Czas na test serwer!

Status
Zamknięty.

Demeroth

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
75
Chcemy serdecznie zaprosi? wszystkich graczy na publiczny test serwer, kt?ry b?dzie online pocz?wszy od dzisiaj na kilka dni. Nie trzeba tutaj nic testowa?, jest to jedynie okazja do poznania graczy z innych ?wiat?w. Bawcie si? dobrze razem z nowymi graczami.

Przed wej?ciem na test serwer, prosmy aby?cie si? zapoznali z tematem powitalnym na forum. Klient test serwera r?wnie? znajdziecie tam.

Do rozm?w na temat test serwera s?u?y ten temat.

Bawcie si? dobrze!
Wasi Community Managers

Odp: Czas na test serwer!

Zjebany ten test server... loguje sie, a tu pierwszy lvl na moim 130~ magu... loguje na innego chara na mainie i paka nie mam, probuje zalogowac na innego i w ogole nie moge. =d
Podobno dopiero za 2h naprawia to gowno...

Na to czeka?em xDDD Wkoncu test serwer dla graczy no to zacznie sie zabawa :>

Jeszcze zosta?o mi pare dni na wykorzystanie ventrilo wiec jak ktos chce wbic i pogadac o tescie lub popekowac to zapraszam na venta.

vt.ventrilosrv.com port 6131
has?o section

xD
M?j serwer ma niestety tylko 55 slot?w.
Ale zawsze troche ludzi sie zmiesci na vencie.
To pozdro ziomy XD

Eh cos narazie nie dzia?a oby dzisiaj to zrobili.

Ostatnia edycja:

Gz CipSoft.
testsgz.png

Ledwo odpalili a ju? le?y.
Ale na ostatni publiczny test serv te? ci??ko by?o wbi?.

Zajebi?cie, ?e zrobili test serva dla wszystkich :) ?ciagno?em ju? clijenta ale nie moge si? zalogowa? na rzadn? posta?:curse:
Powie kto? jak poprawnie si? zalogowa? i co trzeba pobra?? :)
PS A to b?dzie taki normalny test server, ?e jak padniesz nic nie tracisz???????

Nie no gz dla nich ledwo co jest test i juz cos rozpier***** -.-
nie no zal -.-

Ech.. Co Racja to racja. Ledwo co si? zaczyna a ju? s? b??dy.. Zal takich test...

@Kto? up
Na test serwerze jest jak na RLu, tyle, ?e cokolwiek tutaj zrobisz, nie zostanie przeniesione na RL. Specjalnie na ten test zosta?y postawione dwa nowe serwery - Testera czy Testia... ju? nie pami?tam. Tak czy siak, na nie zosta?y skopiowane wszystkie postacie i konta. Teraz, cokolwiek zrobisz na te?cie, nie b?dzie mia?o konsekwencji.

@top
I wszystko ?adnie, ?licznie, gdyby test server dzia?a? xd Pewnie jak zwykle cosik popu?ci?o nie w t? stron? i dopiero pod wiecz?r (albo i p??niej) doczekamy si? otworzenia dost?pu do serwera. Szara, Cipsowata rzeczywisto??.

Regards
Seylit

@down
Nie by?o o tym ?adnej wzmianki.

Ostatnia edycja:

Seylit skoro test serwer jest postawiony na 2 nowych serwerach.To znaczy ze raczej po tescie za jakis czas.Zostan? dodane te 2 nowe serwery to ca?ej listy serwer?w.

Mam racje ?

Nie nie masz racji
to poprost zrobili na czas test serveru tylko :P

Mikus12.Ale i tak s?ysza?em od niekt?rych ludzi ze ma powstac nowy serwer na jesien.Wiec moze to prawda.

Mikus12.Ale i tak s?ysza?em od niekt?rych ludzi ze ma powstac nowy serwer na jesien.Wiec moze to prawda.
Ta. Ma si? nazywa? Atlastera. Wyczekujcie obrazka "Supported Tibia Fansite" na naszej stronie i ogromnych zmian ;)!

Seylit napisał:
nie b?dzie mia?o konsekwencji.
Przenosz? bany z ts na rl, nie pami?tam czy ka?dy, czy wyj?tki.

Zamiast p?aka? cieszcie si?, ?e w og?le macie dost?p do test servera. Nie pami?tam kiedy mia? miejsce ostatni publiczny.

Notka moderatorska:
Chodzi?o mi o rzeczy bezpo?rednio dotycz?ce danej postaci w grze czyli level, itemy, skulle i tego typu rzeczy. //Sey

#down:
Wyra?nie napisa?em, ?e b?d? zmiany.

Ostatnia edycja:

@up
ten Supported Fan Site to sarkazm? Bo na stronie z botami i otsami to raczej ma?o mo?liwe xD
A ja nadal wbi? nie mog? :P

Eh test serwer znowu zosta? wy?aczony albo rozpad? si?.Wczoraj to po dedzie nie mog?em wbic bo za duzo graczy bylo na serwerach xD.

:thx: pr?buje sie zalogowac ;*
Jak zwykle czekam 10 minut ; d

Refused R0X ! :D

Ostatnia edycja:

Noo oby 10 minut <up> ! :D ale czeka?em d?ugo na tego TESTA :D

10 minut ? o_o ja czekam ju? jakie? dobre 30 minut, a jak dot?d kolejka wy?wietli?a mi si? tylko raz :p 91 miejsce -.-'

@edit
OMG KOLEJKA MI SI? WY?WIETLI?A DRUGI RAZ O_O 52 miejsce :3

@edit2
od czasu pierwszego edita jeszcze na serwer nie wszed?em... i dalej jestem w kolejce.

Ostatnia edycja:

Ja ca?y dzie? pr?buj? wej??, no ale niestety ca?y czas nie mog? wbi?...
Mam nadzieje ?e ta nowa wersja jest jaka? sensowna i nied?ugo wejdzie w ?ycie...
Je?eli uda mi si? wbi?, b?dzie niez?a zabawa...
Zapraszam wszystkich graczy!! : )

/Speedox

Hueheh, ja tam wbijam bez problemu, udupi?em dzi? 220 rp 100 ek ;d

Fajny, ten test serwer, ale w nim si? nic nie zmieni?o...

wejd? i dam edita czy fajne i musz? powiedzie? ?e to m?j 1 test server kt?ry b?d? widzia? ;p

@edit

nudaa naprawd? nic nie ma do roboty tylko to dobrze ?e tam jest tibia 8.54 ;p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry