Czy bierzesz narkotyki?

Status
Zamknięty.
Odp: Czy bierzesz narkotyki?

Ja mia?em du?o okazji ci?gne?o mnie ale jako? nie spr?bowa?em i nie zamierzam.!
Wole z qumplami na piwko puj?? ni? to bra? ....

Je?eli Tabake mo?na wzi?s? jako narkotyk to tak xD

Frox powiedz mi tylko co ci daje te palenie ?
Czujesz si? fajny ?
Zmieni?o mnie w cz?owieka wartosciowego, teraz ciagle o czyms waznym mysle, rozkminiam takie sprawy o jakich Wy nie pomysleliscie ani razu w zyciu.
Mysla?es kiedys o tym jak bardzo mozesz zaufac innemu cz?owiekowi, na ile jestes mu wstanie powiedziec takie rzeczy o kt?rych wie tylko kilka nie licznych osob ?
Ja nad tym mysla?em oko?o tygodnia, w szkole, w domu, nawet w snie.
Gdybym wtedy nie pali? to nie wiem jakbym postapi?.Na ca?e szczescie dzieki marihuanie wypad?em na pewien pomys?, kt?ry teraz owocuje.
A moze mysla?es kiedys nad tym, ze Twoje zycie nagle przez zbieg okolicznosci moze zmienic sie o 360 stopni ? bo nigdy nie wiesz co bedzie za rogiem, dlatego trzeba byc na ciag?ym oriencie - proste.
Byc moze wiele osob mnie nie zrozumie.
Mam dalej dawac Ci przyk?ady co mi da?o... ?

Dla mnie to oboj?tne czy kto? ?pa czy nie... To jest jego ?ycie ,a nie moje. Dobra, powiem mu ?eby przesta? ?pa? i...? Powie to swoim dilerom ?e zmuszam go do nie brania tego ,a wiadomo jak to si? mo?e sko?czy? dla mnie. Mam znajomych kt?rzy bior? dopalacze "pobudzaj?ce" mi to nie przeszkadza. Og?lnie jest to mi oboj?tne i... tyle. :rolleyes:

Pozdrawiam
Redondo

@up
Ta pewnie, ju? kole? poleci do dila i mu jebnie z dupy, ?e jaki? kole?ka max 14 lat ka?e mu przesta? pali? traw? o.O

@topic
Ja pale i jako? dziur w m?zgu nie mam...
Ludzie kt?rzy uwa?aj?, ?e np. Papierosy czy alkohol to bezpieczniejsze u?ywki to s? w wielkim b??dzie, co ci da zapalenie papierosa? G?wno, Ci da, a po zapaleniu trawy? Jeste? szcz??liwy :P A co ci da najebanie si? jak sztucer 10 browarami? B?l g?owy i spierdolony nast?pny dzie??
No w?a?nie, wi?c ja pale i nie przestan? :P

Pozdrawiam Froxa :]

Tak, biore bardzo czesto - i co z tego ?
Tylko jest jedna r?znica... ja biore miekkie narkotyki, a trzymam sie z dala od innych.Pale marihuane, haszysz, czasem jakas pigu?a wskoczy(sporadycznie).Palenie konopi to nic szkodliwego, na prawde !
Teraz inna kwestia, nie wiem jak u Ciebie ale u mnie nie jest AZ tak ?atwo dostac, trzeba miec znajomosci, bo byle frajerowi nie sprzeda sie towaru, bo jest duza szansa wpadki.Marihuana pochodzi od matki ziemi, wiec dlaczego mam przestac palic to co matka natura urodzi?a ?

Frox uwierz ze ja te? tak sadzi?em...LSD,marihuan? pali?em...Wiesz co mi si? sta?o...Przez jebana marihuan? mia?em zajebiste ko?atanie serce...Teraz mnie serducho bardzo cz?sto boli...

Kiedy? te? sadzi?em ze narkotyki dzieli sie na miekkie i twarde...Lecz po tym co si? sta?o odradzam wszystkim narkotyk?w branie.

Pozdrawiam

Ja bralem... na wycieczce !!! Fajnie by?o ;) ujarali?my sie w (przepraszam ze tak mowiem) Huj. By?a to marichuana , nie biore.... jak juz to biore a imprezie piwko (nie zabardzo lubie) voodka (kocham, bije rekordy xD) marycha.... W rzyciu codziennym nie biore (ile u was kosztuje 1 g ??/ U mnie 30 z? a za 0,5g 15z?) :)

U mnie ceny s? takie:

P??ka: 15z?
Sztuka: 20z?
Waga: 30z?

Ja nie bra?em narkotyk?w i nie mam zamiaru bra?,poniewa? po co niszczy? sobie zdrowie :|
Pozdro

U mnie ceny s? takie:

P??ka: 15z?
Sztuka: 20z?
Waga: 30z?
To fajne sztuki macie <lol2>... ile wbic 3 ? ; x
U mnie krajowa =P, przy hurtach po 20/22.
Ja swojego nastawienia nie zmienie, wybaczcie xd.

3 lufy to ja mam z p??ki :D, z sztuki ze 5 wyjdzie :]
A wag? to dok?adnie nie wiem, bo wag? raz kupowa?em i nie pami?tam ^^

Nigdy w ?yciu. Nie bra?em, nie biore i nie b?d? bra?. To 'psucie' samego siebie. Dla mnie to g?upota ;)

Ja podobnie jak Xemronn...

Nigdy nie bra?em i nie b?d? bra?. Jak kto? bierze, to niech bierze ;) Ja nie mam ochoty:o

No i co tu wi?cej pisa??...

Only marycha. ;) Nie ci?gnie mnie to twardszych sztuk , nie zamierzam sie uzale?ni? i wypierd***? kaske za???my w amfe lub herke. Jescze przy tym k?o? si? i wygl?da? jak ostatni z?paniec ?wiata . Za to marycha wg. mnie to nic strasznego zjarasz si? , wkr?cisz ziomala , po?miejesz si? i na tym koniec. xD
Pozdrawiam , Koybi.

My?l?, ?e 70% m?odzie?y mia?a styczno?? z marihuan?, jedni podzi?kowali a jeszcze inny popalaj? dalej. Szczerze m?wi?c lubi? czasami zapali? blanta.

btw. marihuana to nie narkotyk.

Ostatnia edycja:

@up
Mam nadzieje, ?e to wkr?canie polega na ma?ym jakim? ?arciku, bo nie cierpi? ludzi kt?rzy pal? z ziomkiem traw?, a on ci tyra banie... Takich winno si? wiesza? za jaja na ?wiat?ach sygnalizacyjnych (najlepiej na rondach)

@topic

Chyba zapomnia?em doda?, ?e u mnie to te? tylko Ojca (u nas si? tak m?wi na traw? :P) pale, mia?em okazje na fete, kwasy, itp. ale zrezygnowa?em.
Zostaje przy tym co pewne :P

Pozdrawiam

@edit
@up
Nie narkotyk?
Wi?c co?
Bo ro?nie sobie? :P

Ostatnia edycja:

Eeehhh brat mi raz dal zafajczyc maryche i nawet fajnie bylo ^^ ale tak to moze z 2-3 razy zapalilem i to na tyle

Raczej nie... to nie dla mnie, jeszcze w to wpadne..

Ja nie bior? i nie pal?, bo wed?ug mnie to sensu nie ma... Alkocholu prawie nie pij? bo uwa?am ?e to wszystko to strata pieni?dzy...
Narkotyk lub co? innego daje ci godzinke haju i zabiera kase... Dla mnie nie warto...

Narkotyk?w nie bior?, jaram od czasu do czasu (raz na miesi?c ;d), ale przecie? marycha to nie narkotyk nie? Wed?ug polskiego prawa jest nim, ale nie wed?ug mojego i Holandii.
Nie wci?gam ?adnych proch?w, nie wpie**alam ?adnych pigu?, nie strzelam w ?y??.
I don't wanna die! I'm too young!

Alkohol na imprezach, albo czasem przy ps3 z koleg? po piwku se strzelimy.

Raz brat mi da? ;) Wiecie ile mam lat (niekt?rzy) Wi?c mo?ecie si? zdziwi? wzio?em ??cznie z 10 buh/ch?w i mam dosy?. Nigdy tego nie wezme nigdy w ?yciu ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry