Odp: Co to za utw?r?
Poszukuje piosenki z filmiku Tibia Annihilator Quest
Wiem ze kazdy teraz bedzie wypisywal te co sa przewaznie w kazdym zkopiowanym filmiku , ale mi chodzi o ten gdzie puzniej jest jescze dodany djq , i jeszczejakis room chyba , ale niepamietam jaki.Na koncu byly czerwone napisy
Tytuly kture juz znam i ich nie potrzebuje ( pisze to poto zeby nie offtopowali )
•The Offspring - Tke kids aren't alright
• die happy - supersonic speed
• i the glorian
Tych wlasnie niepotrzebuje
Filmik powstal ponad 3-4 lata temu ( wtedy go widzialem )
Glownie chodzi mi o piosenke w ktorej niema slow tylko caly czas jest solowka na gitarze elektrycznej , zrobilem mniej wiecej rytm tej piosenki na Mario Paint Composer ( chyba wiekszosc osub juz to ma )
jak cos ja mam wersje 2.0
Sciagniecie plik ze strony chomikuj.pl/Predator33 dajcie go do pliku prefs tam gdzie macie mario painta , lecz nie jest on dokladny. Niema tam tego odzieku jak w utworze
Pisalem juz na innych forach i nic wiec mysle ze dostane odpowiedz na tym forum
Wiem ze piosenka leciala w radiu , nie pamietam jakim juz bo bylo to 24.04 o godz 12:00-12:15 gdzies miedzy
Pisalem juz to na innych forach ale nikt nie odpowiadal .
PS - dam reputa
Jak jescze cos znajde to tu zedytuje
z gory dzieki PoZdro Tideys
EDIT: Wiem ze piosenka leciala w radiu 24.04.10 miedzy 12.05 a 12.15 bo akurat jechalem z rydultow i puscili ja w radiu ( prawdopodobnie 90 ale niewiem dokladnie )
EDIT2 : Czy zaden z uzytkownikow tego forum niewie jaki to moze byc utwor?Sory bardzo ale wiecej juz niemoge sobie przypomniec przeszukalem juz wszystkich utworow Green day, metallicy , slayera ,bon jovi , linkin park wszedzie szukalem i niemoge ja znalesc .