Odp: Community Manager- my, a Wy!
Na pewno nie Beoska, kt?ra nie potrafi czyta? raport?w.
Ju? hejty za upomnienie? Zamiast pomstowa?, ?e nie umiem czyta? raport?w naucz si?, ?e funkcja "raportuj" nie s?u?y do wyra?ania w?asnych impresji na dany temat, ale do zg?oszenia postu ?ami?cego regulamin ze wskazaniem na konkretny punkt regulaminu, kt?ry zosta? naruszony. Teksty w stylu "czemu to dalej wisi" nie u?atwiaj? nam pracy - bo sk?d mo?emy wiedzie?, co zg?aszaj?cy mia? na my?li? Przedawnienie tematu? G?upot? zagadnienia, kt?re porusza? Wybitno?? i brak wyr??nienia? Jest du?o opcji, a ja nie mam zamiaru ani czasu si? nad tym g?owi?. M?czy mnie rozwi?zywanie zagadek przesy?anych nam przez niekt?rych u?ytkownik?w w raportach i uwierz mi, jeste? pierwsz? osob?, kt?ra zosta?a za to ukarana. W ko?cu czara si? przela?a.
@Zepri
Raport brzmia?, cytuj?:
Dlaczego ten temat nadal jest w propozycjach? no plix, plax
Wyja?nij mi, kt?ry punkt regulaminu zosta? przez ciebie wpisany jako z?amany, bo ja chyba nie czyta?am tego samego, co ty.
Ja nie wiem. Je?li chcia?e? przyspieszy? przeniesienie/skasowanie tematu to czy tak ci??ko by?o wys?a? mi PW z linkiem? Serio? Za du?o roboty? Zamiast si? teraz puszy? jak kogut i unosi? dum?, bo dosta?e? upomnienie (nawet nie ostrze?enie, lol) za to, ?e sam nie zastosowa?e? si? do regulaminu patrz na sprawy obiektywnie. Bo, szczerze m?wi?c, z twojego zdania na m?j temat p?ynie nic wi?cej, jak tylko z?o??, ?e ?mia?am ci? ukara?. Peace.