Czy spisa?a was stra? miejska?

Status
Zamknięty.
Odp: Czy spisa?a was stra? miejska?

Mnie spisa?a policja
za strzelanie fajerwerkami w parku
i za przejazd na rowerze przez pasy.

Szczeniackie g?upoty...

Hahhahaahah Sanely skuli ccie 10x Xd Pro Musze wam sie przyznac dostalem kare smierci ale jakos sie wymiguje ,szukaja mnie policje w chinach i w USA Jestem podejzany o przemyt narkotyk?wi pisze bajki XDDD

Spisali?? Oczywi?cie, raz nawet w radiowozie siedzia?em (p.s nast?pnym razem kupie kajdanki z futerkiem) hmm przejazd za darmo Cz?stochowa > Wielu? mmm pod sam domek. Za co? Picie alkoholu, awanturowanie si?, (raz nawet pr?bowa?em pobic pieska (my?l? o policji) chocia? tego nie pami?tam, a znaj?c nasz? Policje to mogli to sobie wymy?li?) ok jedziemy dalej- Palenie w niedozwolonym miejscu, (Nie pami?tam jak oni to zapisali ale wyj??em dekiel od kanalizacji ^^). Mam 16 lat a wszystko to na imprezie w Cz?stochowie- wakacje 2009 :)

Pozdro.

Notka moderatorska:
Masz si? czym chwali?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Jak to czytam to mi si? ?mia? chce nie oszukujmy si? wi?kszo?? naszego forum to s? dzieci w wieku do 12 lat(znaczna cz???)....
I pisz? za picie piwa to kurwa ?mieszne jest ;D
Mnie raz stra? miejska nie spisa?a ale da?a ostrze?enie....
Z koleg? powiedzieli?my ?e idziemy na mecz(co by?o blefem, tzn. szli?my na mecz ale nie ligowy tylko z kumplami z podw?rka....
Przechodzili?my przez pasy nic czysto czerwone ?wiat?o przechodzimy jeste?my przy ko?cu i nagle zza zakr?tu wyskakuj?;D

Polska:
-5-6 razy za picie alkoholu
~2 za palenie
-Za podpalanie kontener?w na ?mieci raz
-Za skakanie po dachach raz, reszta jako? uciek?em =d
-Za wagary z 7-8 razy
Anglia:
-Za picie Alkoholu 2-3 razy
-Za wagary raz
-Za palenie w miejscu publicznym(50 funt?w)(nie skapneli si? na pocz?tku ?e nie jestem 18+)
-Za graffiti(zabuli?em 2,000 funt?w...)
-Za lekkie pobicie, a potem mu doprawi?em to zap?aci?em mu za nowe z?by i dosta?em criminal record, wi?c do USA si? nie dostan? :D

@UP
O tych jedenastolatkach, to by? si? zdziwi?- przynajmniej w Lublinie.

@EDIT
A, i jeszcze jak mia?em 9 lat to flamastry podpierdoli?em ze sklepu, to ochrona mnie z?apa?a i na pa?y odrazu...

Ostatnia edycja:

Ze dwa razy mnie spisali za przechodzenie na czerwonym ?wietle i raz za wagary :p Na szcz??cie niczym wi?cej nie mam si? pochwali? ^^

Jeszcze nie do?wiadczy?em tego :> A mojego znajomego spisa?a za to , ?e siedzia? na klatce i gra? w karty z kolegami :] xD

@Wi?kszo?? os?b pewnie kituje , ale c?? - kozaki ^^ ...

No niby g?upi temat ale posty same si? nie nabij? xD

Spisali mnie pare razy w sumie za nic za to mi?dzy innymi tych hujk?w nie lubi? przypierdala si? o byle co np. kto? strzela?em petardami ko?o bloku i nagle wylatuje kole? jaki? i sapie, ?e mam przeje... i dzwoni na psiarnie lol? ja m?wi? dzwo? i zadzwoni? spisali mnie za strzelanie chod? tego nie robi?em nie mieli ?adnych dowod?w ale oczywi?ci kaptur i jaka? krzywa konfitura robi swoje.
2 raz to ?miecenie w miejscu publicznym
I to tyle ale i tak niszcz? mnie spojrzeniami ;]

1.Picie w miejscu publicznym - 3x
2.Przejechanie (na rowerze) przez czerwone ?wiat?o-1x(kurwa a sekund? p??niej by?o zielone)
3.Niszczenie mienie publiczne-1x(kopn??em ze z?o?ci w mur i podbiegli -.-)
4.Palenie przed uko?czeniem 18-2x

W sumie z tego up mam wpisane do karty tylko z 2/3 poprzez znajomo?ci, ale liczy si? sam fakt, ?e ?api? za byle g?wno i si? dziwi? czemu tyle "jotpe". Gdyby nie m?j ?wiatopogl?d pewnie te? by?bym ziomem w kapturze s?uchaj?cy rapu/hip-hopu i krzycza? "jot pe na 100%"...

Spisali mnie jeden raz kurwa i sie z tego nie ciesze :<

W wieku 10 lat na andrzejkach (impreza 4kl-6kl) w 10 os?b wypr??nili?my 2 flaszki.
W sumie nie wypi?em du?o bo tylko 3 brzdyle ale i tak spisali i mam pi?kny wpisik.

Drugi raz mia?em farta.
By?em z kole?ank?(jeszcze wtedy) na rynku. By? odpust. Zakupili?my sobie petardy.
W?o?yli?my jedn? petarde (niezbyt mocn?) w ?awk?. M?dry dziadziu? w?o?y? palucha i m?wi? ?e dzwoni na policje. Jak sie okaza?o - udawa?. Musia?em p?j?? do go?cia i odda? mu petardy. Nie wiem co potem ze sprzedawc? by?o.

Pozdrawiam

Mnie ani razu nie spisano ... Nie wiem dlaczego. By? mo?e nie zrobi?em jeszcze czego?, za co mogli by mnie spisa?. Chocia? w moim mie?cie brakuje funkcjonariuszy, a wida? to po ilo?ci patroli ;)

wiem ze mam opisac swoja historie ale napisze qmpla szedl do cioci ale byl zmeczony i sie wczesniej zdrzemnal a on po drzemce jest jak na haju i psy myslaly ze on naprawde i po prostu wzieli go zwiezli do domu a jego mama tak im nawrzucala ze sama dostala mandat :rotfl:

Polska:
-5-6 razy za picie alkoholu
~2 za palenie
-Za podpalanie kontener?w na ?mieci raz
-Za skakanie po dachach raz, reszta jako? uciek?em =d
-Za wagary z 7-8 razy
Anglia:
-Za picie Alkoholu 2-3 razy
-Za wagary raz
-Za palenie w miejscu publicznym(50 funt?w)(nie skapneli si? na pocz?tku ?e nie jestem 18+)
-Za graffiti(zabuli?em 2,000 funt?w...)
-Za lekkie pobicie, a potem mu doprawi?em to zap?aci?em mu za nowe z?by i dosta?em criminal record, wi?c do USA si? nie dostan? :D

@UP
O tych jedenastolatkach, to by? si? zdziwi?- przynajmniej w Lublinie.

@EDIT
A, i jeszcze jak mia?em 9 lat to flamastry podpierdoli?em ze sklepu, to ochrona mnie z?apa?a i na pa?y odrazu...
ale w angli palic mozna od 25 ;)

Ostatnia edycja:

straz miejka - raz z palenie papierosow (zalosne )
policja - za picie piwa
nie pzrejalem sie jakos specjalnie nic strasznego ;p

haha mnie policja spisa?a za to ?e sta?em z ziomami o 21 pod takim podejzanym miejscem za ' podejzane zachowanie' ahahahha xd nie zapomne tego

Mam cos z tym wspolnego co prawda nie zostalem spisany ale raz jak szedlem z kolegami na bombe(chodzi o graffiti moje zycie) to jechala "strasz miejszka" a my cali wypchani puchami to zaczeli cos tam do na gadac przez ten glosnik na samochodzie :D

osobiscie mnie nie spisali ale jak stalem z kumplem to podjechali i spisali go za palenie papierosow ;dd

Stra? miejska mnie nie spisa?a, ale moich znajomych tak. Mnie tylko policja spisa?a kilka razy a najlepsze to za to ?e jecha?em rowerem bez ?wiate? w nocy ;p:rotfl:

Mnie spisali, bo jecha?em motorem bez kasku, bez ?wiate?, bez papier?w, bez prawa jazdy i jeszcze im ucieka?em, jak mnie chcieli zatrzyma?. xd

Ja mam za sob? du?o takich spisek bo by?o ich ju? 11, ale opowiem naj?mieszniejsza bo reszta jest tylko za stanie z kumplem na rogu o do?? p??nej godzinie, dobra opowiem do?? kr?tko bo nie b?d? o tym si? rozpisywa?:

By?o to rok temu, szed?em spotka? si? z kole?ank?, nie mia?em biletu poszed?em do sklepu kupi?em sobie bileciki i nagle mi si? za chcia?o za?atwi?, m?wi? sobie skocze na ty? sklepu co mi tam, bo jak bym poszed? do domu nie zd??y? bym na autobus, widzia?em ju? z daleko s? p.. (policja), nie wiem jak mnie tam zobaczyli ale jakim? cudem im si? to uda?o wychodz?c za sklepu ju? wchodz?c na r?g ulic pan w?adza si? pyta co ja robi?em za sklepem a ja m?wi? by?em si? za?atwi? to on na to, no to b?dzie mandat wysoko?ci 150pln i zacz??em si? t?umaczy? dlaczego tak zrobi?em i tylko zosta?em pouczony na szcz??cie.

Mora? z tego jak masz gdzie? si? za?atwia? to lepiej zr?b to w domu.

Ta spisa?a mnie straz miejska 2 razy i to za g?upie wyst?pki np.
- siedzenia na r?rkach na parkingu
- jaranie szlug?w

Status
Zamknięty.
Back
Do góry