• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Czy przyznajesz si? znajomym ?e interesujesz si? tibi?

Status
Zamknięty.
Odp: Czy przyznajesz si? znajomym ?e interesujesz si? tibi?

Nie mam znajomych - bo ca?y dzie? siedz? i gram w tibi? i na obiad czasem id?. A moi znajomi z tibi lubi?, jak gram...
Ze mna jest dokladnie to samo :D:p:p:p:p

Jak pytaja sie w co gram to mowie w tibie. Nie pszeszkadza mi to,ze mowia o dziecko tibi; tibijczyk pojebany.

ja sie przyznaje nie wstydze sie gra? w Tibie zreszt? m?j kumpel tesz gra w Tibie:)

Aff.. Wiadomo ?e zaglosowalem na ,,Tak niech se my?l? znajomi co chc?" macie racie niech my?l? co chc?.. co mnie ich opinia interesuje przecie? nieprzestane gra?

Ja m?wi? bo np. kto? gra w tibie i ma wi?kszy lvl od mojego. Pozna?em qumpla co w?a?nie gra? w tibie i mia? 800+ lvl a ja 200 i zosta? moim pro.

Ja mam g?upi? sytuacje , bo mieszkam na g??pim osiedlu :D i wszyscy my?l? ?e nie mo?na by? kozakiem jak si? gra w tibie :eek: ale i tak m?wie o tym maj? szanse zobaczy? ?e my gracze te? jeste?my normalni.Ale niestety wi?kszo?? my?li ?e jak grasz w tibie to masz okulary nie masz mi??ni i jeste? ofiar? losu :D

Pozdro ;*

uwie znajomym nawet niekt?rzy tak?e graj? i na OTS i na RL
A niekt?rzy muwi? ?e tibia to syf ale ja ich olewam ^^

U mnie w klasie w Tibie na Rl graj? tylko 3 osoby reszta (z 5) kozaczy 20k lvl na ots exp 9999
Inni gadaj? Tibia G?wno
Mnie to nie obchodzi jak zaczyna obrazac mnie ze jestem dziecko tibii,po co gram nie ma glosu,slaba grafa to m?wie
"Noobie ty nawet nie gra?e? tylko gra? brat/kolega a ty ju? kurwa pieprzysz smuty jak jestes kozak wbij chociarz 8 lvl..."

Ka?dy wie ?e gram w Tibie i sie tego nie wstydze :P

PS 80 post;]

Musz? si? przyzna? ?e czasem zdarza mi si? powiedzie? o Tibii "jedna z gier MMORPG"..

Pow?d? Po prostu gdy poznaje kogo? nowego nie chcem go do siebie zniech?ca? tylko dlatego ?e uzna mnie za jednego z graczy kt?ry w przyp?ywie z?o?ci u?ywa krzes?a :rolleyes: Takie s? realia, stereotypy na temat tibii, czasem za bardzo mi na czym?/kim? zale?y by pozwoli? ?e zanim kto? mnie dobrze pozna ma o mnie wyrobione zdanie przez t? gre..

Taka prawda xd

Ja si? przyznaj?, ale nikt jeszcze si? ze mnie nie ?mia?.
Tylko m?wi? "Lol, ty grasz w to g?wno,zagraj se w metina albo MU.
Takie zdania padaj? co jaki? czas.

Ja powiem, ?e chwali? to ja sie nie chwa?e, ale je?eli by kto? zapyta? dla przyk?adu: Jakie gry lubisz ? Odpowiedzia? bym, ?e lubie tibie

Musz? si? przyzna? ?e czasem zdarza mi si? powiedzie? o Tibii "jedna z gier MMORPG"..
Pow?d? Po prostu gdy poznaje kogo? nowego nie chcem go do siebie zniech?ca? tylko dlatego ?e uzna mnie za jednego z graczy kt?ry w przyp?ywie z?o?ci u?ywa krzes?a :rolleyes: Takie s? realia, stereotypy na temat tibii, czasem za bardzo mi na czym?/kim? zale?y by pozwoli? ?e zanim kto? mnie dobrze pozna ma o mnie wyrobione zdanie przez t? gre..
Taka prawda xd

Wlasnie zostales tylko brzydki i zly xP bo mi nie zalezy na znajomosci ktora ocenia ksiazke po okladce...

@TOPIC
Ja sie tego nie wstydze, jak ktos zacznie mnie wyzywac od dzieci tibii to po prostu dostanie po mordzie i temat sie skonczy...

Tibia jest jak ka?da inna gra i nie wstydz? si? jej. Ka?dy ma prawo gra? w to co chc? i ja akurat wybra?em Tibie

Tibia to gra tak jak wszystkie inne i niema sie czego wstydzic nikt nie zabrania w nia grac jest ciekawa i caly czas dochodza nowe wersje i nowe mapy... Nie ma powodu do ukrywania ze w nia gramy. Inne gry s? nudne a tibia ci sie nie znudzi... przynajmniej mi gram w nia od 5 lat i dalej mnie ciekawi wiec niech mysl? co chc?. Szczerze? mam to gdzies... :).Pozatym jak niemam kumpli to w tibi zawsze sie jakis znajdzie :D

Ja niewstydze sie ze Gram w Tibie.
Jezeli komos to niepasuje poprostu nie interesuje sie tym.
PHP:
:)

Moi znajomi wiedz? ze gram w tibie ;> i nie wstydze sie tego :>

Bo polowa moich ziomk?w tez w to gra wiec mnie to obchodzi kto co powie

Niektorzy sie smieja a graja w gorsze gry niz ta tibia..

Np pokemon , itp.. takie gry bardziej dzicinne .. ;]

Pozd

Ja si? przyznaje ?e gram w Tibie, po?owa mojej klasy gra w Tibie i nie mam si? czego wstydzi?. Ka?dy ma prawo gra? w to co mu si? podoba i nie b?de zmienia? gry bo moim kumplom si? to nie podoba.

Ja szczerze m?wi?c m?wie ka?demu, ?e gram w Tibie, je?li si? spyta.
Jak m?wi:"Eeee.. grasz w tak? dupn? gre zagraj w Metina albo co?, bo (przyklad) Metin po polsku, bo Metin to, bo Metin tamto" to mu m?wie
TIBIA JEST DLA LUDZI Z HARAKTEREM!
NIE GRASZ W TIBIE JESTE? ZEREM!!

To znaczy ja zacz??em w Tibi? gra? w 4 klasie, gdy doszed? nowy ucze?, Tibijczyk :D

"Skusi?" mnie do grania w Tibi?, baaardzo mi si? to spodoba?o :)

Za nami poszed? jeszcze jeden kolega, i tylko on.

Inni si? z nas wy?miewali, z nas i Tibi. M?wili, ?e gra z tak? grafik? to nie gra!

Ale gdy kolega przemo_39 (pozdrawiam xD) przyszed? do mnie, a ja gra?em w Tibi?, tak mu si? to spodoba?o, ?e na drugi dzie? zacz?? gra? :) I tak p?? klasy gra w Tibi?

:D

@ edit

Ja szczerze m?wi?c m?wie ka?demu, ?e gram w Tibie, je?li si? spyta.
Jak m?wi:"Eeee.. grasz w tak? dupn? gre zagraj w Metina albo co?, bo (przyklad) Metin po polsku, bo Metin to, bo Metin tamto" to mu m?wie
TIBIA JEST DLA LUDZI Z HARAKTEREM!
NIE GRASZ W TIBIE JESTE? ZEREM!!

Tekst piosenki o Tibijczyku :D

Status
Zamknięty.
Do góry