znale?? nie mog?).

Status
Not open for further replies.