Gdyby to ode mnie zale?a?o to bym ci odda? zbanowanego ale i tak pewnie znajdzie si? kto? kto da ci unbana. I tak zbyt pob?a?liwie jeste? na tym forum traktowany.Otworzysz mi prezentacj?? Oddasz mi zas?u?onego, kt?rego nies?usznie zabra? mi Korzonek?
Zale?y jaki gatunek, je?li te? shounen to mo?e d.gray man ?Korzonek s?usznie odebra? Ci zas?u?onego, pajacu.
[MENTION=130987]dami1310[/MENTION]
Polecisz jak?? dobr? mang? opr?cz OPM? W?a?nie si? za niego zabieram.
Guilty Crown, One Piece, Gintama, Kateikyoushi Hitman Reborn, SAO i nie mog? nie wspomnie? o BTOOOM!Gdyby to ode mnie zale?a?o to bym ci odda? zbanowanego ale i tak pewnie znajdzie si? kto? kto da ci unbana. I tak zbyt pob?a?liwie jeste? na tym forum traktowany.
@dami1310
masz jakie? inne ulubione anime poza ft?
Tibia, Mu Online, Kalambury i Pi?ka na kurniku, AION i ostatnio Devilian.Ulubione gry.
Rozmiar buta 42 :vJaki masz rozmiar skarpetek?
Mo?e zrobicie range pajac i b?dzie mia? mo?liwo?? wypowiadana si? tylko w offtopie?;-;
A kto? chce go uciszy??Czemu chcecie Marcina uciszy??
Taki problem, ?e wszystkie domeny, kt?re mogliby?my wykupi? (np. tnp.pl lub tnet.pl) s? pozajmowane.Co za problem zmieni? domen??
Te? chcia?bym wiedzie?, ale tro chyba nigdy nie zafunduje lepszego hosta.Kiedy sb nie b?dzie si? ci??o? Kiedy tnet b?dzie si? szybciej ?adowa??
Czy na twoim awku jest Hisoka ? / wygl?da po prostu wspaniale
Hisoka zreszt? na sw?j spos?b by? ?wietny xD
na gg ci wysleKurwa Dami, Ty zyjesz? Dawej fb