Sk?d wiesz? Nie by?o Ci? za czas?w Vraela.
Tak naprawd? to m?g?bym zacytowa? ca?y post i Ci tu naskroba?, ?eby? si? nauczy? argumentowa? to co piszesz (ucz? tego w 2 (?) klasie gimnazjum), bo na razie to s? tylko marne s?owa kt?re nikogo nie obchodz?.
Szkoda, ?e tego nie wida?. ^^;Stanowisko "CMa" pe?ni? wszyscy z rang? moderator globalny+.
Chcia?bym ?eby tak by?o...Poniewa? Odwo?anie to sprawa osobista mi?dzy odwo?uj?cym si?, a administracj?
Chcia?bym ?eby tak by?o...
@topic
O ile CM b?dzie wybrany z u?ytkownik?w to jestem za. Jak ma zosta? nim najbardziej nielubiany cz?onek kadry na forum to jaki to ma sens?
Gdyby praca by?a wykonywana rzetelnie to by nie by?o problemu. My?lisz ?e dlaczego walcz? z wami jak tylko mog??Powtarzam po raz kolejny - jak chcecie szuka? ludzi kt?rych lubicie to si? um?wcie z przyjacielem. Praca ka?dego z nas polega na rzetelnym wykonywaniu swoich obowi?zk?w, nie na byciu lubianym.
Powtarzam po raz kolejny - jak chcecie szuka? ludzi kt?rych lubicie to si? um?wcie z przyjacielem. Praca ka?dego z nas polega na rzetelnym wykonywaniu swoich obowi?zk?w, nie na byciu lubianym.
W takim razie, skoro wypowiedzi ca?ej kadry nie s? dla Was satysfakcjonuj?ce, od teraz zajmie si? tym jedna osoba - ja. Dlaczego? Poniewa? jako administrator jestem winien okaza? bezstronno?? i zaanga?owanie w rozw?j forum pod ka?dym wzgl?dem - w tym i socjalny. Zobaczmy co z tego wyjdzie.
a) Bo nie trzymacie si? ustalonego przez was samych regulaminu.
b) Bo macie w dupie opinie u?ytkownik?w kt?rzy to tworz? to forum.
c) Bo nie potraficie zaradzi? problemom to idziecie po najprostszej linii oporu wprowadzaj?c jeszcze wi?kszy rygor i ?ami?c wolno?? s?owa.
d) Bo niekt?rzy cz?onkowie kadry maj? zbyt wyro?ni?te ego z powodu innego kolorku w randze.
Nic nie ograniczamy? Podaj mi link do jednego tematu gdzie u?ytkownik g?osz?cy swoj? "prawd?" w spos?b kulturalny i inteligenty zostaje nagrodzony ostrze?eniem. Podaj link do tematu, gdzie? kto? zosta? zbanowany za to, ?e ?adnie, bez przekle?stw, bez wyzwisk, bez atak?w a'la 12 letni mistrz klawiatury, wyra?a swoj? opini? o kadrze, ustroju na forum, itp. Nikt jeszcze nie dosta? ostrze?enia za to, ?e nie zgadza si? z administracj?. Wszystkie ostrze?enia, kt?re zosta?y rozdane w podobnych jak ten tematach nie by?y rozdane dlatego, ?e kto? mia? inne zadnie, ale dlatego, ?e wyra?a? si? w spos?b bardzo ofensywny. Nikt nie chce wiecznego konfliktu, ale tylko u?ytkownicy wymagaj? od nas - gdy my wymagamy kultury, to ju? wed?ug was ograniczamy wolno?? s?owa, a Wy tworzycie jakie? ?mieszne ruchy forumowowyzwole?cze. M?wisz, ?e regulamin nie obejmuje takiego terminu jak "godno?? drugiego cz?owieka"? To polecam ci przeczyta? go jeszcze raz, tym razem uwa?niej. Tylko w jednym moich po?cie na tym forum przyj??em postaw? ofensywn?, przez co zreszt? p??niej przeprosi?em... Ale nie z racji tego, ?e jak to kto? uj?? "pr?bowa?em zachowa? twarz", ale dlatego, ?e ludzki odruch sprawi?, ?e uzna?em to za niekonieczne i ma?ostkowe z mojej strony, czyli najpro?ciej ujmuj?c zauwa?y?em sw?j b??d - szkoda, ?e niekt?rzy u?ytkownicy nie widz? swoich b??d?w i ich szkodliwego dzia?ania na forum. Pozwol? sobie powt?rzy? po raz kolejny to, co mozna znale?? w co drugim moim po?cie - podajcie mi konkrety.
Nie wiem czy odnosi?e? si? do mnie, czy do ca?ego tematu
To by?o odniesienie do Anastazjusza i jego g?upich obrazk?w. Nie oceniam Ciebie czy Dublera przez pryzmat takich ludzi jak Anastazjusz. Chcia?bym Wam powiedzie? na co mo?ecie liczy?, ale niekt?re zarzuty jakie mi stawiacie uniemo?liwiaj? mi dostrze?enie waszych oczekiwa?. Bo stare przys?owie m?wi, ?e gdy stawiasz spraw? jasno, to wszystko staje si? jasne. Wiedzia?em oczywi?cie, ?e powo?anie samego siebie na to, co zwykli?cie nazywa? CMem zbudzi kontrowersje, ale na dobr? spraw? od nikogo nie dosta?em konkretnego, mo?liwego wyj?cia z sytuacji z korzy?ci? dla obu stron. Wy?ej kto? da? propozycj? wytypowania 3 os?b - tak te? zrobimy. Nie b?dziemy tworzyli nowej rangi dla "cma", ale b?dziecie mogli wybra? osob?, kt?ra b?dzie mia?a ostateczny g?os w sprawie ostrze?e? nadawanych przez wszystkich cz?onk?w administracji, z mo?liwo?ci? wyj?tku w przypadku administratora. Licz?, ?e Wasza inicjatywa oka?? si? jeszcze gor?tsza ni? dyskusja w tym temacie i ju? jutro b?dziemy mogli og?osi?, ?e osob?, kt?ra b?dzie zajmowa?a si? ostrze?eniami zostanie XXX.
Czekam na Wasz ruch.
Moim skromnym zdaniem najlepszym wyj?ciem by?oby przywr?cenie zwyk?ego managera. O ile znalaz?aby si? osoba, kt?ra potrafi?aby wykonywa? swoje obowi?zki tak jak napisa? to wcze?niej Vrael (post na drugiej stronie tego tematu).