Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bug umar
Pretensje ma kto? kto ma konto od 2012 i 20 post?w, rly? wk?ad w ...przepraszam ale jako stary user tego forum (goronce pozdro lecom) pytam sie
CO TU SIE ODPIERDALA?
to forum kiedys bylo miejscem i kolebka zycia dla januszy tibii a teraz na tym forum siedzi po 5 osob przegrywy
Szanowny panie moderatorze, po co sie przypierdalasz do kogos, kto ma malo postow? W sumie to moje zycie nie ogranicza sie do trzepania gruchy przed kompem i pisania postow na forum ktore umiera, btw, spamowanie w kazdym temacie jest bez sensu zeby nabic tylko pare cyferek a ja ograniczam sie od 2012 tylko i wylacznie do hydeparku. Ja tylko sie zapytalem co tu sie odpierdala, bo kiedys na tym forum nawet na shoutboxie byl kociol jak w mlynie a teraz? Taka wlasnie jest nowa administracja (nie liczac paru osob), ranga na pustym forum i opierdalanie makowca na podforum administracji, bez odbioru.Pretensje ma kto? kto ma konto od 2012 i 20 post?w, rly? wk?ad w ...
Szanowny panie moderatorze, po co sie przypierdalasz do kogos, kto ma malo postow? W sumie to moje zycie nie ogranicza sie do trzepania gruchy przed kompem i pisania postow na forum ktore umiera, btw, spamowanie w kazdym temacie jest bez sensu zeby nabic tylko pare cyferek a ja ograniczam sie od 2012 tylko i wylacznie do hydeparku. Ja tylko sie zapytalem co tu sie odpierdala, bo kiedys na tym forum nawet na shoutboxie byl kociol jak w mlynie a teraz? Taka wlasnie jest nowa administracja (nie liczac paru osob), ranga na pustym forum i opierdalanie makowca na podforum administracji, bez odbioru.
[MENTION=15656]edi[/MENTION]t
pewnie zaraz od arkama shadow wylapie banicje za obrazanie zielonego ludzika #yolo
I tu by si? przyda?o to samo.Trzyma si?? Przecie? to ju? nie wygl?da na forum tibijskie tylko jakie? og?lnotematyczne, gdzie dodatkowym dzia?em jest tibia. Mowa o torgu.

A co ma si? w tej sprawi? dzia? skoro Eturl loga raz na kurwa ruski rok na chwil? i nic nie robi, a tamtych dw?ch jebanych no?nejm?w to nigdy na forum nie widzia?em XDDD@Up
Ten temat by? ju? wa?kowany wiele razy i jak wida? nic si? nie zmieni?o, wi?c tym razem tak?e na nic bym nie liczy? ;-).

Dupa
+W ko?cu wyjebali "doktora szypkiego idiote"
W sumie nie wiem co za r??nica