Community Manager- my, a Wy!

Status
Zamknięty.
Odp: Community Manager- my, a Wy!

Jak wr?c? z Warszawy to doko?cz? rozmowy z potencjalnymi menad?erami przez Was wymienionymi. Mam nadziej?, ?e pozwoli to w pewnym stopniu na popraw? stosunku mi?dzy poszczeg?lnymi grupami na forum.

Anyway, my?l?, ?e Napster by si? zgodzi? lub Danny Darkness. Obydwoje maj? wyjebane w forum jak i ludzi. ^^

To w ko?cu chcecie mie? na tym stanowisku kogo?, kto ma wszystko w ty?ku, czy kogo?, kto rzeczywi?cie zainteresuje si? problemami tego tematu...

Chyba, nie do ko?ca Wildhells zrozumia?e? m?j przekaz. Tutaj nie chodzi, aby mia? wyjebane na ludzi, lecz aby nie faworyzowa? ?adnej ze stron. ; )

Chyba, nie do ko?ca Wildhells zrozumia?e? m?j przekaz. Tutaj nie chodzi, aby mia? wyjebane na ludzi, lecz aby nie faworyzowa? ?adnej ze stron. ; )

Zrozumia?em, ale nie chodzi?o mi o to. Napster jak i Danny Darkness po prostu s? w ?yciu forum, ale po prostu nie interesuj? si? tymi konfliktami. ?yj? na uboczu jak Ty Miki czy Vrael. Napisz? co? raz kiedy? i tyle.

Napster dla przyk?adu ma usuni?te konto :). To tylko potwierdza fakt, ?e sam nie wiesz o czym piszesz... /Rebuild

1/2 u?ytkownik?w ma tutaj wi?cej ni? jedno konto..

Tylko, ?e z Napsterem widz? si? ?rednio co 6 miesi?cy, wi?c nie m?w mi prosz?, ?e on tutaj zagl?da...

A nie zagl?da? No nie wiem mo?e mam z?e informacje.

Ostatnia edycja:

Pomys? do bani hmm... albo i nie ;s. Sam nie mog? zdecydowa?, z jednej strony z "kadr?" mo?na by?o by si? dogada? bez jaki? CM czy chu... wie kogo. Ale z 2 strony jest to nie mo?liwe, poniewa? ka?dy Global mod, mod itp pisze "Porozmawiam z wami (czyli my nic nie znacz?ce pionki w?adzy) i kadr?, ka?dy ma t? manie podzia??w, a to powinno wygl?da? inaczej administracja powinna te? da? mo?liwo?? wypowiedzenia si? je?li chc? co? wprowadzi?, zmieni? itp. Z adminem powinno si? rozmawia? jak z ziomkiem od blant?w kt?ry wie OCB :D. A nie jak z jakim? Zeusem ;(.

//?eby rozmawia?, to trzeba najpierw do kt?rego? napisa? np do owego zeusa gromow?adnego xD

Hmmm, wed?ug mnie, taka przepa??, kt?r? nazywasz rozmow? na linii user-zeus, to po prostu efekt tego, ze adminowi, czy te? komu? postawionemu wysoko nie wypada m?wi?, czy te? pisa? "no sorry ziomek, ale jestem tak ubity, ?e nie mam si?y m?wi?, co do odwo?ania dogadamy si? jutro, bless", tak to mo?esz z nami wszystkimi pogada? na meetingach oficjalnych lub poprzez prywatn? wiadomo??, czy te? gg, a sprawy oficjalne za?atwiamy oficjalnie. Inna sprawa, ?e mo?e wydawa? si?, ?e admin, czy te? taki owy Manager jest osch?y, bo nie u?ywa emotikonek co rusz, ale to tak?e niezbyt wypada. Upewniam was, admini i inni to tacy sami ludzie jak Wy(no mo?e nie jak wszyscy, ale jak wi?kszo?? ogarni?tych user?w), tylko czasami nie wszystko my wypada robi?. ; )

G?upio tak by? kim? kim si? nie jest ;/
eeee? Masz co? do mnie? : D
//a ty do mnie? ;p
A on do nas?
//nie

Ostatnia edycja:

Zg?aszam swoj? kandydatur?.

R?wnie? pragn? zg?osi? swoj? kandydatur?.

To chyba jednak nie na tym polega...

To chyba jednak nie na tym polega...

Czemu? Przecie? ka?dy mo?e napisa? do kumpla ?eby go zg?osi?, tylko to chyba wtedy jest jeszcze mniej uczciwe. Tak to przynajmniej jest jasna lista ch?tnych kandydat?w a nie podchody przez 2 najbli?sze tygodnie.

@edit

Tak, te? ze swojej strony przestrzegam przed pochopnym zg?aszaniem si?, przemy?lcie dobrze t? decyzj? ; )

Ostatnia edycja:

Ja bym na Waszym miejscu zrobi?a sobie rachunek sumienia czy aby na pewno si? nadajecie, a dopiero potem si? zg?asza?a.

Nie by?o mnie zaledwie kilka dni, a na forum zn?w zaczynaj? si? flame wary. Czy nie mo?ecie chocia? raz nie wywo?ywa? ?adnych k??tni i dogada? si? jak cywilizowani ludzie? Za moich czas?w na forum nikt nie podskakiwa?, bo administracja wiedzia?a co robi i trzyma?a kr?tko u?ytkownik?w jak i samych kadrowicz?w. Rang? CM'a na forum zapocz?tkowa? Vrael i uwa?am, ?e to od niego powinna zale?e? decyzja kto zosta?by wybrany. Kadra oraz u?ytkownicy forum oceniliby potencjalnego wybra?ca i nadali odpowiednie uprawnienia. Wszyscy wyraziliby swoje za i przeciw oraz przedstawili jasne dowody. Napster od ponad 2 lat nie wchodzi na forum wi?c jego osoba ca?kowicie odpada. Byli moderatorzy, global moderatorzy, aktualna kadra oraz u?ytkownicy zaprzyja?nieni z kadr? nie powinni by? brani pod uwag?. Osoba, kt?ra piastowa?aby t? rang? musia?aby by? nie tylko dojrza?a, ale tak?e powinna umie? przem?wi? co niekt?rym do rozs?dku. Odk?d Rebuild otrzyma? prawa administratora wszystko zacz??o si? coraz bardziej komplikowa? i przez to wybucha?y jakie? niepotrzebne dyskusje. Osoby zas?u?one traci?y swoje rangi, a grupa VIP ca?kowicie zosta?a usuni?ta. Do kadry wst?pi?y osoby, kt?re by? w niej nie powinny. Lecz s? tak?e dobre strony tej zmiany. Mamy now? kadr?, kt?ra ma kontakt z firm?, kt?ra przej??a forum - TRO. Pico jest jednym z przedstawicieli tej firmy, a Rebuild ma z ni? umow? wi?c wszystko mo?e si? u?o?y? tylko musicie przekona? si? do nich, a nie polega? ci?gle na starej kadrze. Moje zdanie niewiele tutaj znaczy, ale swoje prze?y?em i wiem jak funkcjonowa?o forum kiedy?, a jak funkcjonuje teraz. Zdziwi?o mnie, ?e moja osoba zosta?a tutaj wymieniona, bo jako i? rang? piastowa?em tylko na starym forum gdy sta?o jeszcze na darmowym skrypcie teraz kompletnie nic nie zrobi?em, aby wspom?c forum.

Z wyrazami szacunku,
Darkness.

Ostatnia edycja:

Danny Darkness napisał:
Rang? CM'a na forum zapocz?tkowa? Vrael i uwa?am, ?e to od niego powinna zale?e? decyzja kto zosta?by wybrany.
Na forum wchodz? sporadycznie od niedawna po p??torarocznej przerwie i - co za tym idzie - nie znam wi?kszo?ci ludzi, wi?c nie mam ?adnych podstaw, ?eby ocenia? ich kandydatur?. Mi?o mi, ?e s? tutaj jeszcze osoby, kt?re ceni? sobie moje zdanie, ale w kwestiach problem?w forumowych mog? s?u?y? wy??cznie rad? i do?wiadczeniem; nie jako decydent. A ju? na pewno nie jako kandydat ; )

Swoj? drog? to do?? ciekawe, ?e zg?aszacie swoje kandydatury, chocia? nikt jeszcze dok?adnie nie okre?li? zakresu obowi?zk?w nowego managera ani nawet nie zapewni?, ?e ta ranga w og?le powstanie~

Swoj? drog? to do?? ciekawe, ?e zg?aszacie swoje kandydatury, chocia? nikt jeszcze dok?adnie nie okre?li? zakresu obowi?zk?w nowego managera ani nawet nie zapewni?, ?e ta ranga w og?le powstanie~

My?l?, ?e ma to zwi?zek z ju? prowadzonymi rozmowami z potencjalnymi kandydatami wymienionymi w tym w?tku (wielu ich nie by?o, powa?niejszych i stale bywaj?cych na Forum jeszcze mniej, ale jednak). Oczywi?cie lepiej by wygl?da? osobny w?tek, gdzie mo?na by zg?asza? swoje kandydatury, osobny do g?osowania, osobny z wynikami, ale nikt nie chce by co? mu uciek?o, a je?li procedury rekrutacyjne s? ju? w toku, to takie obawy istnia?y, st?d te "samowolne" zg?oszenia.

Pewnie zale?y im tylko na kolorku, skoro nic nie wiedz? o stanowisku.

Dobra, mo?e i dla mnie jak i innych jest ta ranga zb?dna, to jednak je?li Administracja zadecyduje j? doda? to nie b?dzie koniec ?wiata, mo?e jednak tym razem nie przystanie na awansie i nowym kolorku, tylko na takiej pracy jak to opisa? Vrael.
Pozdro ; *.

Dobra, mo?e i dla mnie jak i innych jest ta ranga zb?dna, to jednak je?li Administracja zadecyduje j? doda? to nie b?dzie koniec ?wiata, mo?e jednak tym razem nie przystanie na awansie i nowym kolorku, tylko na takiej pracy jak to opisa? Vrael.
Pozdro ; *.

Co mo?esz o tym wiedzie? skoro niedawno do??czy?e??

Co mo?esz o tym wiedzie? skoro niedawno do??czy?e??

Nie, na forum jestem od 2010 roku, nie udziela?em si? za bardzo, a zapragn??em mie? nowy nick, wi?c mam teraz nowe konto.

Na forum wchodz? sporadycznie od niedawna po p??torarocznej przerwie i - co za tym idzie - nie znam wi?kszo?ci ludzi, wi?c nie mam ?adnych podstaw, ?eby ocenia? ich kandydatur?. Mi?o mi, ?e s? tutaj jeszcze osoby, kt?re ceni? sobie moje zdanie, ale w kwestiach problem?w forumowych mog? s?u?y? wy??cznie rad? i do?wiadczeniem; nie jako decydent. A ju? na pewno nie jako kandydat ; )

Ot?? to. Z mojego punktu widzenia - ranga zb?dna je?eli awans nie b?dzie r?wnoznaczny z zwi?kszeniem zakresu obowi?zk?w.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry