• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Co tu sie odpierdala

Status
Zamknięty.

Gabalucha

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
6
przepraszam ale jako stary user tego forum (goronce pozdro lecom) pytam sie
CO TU SIE ODPIERDALA?
to forum kiedys bylo miejscem i kolebka zycia dla januszy tibii a teraz na tym forum siedzi po 5 osob przegrywy

Odp: Co tu sie odpierdala

Tibii ju? nie ma, si?? rzeczy forum te?.

bug umar

przepraszam ale jako stary user tego forum (goronce pozdro lecom) pytam sie
CO TU SIE ODPIERDALA?
to forum kiedys bylo miejscem i kolebka zycia dla januszy tibii a teraz na tym forum siedzi po 5 osob przegrywy
Pretensje ma kto? kto ma konto od 2012 i 20 post?w, rly? wk?ad w ...

Sk?ada si? na to wiele czynnik?w. Jeden g??wny Tibi juz nie ma, sOm wakacje ludzie ju? nie siedz? przed pc jak kiedy?. Forum ?ywi?o si? Tibi? i ka?dy kto szuka? czego? w?a?nie o niej by? przekierowywany przez w?jka goole na TNP. Teraz nikt nie szuka wiadomo?ci o pixelach no to si?? rzeczy ludzi nie przybywa. Zosta?o paru fan?w czy tez grupa ludzi kt?ra lubi Sobie posp?dza? troch? czasu w?a?nie tu. Sama nazwa Tibia.Net.Pl wskazuje ,?e forum opiera si? w?a?nie o tej grze. Um?wmy si? gdy Tibia przechodzi?a z?oty okres wi?kszo?? z nas by?a 'dzie?mi'. A dzi? tych 'dzieci' nie jara kwadratowy ludzik na kt?rego trzeba patrze? z g?ry. A gdyby nie by?o czego? takiego jak reklamy to forum juz dawno by pad?o. Bo nie jestem w stanie uwierzy? ,?e jest op?acane z w?asnej kieszeni przez sp??k? na kt?r? jest zapisane.

spoko 2 lata i przy takim ruchu b?d? si? tylko pr?bowali tego obci??enia pozby? :D

Pretensje ma kto? kto ma konto od 2012 i 20 post?w, rly? wk?ad w ...
Szanowny panie moderatorze, po co sie przypierdalasz do kogos, kto ma malo postow? W sumie to moje zycie nie ogranicza sie do trzepania gruchy przed kompem i pisania postow na forum ktore umiera, btw, spamowanie w kazdym temacie jest bez sensu zeby nabic tylko pare cyferek a ja ograniczam sie od 2012 tylko i wylacznie do hydeparku. Ja tylko sie zapytalem co tu sie odpierdala, bo kiedys na tym forum nawet na shoutboxie byl kociol jak w mlynie a teraz? Taka wlasnie jest nowa administracja (nie liczac paru osob), ranga na pustym forum i opierdalanie makowca na podforum administracji, bez odbioru.
[MENTION=15656]edi[/MENTION]t
pewnie zaraz od arkama shadow wylapie banicje za obrazanie zielonego ludzika #yolo

Szanowny panie moderatorze, po co sie przypierdalasz do kogos, kto ma malo postow? W sumie to moje zycie nie ogranicza sie do trzepania gruchy przed kompem i pisania postow na forum ktore umiera, btw, spamowanie w kazdym temacie jest bez sensu zeby nabic tylko pare cyferek a ja ograniczam sie od 2012 tylko i wylacznie do hydeparku. Ja tylko sie zapytalem co tu sie odpierdala, bo kiedys na tym forum nawet na shoutboxie byl kociol jak w mlynie a teraz? Taka wlasnie jest nowa administracja (nie liczac paru osob), ranga na pustym forum i opierdalanie makowca na podforum administracji, bez odbioru.

[MENTION=15656]edi[/MENTION]t
pewnie zaraz od arkama shadow wylapie banicje za obrazanie zielonego ludzika #yolo

Ta ?mieszna kadra jest od d?u?szego czasu wi?c nie jest taka nowa. Poza tym teraz ka?dy siedzi na otlandzie bo tutaj ju? nic nowego na tak? skale nie powstaje (mapy, skrypty).

ale o co chodzi, ladne forum i ladna administracja, jestem tu nowy i zostane na zawsze, bo to forum jak lenin wiecznie zywe

Wszystko posypa?o si?, gdy zmieni?a si? administracja forum, a tak bardziej u?ci?laj?c to w momencie sprzeda?y forum przez Alastora, potem by?o ju? tylko gorzej. Tibia mo?e i umiera, ale dla przyk?adu taki konkurencyjny torg ca?kiem dobrze sobie radzi. Szansa dla tego forum zosta?a zaprzepaszczona i nic tego nie zmieni.

Trzyma si?? Przecie? to ju? nie wygl?da na forum tibijskie tylko jakie? og?lnotematyczne, gdzie dodatkowym dzia?em jest tibia. Mowa o torgu.

@Up
Ten temat by? ju? wa?kowany wiele razy i jak wida? nic si? nie zmieni?o, wi?c tym razem tak?e na nic bym nie liczy? ;-).

@Up
Ten temat by? ju? wa?kowany wiele razy i jak wida? nic si? nie zmieni?o, wi?c tym razem tak?e na nic bym nie liczy? ;-).
A co ma si? w tej sprawi? dzia? skoro Eturl loga raz na kurwa ruski rok na chwil? i nic nie robi, a tamtych dw?ch jebanych no?nejm?w to nigdy na forum nie widzia?em XDDD :D

Dupa ;)

+W ko?cu wyjebali "doktora szypkiego idiote"
W sumie nie wiem co za r??nica

Status
Zamknięty.
Back
Do góry