Odp: D?ugow?osy- wed?ug niekt?rych brudas, czy na pewno?
TVN jest w tobie silny. S?uchaj ich dalej, a daleko zajdziesz. Dla nich ka?dy kibic to kibol napierdalaj?cy ludzi czy siebie nawzajem, ale o zbi?rkach charytatywnych to ju? nie napisz?, bo przecie? jak oni mog?, nie?
POlityka TVN'u i gazety wyborczej(aka g?wno prawda) kr?ci si? wok?? kilku rzeczy, tj. ?li kibole, antysemityzm i r?wnouprawnienie dla gej?w/pizd itd i oni widz? tylko z?e strony tych?e rzeczy, czyt. kibic = kibol napierdalaj?cy innych, nie lubisz ?yd?w = jeste? antysemit?, nie tolerujesz bab z kutasami/t?pych pizd/ = jeste? cham, prostak i ciemnogr?d, bo "jak mo?na nie tolerowa? nowocze?no?ci", nie tolerujesz peda??w, gej?w, lesb i innych g?wien tego pokroju = jeste? homofobem
Rzucasz jebanymi stereotypami, dla ciebie ka?dy kibic to kibol, ka?dy dres to idiota/bandyta czy chuj wie co innego, wi?c prosz?, albo przesta? rzuca? stereotypami i napisz jakie? konkretne kontrargumenty albo przesta? si? wypowiada?, bo masz TVN'owskie klapki na oczach.
PS. Masz jakie? do?wiadczenia z kibolami, ?e tak na nich napierdalasz?
Haha, ?e niby ja lubi? TVN? Tobie, to totalnie jebn??o na m?zg. Czy ty czytasz w og?le co ja pisz?, czy tylko mnie trollujesz? Tak, spotka?em w swoim ?yciu niestety paru ?ysoli i wr?cz ich nienawidz? a mam do tego sw?j pow?d, i ka?dego innego b?d? tak samo uwa?a? chyba ,?e ta osoba serio b?dzie odstawa?a od innych ?ysoli. Zreszt? to tak samo, jak wy uwa?acie ka?dego d?ugow?osego za ?puna czy brudasa. Sami to robicie ,wi?c czemu inni nie maj? tego robi? w stron? tej drugiej osoby? Nabijacie si? z Woodstocku, to mo?e zr?bmy temat o jaki? koncertach raper?w i nabijajmy si? ,?e oO ?ysi debile wybieraj? si? na koncert swojego pana.
Wy oceniacie ze wzgl?du na jednostk?, to i ja te? b?d? tak robi?.
@up
To? to metal ,aby by? metalem musi mie? glany? Nie wiedzia?em...
Nie ja dosta?em wpierdol ale wstawi?em si? za starszym facetem,kt?ry s?ucha? muzyki i si? u?miecha? ale zaraz 2 ?ysych zacz??o si? do niego czepia? ,bo my?leli ,?e on si? z nich ?mieje. Nast?pnie zosta? obra?any i pchany przez tych dw?ch. Dlatego nie lubi? takich os?b, bo im nie wbijesz do m?zgu ,?e to co robi? jest z?e.
Btw. Zr?wnujesz wszystkich woodstockowicz?w z marginesem spo?ecznym i twierdzisz ,?e s? to brudasy, ?puny a sam Owsiak to te? ?pun, bo przecie? to organizator tego. Obra?asz przy tym ma?e dzieci jakie tam by?y, m?odzie? i ludzi doros?ych, jakim prawem? Pytam si? jakim? Nie by?e? a ty jak na razie tutaj prowokujesz swoimi prostackimi wypowiedziami. Skoro ty "Wielki Moderatorze" rzucasz takimi tekstami, to nie powiniene? pe?ni? takiej funkcji. Moderator powinien ?wieci? przyk?adem a nie bezczelnie obra?a? ludzi np. z woodstocku i twierdzi? ,?e to "jebane brudasy, ?puny". Jak z?ym cz?owiekiem jeste? skoro tak twierdzisz? Czytaj?c twoje wypowiedzi, wywnioskowa?em ,?e jeste? bardzo ograniczonym osobnikiem. Za?o?? si? ,?e nigdy nie spotka?e? osoby ,kt?ra by?a na Woodstocku i piszesz tak, bo tak pisze wi?kszo?? i chcesz polepszy? swoje notowania jako moderator ,aby mie? wi?ksze poparcie w?r?d ciemnego ludu, kt?rym przewodzisz.
@down
Ja napisa?em tak ,bo wkurzy?em si? na wypowiedzi os?b, kt?re ewidentnie nale?? do grupy rapu i obra?aj? rockowc?w ,i innych od brudas?w. Sorry ale jak kto? zaczyna, to trzeba to skontrowa? takim smym hejtem w tamt? stron?.