Czy spisa?a was stra? miejska?

Status
Zamknięty.
Odp: Czy spisa?a was stra? miejska?

@Off
Po?owa z tych post?w jest zmy?lona ^^, nie wszyscy maj? cho?by 12 lat.
@topic
Raz mnie spisali i by?a przyjebka, za picie alkoholu i palenie, ju? mnie chcieli karawanem na wytrze?wieni?wke wie?? -.-' ale ostatecznie po?amali mi szlugi i wylali ostatnie piwo. Drugi raz nie da?em si? z?apa? i u cieka?em, ale ma?o co moich qmpli nie zabrali wtedy. Og??em rzadko widz? policj?/pieczarki, jak ju? widz?, to nie jest za mi?o ^^

Mnie spisali za oplucie radiowozu - niechc?co, podk?adani kamieni na tor - to ju? siki?ci.

@Off
Po?owa z tych post?w jest zmy?lona ^^, nie wszyscy maj? cho?by 12 lat.
@topic
Raz mnie spisali i by?a przyjebka, za picie alkoholu i palenie, ju? mnie chcieli karawanem na wytrze?wieni?wke wie?? -.-' ale ostatecznie po?amali mi szlugi i wylali ostatnie piwo. Drugi raz nie da?em si? z?apa? i u cieka?em, ale ma?o co moich qmpli nie zabrali wtedy. Og??em rzadko widz? policj?/pieczarki, jak ju? widz?, to nie jest za mi?o ^^

Taaaaaaaa napewno Ci po?amali fajki i wylali piwo je?eli by?e? wtedy niepe?no letni to szybciej na komisarjacie ni? by? zd??y? o tym pomy?le?.I ?amanie fajek i wylanie piwa to naruszenie dobra prywatnego wi?c napewno by tak nie zrobili. M?wi?e? ?e ludzie zmy?laj? a sam to robisz

@top tak spisali mnie pare razy ale za nic poprostu chodzi?em sobie i mnie spisali ale sap?w nie mieli (normalne).Tylko 1 raz mnie spisali za co? dok?adnie to ?ucali?my sie petardami 5 dni po sylwku

widz? ?e 50% ludzi na Tnet to pijaki ;) xD

1.Mnie odwiedzi?a Stra? Towarowa, bo na wiadukcie siedzieli?my z kolegami jak tylko ich zobaczyli?my uciekli?my, a taki jeden konfident da? si? z?apa? i da? adresy nas wszystkich. Potem mandacik 50z?.

2.rzuca?em petardami, i jedna rzuci?em na drog? i akurat policja jecha?a (c?? za pech) i skonfiskowali mi 5 paczek petard, zapalniczke, starej naskar?yli i jeszcze musia?em mandat o wysoko?ci 75z? zap?aci?!

policja mnie raz spisa?a

2 up ,ja nie
wi?c moja historia zaczyna si? tak:
Poszli?my za `moje bloki ` na bagna porobi? co? , znale?li?my kilka butelek i zacz?li?my zbiera? wi?cej po tych bagnach i jak nazbierali?my po kilka to poszli?my na ulic? i rozbili?my to wszystko na niej , kto? tam zauwa?y? i zadzwoni? na [nie widzieli?my , ze kto? dzwoni? ] gliny , no to po dobrej zabawie czas si? naje?? xD, poszli?my po mirabelki , tam jemy , zrywamy , jemy i nagle policja jedzie , no to my w krzaki , jakie? tam zaro?la i tam le?eli?my i jedli?my te mirabelki a policja kr??y?a na oko?o tych bagien , i jak zacz??a robi? nast?pne okr??enie to pobiegli?my do MCdonaldu , Idziemy , jeste?my przed jak?? jezdni? my przebiegli?my , jeden kolega nie chcia? ryzykowa? to zosta? i czeka? kiedy samochody przejad? i jaki? samoch?d podje?d?a do niego i jaki? facet wychodzi i go tak skuli? jak psy jakiego? z?odzieja i do samochodu [tak mi serce zacz??o wali? , ze chuj]pobiegli?my we tr?jk? do mcdonaldu , jeden kupi? coca col? na trzech , pijemy i nagle kole? do nas wyjd?cie to my przestraszeni wychodzimy a tam policja , no i musieli?my posprz?ta? i odwie?li nas
koniec

1. Picie alkocholu w miejscu publicznym.
2. Przechodzenie na czerwonym ?wietle przez skrzy?owanie.
3. To co up.
4. Spacerowanie po p??nocy (nieletni)
5. Bicie si? grupami. (nie spisali, uciekli?my jak spisywali rywali :>)
6. Nie pami?tam wi?cej :D

Tak, raz, za jakie? g?wno. Nie mam problem?w z prawem i jestem z tego dumny. ;)

Ostatnia edycja:

Pan zakladajacy temat jest chyba ciekawy co to sie z tymi polakami dzieje .Wiadomo ,ze chyba 99% osob zostalo spisanych przez straz/policje Nawet zwykle siedzenie na lawce moze byc spisane Wiec.... Bylo tego duzo ale tez jest to niepamietne Choc tez niebylo mandat?w

Pan up ma racje ;x
Moich kumpli spisali 2 razy za to ?e szli do szko?y .
Mnie spisali kiedy? ( z 2 miechy temu), jak szed?em z kumplami na boisko pogra? w noge, tylko ?e szed?em przez rosyjskie koszary ;x rudera jak nie wiem co, a ?e szlismy w kapturach to odrazu na pierwszej ulicy si? zczai?y - tajniaki ;s , jaki? golf w kt?rym babka wychodzi, ja kurwa my?le ?e to jaka? prostytutka patrze a z biustu wyci?ga plakietke ?e z policji xdd , my?le sobie - o kurwa za co mnie spisuje, zabi?em kogo? czy co? xd i tylko do mnie pierdoli?a teksty typu " na fajeczki nie?" , "Ile ju? palicie?", sie wkurwi?em i gdyby druga policjantka nie wysz?a to bym chyba spieprzy? xd .
I wko?cu nas spisa?y za nic _/

Spisa?a za skakanie po gara?ach...
I m?wili,?e ju? nie raz mnie widzieli ;]

Oraz pobicie kolegi...
Ja go tylko kopn??em,a kumpel prawie po?ama? mu nos ;p

Mnie kilka razy no to wymie?my...

1.Picie alkoholu, rozbijanie butelek, palenie papieros?w i przeklinanie jak mia?em 16 lat wtedy zwin?li nas do kabaryny i do rodzic?w p??niej jedynie dosta?em list ?e sprawa posz?a do s?du.

2.Sprawa za pobicie w szkole na komisariat no i p??niej sprawa w s?dzie.

3.Wyzywanie funkcjonariuszy.

4.Zwin?li mnie za to ?e sobie szed?em z ekipom o 03:30...

No a reszta to takie podobne szkoda czasu .... a jeszcze by?o niszczenie mienia publicznego czyli rozwali?o si? po pijaku ?awk? czy co?...

Ja leje :rotfl: beczne sytuacje nie kt?rzy maj? :)
mnie spisali za to ?e chodzi?em sobie po murku w parku O.oO.o

Taaaaaaaa napewno Ci po?amali fajki i wylali piwo je?eli by?e? wtedy niepe?no letni to szybciej na komisarjacie ni? by? zd??y? o tym pomy?le?.I ?amanie fajek i wylanie piwa to naruszenie dobra prywatnego wi?c napewno by tak nie zrobili. M?wi?e? ?e ludzie zmy?laj? a sam to robisz
@top tak spisali mnie pare razy ale za nic poprostu chodzi?em sobie i mnie spisali ale sap?w nie mieli (normalne).Tylko 1 raz mnie spisali za co? dok?adnie to ?ucali?my sie petardami 5 dni po sylwku
Taa? Czy aby na pewno?
To patrz na moje historie.
Lato 30+ stopni, gor?co jak nie wiem, wi?c postanowi?em z kumplem i?? do parku na ?awk? w cieniu wypi? zimnego browarka (16lat)- nie zauwa?yli?my, a do nas psy podje?d?aj?... (my?l?, no to przesrane), ale ?e psiakom te? gor?co by?o, a tam cie? by? to sobie z nimi pogadali?my i kazali nam wzi?? i wyrzuci? reszt? piwa co nam zosta?o. Po wykonaniu tej czynno?ci rozeszli?my si? jak gdyby nigdy nic.
Ale ta historia to nic w por?wnaniu z tym:
Kole?anka zaprosi?a mnie na po?owinki (17 lat mia?em). Tak si? u?o?y?o, ?e kumpla dziewczyna rzuci?a, to poszed?em opi? jego wolno??. Lekko podci?ty wr?ci?em do domu, k?piel i na imprez?. By?a wtedy zima jakie? -10 stopni, ja zero pami?ci od jakie? godziny i le?? sobie na ?niegu tylko w koszulce. Oczywi?cie panowie w niebieskich mundurach mnie znale?li i co? Na izb? wytrze?wie?? Nie... Odwie?li mnie do domu, a ju? by?em ro?link?- zero kontaktu.Spytali si? tylko mamy, czy przyjmie mnie w takim stanie.
Og??em to spisali mnie raz. Za co? Za to, ?e maj?c na 12.45 do szko?y gra?em z kumplami w nog? o 10.20 ;D

Ja wraca?em z koscio?a to by?a 22.00 i czeka?em na autobus a tu Policja i bunty ?e wdomu nie jestem ;/! spisali

Policja nie musi mie? powodu ?eby spisa? mnie 2 razy spisali bez powodu po prostu przechodzili obok i co? im podej?a nie wygl?da?o a 3 raz to jak by?em bardzo malutki mo?e 11 lat w zimie za zjazd sankami z oblodzonych schod?w na jezdnie.

Czyli tak:
1. Czerwone ?wiat?o -- ?ee g?wno i g?upota
2. Brak kasku -- wielkie mi co =.=
3. Kurator za pobicie -- oo to jest ciekawe, ale co si? b?d? rozpisywa? ch?opakowi przed?u?y?em wakacje o 3tyg. I takie tam drobnostki

hahahahahah ;d co za temat ;d stra? miejska ? zall

niema sie czym chwalic do ale co? ;x trzeba posta nabic lol2

spisali ? 30x
zakuli,odwiezli ? 10x
wystawili mandat ? 4x
zalozyli sprawe ? 10x

widac jestem inny niz wy ; (((

#down

Never ;/

Ostatnia edycja:

a ile razy skazali ci? na krzes?o ?:rotfl:

@Sanely
no troche tego masz ale raczej nie wydaje mi sie czy to prawda
@topic
mnie naszczescie nie spisala ale moich kumpli podczas jednego dnia 3 razy spisali:
1. za przjescie na czerwonym swietle
2. wagary i cos do tego jescze bylo
3. picie alkoholu w miejscu publicznym xD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry