Czy Warto Gra? Na Rooku ?

Czy Warto Gra? Na Rooku ?

• Zdecydowanie Tak !

Votes: 0 0,0%
  • Mo?na pogrywa? ale max 20lv.

• Zdecydowanie Nie !

• Mo?na pogrywa? ale max 40lv.

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

Votes: 137 17,5%
  • Zdecydowanie Nie !

Votes: 320 40,8%

Votes: 80 10,2%
  • a:4:{i:15522;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15522;s:6:"nodeid";s:7:"2442297";s:5:"title";s:18:"Zdecydowa

• a:4:{i:22480;a:5:{s:12:"polloptionid";i:22480;s:6:"nodeid";s:7:"2442297";s:5:"title";s:18:"Zdecydowa

Votes: 248 31,6%

• Total voters
    785
Status
Zamknięty.
Odp: Czy Warto Gra? Na Rooku ?

Teraz to tibia jest dos?ownie pusta;/ ma?o ludzi gra, zrobi?em sobie posta?(pall) i 3 dni na trollach w ab skilluje i troch? expie bo nie mam stons?w a na full def ze spir si? szybko ubija trolle; i nie widzia?em ?adnego ziomka, jest to ?wiat pvp.
Wi?c k?opotu nie b?dziesz mie? z expem tylko musisz i?? na n pvp albo pvp bo na enfo to polowa serva na rooku siedzi ;pp

Nie op?aca si? by? Rookstayerem.

Pytania:
1.Dlaczego?
2.Kt?ry lvl najlepiej wbi?, ?eby p?j?? na mainland?
3.Kogo op?aca si? wybra??

Odpowiedzi:
1.Poniewa? je?eli znudzi ci si? granie na rook'u jak b?dziesz mia? ju? +20 lvl to nie b?dzie ci si? op?aca?o i?? na mainland...
2. My?l?, ?e 8-10
3. To zale?y tylko od ciebie

Ja nie zag?osowa?em na ?adn? z tych propozycji, poniewa? to ju? zale?y od gustu. Znam ludzi, kt?rzy za nic nie zostaliby na pocz?tkowej wyspie, a znam te? takich, kt?rym gra na g??wnym kontynencie (czyt. mainland) nie pasuje. Ja osobi?cie pr?bowa?em by? kiedy? takim rookstayerem, osi?gn??em 18 poziom i po prostu znudzi?o mnie to. Ale jak ju? wspomnia?em wcze?niej, to zale?y od gustu.

Ja uwa?am ?e rookgrad to wyspa, na kt?rej powinni?my pozosta? do 8smego lvla czyli tak jak CipSoft zaplanowa?. Granie na rooku staje si? po chwili nudne. Nie mo?na ju? trapowa? i nie ma na rooku ?adnych nowo?ci typu nowe expy itd. wi?c nuda nuda i jeszcze raz nuda. Kiedy? chcia?em tak prez chwile zosta? rook stayerem bo chcia?em mie? 20 lvl i ?eby ludzie z rooka patrzyli na mnie z zachwytem ?e na rooku mam taki du?y lvl, ale to poprostu sta?o si? nudne.

Je?li jeste? fanem rooka i lubisz wolniej wbija? lvl bez lepszych itemk?w i ci?gle na tych samych potworach - graj na rooku!

Je?li jednak wolisz nowe itemy/nowe potwory/przygody - zapraszam na main.

Takie jest moje zdanie.

Nie warto grac na rooku bo to nie ma sensu ... Wbijesz troche levela potem wszystkie potworki masz na hita 0 pvp 0 przyjemno??i z gry nazbierasz tak kase i co z ni? zrobisz ? no chyba ?e podoba ci sie taka gra kt?ra polega na tym ?eby , powoli wbija? lvl, m?czy? si? z zbieraniem itemk?w a potem rozdawac to co nazbierasz ludziom kt?rzy zaczynaj? gra? w tibie i niczego z tego nie mie? . osobi?cie nie polecam ;]

Ostatnia edycja:

@up
Ale mo?esz tak?e pomaga? w questach i wgl.
W?tpie, ?e CipSoft zostawi tak rookgaard napewno dodadz? co? nowego.
Oni chc? zach?ci? ludzi do gry, a teraz gdy wchodzi flash to napewno wejd? nowe itemy/czary/potwory i miejsca do expienia.

Wystarczy zebrac z 3-5 kolegow i mozecie smialo smigac na rook'u i gra moze byc przyjemna. Ciezko sie tam expi i wogole ale satysfakcja z lvl itp jest wieksza niz na RL na main tylko jest jeden minus bo malo potworkow jest i items. Ale tak pozatym to proponuje zaczyc tam grac ;]

@up
Ale mo?esz tak?e pomaga? w questach i wgl.
W?tpie, ?e CipSoft zostawi tak rookgaard napewno dodadz? co? nowego.
Oni chc? zach?ci? ludzi do gry, a teraz gdy wchodzi flash to napewno wejd? nowe itemy/czary/potwory i miejsca do expienia.

Czary na Rookgaar'dzie?
yyy.. we? si? tato.

Wed?ug mnie cipy nie zrobi? nic na rook'u. Na pewno nie w najbli?szym (ani pewnie dalszym) czasie. Na rook'u gra zbyt ma?o ludzi, w og?le oni nie my?leli nawet, ?e gracze b?d? w ten spos?b wykorzystywa? t? wysp?. Poza tym gra na rookgaar'dzie jest straaasznie nudna, monotonna... w k??ko te same potwory, kasa, z kt?r? nie ma co zrobi?, ma?o item?w, niemal?e ca?kowity brak magii(lightwand). Nie zdziwi?bym si? zbytnio gdyby cipy zrobili co? w stylu powiedzmy blokady expa po wbiciu przyk?adowo 10lvl'a.
Tyle ode mnie. Nikt nie musi si? z tym zgadza?, jest to jedynie moja subiektywna opinia.

Moim zdaniem nie warto gra? na rookgaardzie.
Jest to nudne, nie ma na czym expi?, ma?o itemk?w itd..
Dla mnie samo przechodzenie rooka jest czym? najgorszym co mo?e by?:D

Nie ma czego? takiego jak warto czy nie warto. Osobi?cie uwa?am, ?e granie na Rooku jest po prostu nudne, tylko rzecz w tym, ?e ka?dy lubi co? innego. Ja wol? nale?niki z d?emem a kto? inny z serem, ja lubi? death metal a kto? inny dubstep. Wszystko zale?y od osoby.

W ka?dym razie - je?li komu? to sprawia przyjemno?? to niech sobie gra, ja na Rooku bym si? nie odnalaz?...

Dla niekt?rych gra na roku to strata czasu.
Niekt?rzy uwa?aj?, ?e to dobry moment na nauczenie si?.
O gustach si? nie dyskutuje - polecam main.

@up
Ale czego mo?na si? nauczy? na rooku?
Bo grania w Tibi? na pewno nie.

Rookgaard jest ?wiatem beztroskim, tam gra si? g??wnie dla relaxu.
Op?aca si? tam gra?.

Op?aca to raczej z?e s?owo.
Mo?e czasami fajnie sobie tam pogra?, taka ma?a odskocznia od mainlandowych problem?w. :D
Ale i tak na d?u?sz? met? jest to strasznie nudne.

Co do update'?w tibi powiadacie ?e schodzi ta gra na psy. Gierka si? rozwija i staje si? (raczej) coraz lepsza i doskona?a. A co do tematu: Rookstayer praktycznie nie ma nic do roboty na rooku opr?cz pomagania i expienia. Ja pami?tam jak na rooku bawi?em si? w Mac'Donalda. Zbierali?my do bag?w jag?dki chleb, mi?so i sprzedawali?my w zestawach za gp. Fajna zabawa by?a i zajebi?cie si? zarabia?o za zwyk?e jedzenie. 3 h sprzedawania to oko?o 400 gp by?o

Mo?na pogrywa? ale max 40lv.
Uwazam,ze z poczatku moze byc ciekawe pomaganie innym,trapowanie itp.
Ale w koncu to sie nudzi,expisz na tych samych potworkach robisz ciagle to samo.
3m sie!
@Up x2
zbyt duzo liter przeczytales i Ci nerwy nie wytrzymaly?
Jak chcesz moge Ci dac namiary do psychiatry.

Ostatnia edycja:

Gra na Rooku jest wg mnie nudna.
Nic si? nie dzieje.
W pewnym momencie dochodzimy do lvl'a, gdzie ju? wszystko ubijamy bez najmniejszych problemow.

Ta... moim zdanie warto sobie pogra? na rookgardzie... gra tam uspokaja. Jak jeste? zm?czony ju? tym ?e cie dedaj? co chwil?... odpal drugie konto zr?b posta? rookstayera i powbijaj troch?... znudzi ci? to wracasz na RL. Jak masz jakiego? wiernego kumpla kt?ry zawsze z tob? gra to tym bardziej pograjcie na rooku razem... a satysfakcja z lvl - a jest du?a : )

Pozdrawiam

Granie na rooku jest bezsensu.Najlepiej opu?ci? go na 8lvl'u bo potem tracisz hp.
Rook jedynie dla tych co lubi? d?ugo wbija? lvl'e.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry