• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

dami1310 czyli chodz?ca zagadka

Odp: dami1310 czyli chodz?ca zagadka

Jak to si? sta?o, ?e zosta?e? mianowany administratorem?
Magia ?wi?t.

Czy nie uwa?asz, ?e forum ostatecznie si?gn??o dna kiedy to zosta?e? mianowany administratorem serwisu?
Nie bardzo.

Mia?e? kiedy? dost?p do panelu administratora zanim zosta?e? nim na naszym forum?
Oto? nie, ale kiedy? musi by? ten pierwszy raz.

Co mo?esz zaoferowa? forum jako administrator?
Jako administrator mog? zaoferowa? przede wszystkim pomocn? d?o?, ka?demu komu zale?y na forum. Jestem otwarty na r??ne ciekawe pomys?y i cieszy mnie, gdy kto? podchodzi r?wnie entuzjastycznie jak ja do spraw zwi?zanych z rozwojem portalu. Poza tym lubi? dzieli? si? swoj? wiedz?, kt?rej o ?wiecie tibii i ots mam nie ma?o, a sporo ludzi jej tutaj szuka. Pomog?em ju? wielu osobom i mam nadziej?, ?e w przysz?o?ci tych os?b b?dzie jeszcze wi?cej.

Czy nie uwa?asz, ?e reprezentatywna pozycja jak? posiadasz jest nieadekwatna do Twojego zachowania?
Kiedy? bym si? zgodzi?, ale teraz musz? zaprzeczy?.

Jeste? 00 rocznik?
98

[MENTION=45520]Marcin24[/MENTION], [MENTION=349569]bubecki[/MENTION]

Jak oceniasz zadania, kt?re masz do wykonania jako administrator?
Jest ich mniej ale s? trudniejsze czy mo?e przeciwnie?

Jak tam prace nad portalem? Ruszy?o si? co? od x lat?

Czy do zatrudnienia na stanowisko administratora w tromedii by?o potrzebne za?wiadczenie o niepe?nosprawno?ci?
Czy kto? opr?cz mnie zg?asza? Ci, ?e sprawiasz wra?enie lekko upo?ledzonego?

Nawet je?eli ta osoba ma jakie? problemy zdrowotne to niestety nie mo?na si? z niej ?miac. Pami?taj, ?e takie osoby sporo zyskuj?, nawet b?d?c takim, mo?esz du?o osi?gn?c. Ale pod ?adnym pozorem nie mo?na si? ?miac z tej osoby.

Pozdrowienia od Artsa.

Nawet je?eli ta osoba ma jakie? problemy zdrowotne to niestety nie mo?na si? z niej ?miac. Pami?taj, ?e takie osoby sporo zyskuj?, nawet b?d?c takim, mo?esz du?o osi?gn?c. Ale pod ?adnym pozorem nie mo?na si? ?miac z tej osoby.

Pozdrowienia od Artsa.

Zgadzam si?, bo sam jestem dosy? powa?nie chory co nie zmienia faktu, ?e mog? normalnie funkcjonowa?.
[MENTION=130987]dami1310[/MENTION]
Co s?dzisz o nowym odcinku OPM? :hah:

Jak oceniasz zadania, kt?re masz do wykonania jako administrator?
Jest ich mniej ale s? trudniejsze czy mo?e przeciwnie?
R??nie, ale na pewno s? ciekawsze.

Jak tam prace nad portalem? Ruszy?o si? co? od x lat?
Stoj?, ale my?l? czy by nie zabra? si? za to osobi?cie.

Czy do zatrudnienia na stanowisko administratora w tromedii by?o potrzebne za?wiadczenie o niepe?nosprawno?ci?
Czy kto? opr?cz mnie zg?asza? Ci, ?e sprawiasz wra?enie lekko upo?ledzonego?
Zaskocz? Ci?, nikt :v

Co s?dzisz o nowym odcinku OPM? :hah:
?redniawa, manga lepsza.

[MENTION=405627]Flitter[/MENTION] [MENTION=90838]Michukng[/MENTION] [MENTION=45520]Marcin24[/MENTION] [MENTION=373442]Grindelwald[/MENTION]

Pami?tasz jak pomyli?y Ci si? numery i napisa?e? do mnie, ?e dosta?e? orgazmu przez dupe jak sra?e??

[MENTION=130987]dami1310[/MENTION]

Ostatnia edycja:

Pami?tasz jak pomyli?y Ci si? numery i napisa?e? do mnie, ?e dosta?e? orgazmu przez dupe jak sra?e??

Brzmia?o to troch? inaczej, ale pami?tam :D
Bycie gimbem potrafi byc przykre.

[MENTION=386041]Brzustek[/MENTION]

Po co chcesz si? bra? za co? tak czasoch?onnego skoro forum wymar?o? Nie my?la?e? o zmianie tematyki forum? Albo dodania jakiej? nowej gry?

Po co chcesz si? bra? za co? tak czasoch?onnego skoro forum wymar?o? Nie my?la?e? o zmianie tematyki forum? Albo dodania jakiej? nowej gry?
Zawsze dobrze jest spr?bowa?.
O zmianie tematyki nie my?la?em, ale ?eby doda? inne gry to ju? zupe?nie inna bajka. Mog?oby to znacz?co pom?c forum, ale tutaj przeszkadza nam domena :)

A mo?e zosta?e? adminem tylko dlatego, ?e nie ma ju? ?adnego frajera, kt?remu chcia?oby si? co? robi? na forumikach? xd

Otworzysz mi prezentacj?? Oddasz mi zas?u?onego, kt?rego nies?usznie zabra? mi Korzonek?

Do góry