-Tibia 8.50 DarkSoul Serwer juz online!

Status
Zamknięty.
Odp: DarkSoul Serwer juz online!

@Matee
No to nie wiem jak ty to znalazles.. Nie tylko ja to zauwa?y?em... Strasznie wolny respawn jest [ bedzie dzisiaj ten update? ]

Moim zdaniem DarkSoul jest ciekawym serwerem RPG ja w?a?nie szuka?em takiego serwera. Szkoda tylko ze ma?o os?b gra.
Postaram sie ?ci?gn?? paru graczy;]

Arozonic

polecam, naprawd? solida robota i gm pomaga we wszystkim
Cookies ;)

Pogra?em sobie tutaj i fakt bardzo fajny OTS.

Najlepszy + nie spotka?em si? z brutalno?ci? w stosunku od innych graczy.

Kurde, mam pewien problem. Nie wiem, czy powodem jest moja sie?. Mianowicie w r?znych odst?pach czasu moja posta? "staje" i juz nie kontaktuje. Musz? wyj?? przez "EXIT" i w??czy? na nowo.

Kurde, mam pewien problem. Nie wiem, czy powodem jest moja sie?. Mianowicie w r?znych odst?pach czasu moja posta? "staje" i juz nie kontaktuje. Musz? wyj?? przez "EXIT" i w??czy? na nowo.

Mi to na razie zdarzy?o si? tylko raz ale poczeka?em chwilk? i przesz?o. :rolleyes:

Ja mia??m dwa, ale nic si? nie dzieje. Inferno, mam pro?b?, napisa?by? na gg.? Mam podane ; >

?wietny serwer. Wbijajcie i rozkreccie go z nami a nie kazdy, 10 osob, ?eee nie gram. Wbijajcie i grajcie zeby sie rozrusza?. ;*

Loller.

Bardzo mily ots :)
Straszny wolny respawn dl w old praktycznie nie rodza sie na nowo :(

Ogolnie fajny rpg mily gm ale malo ludzi

Feksz knajt :)

Wszedlem na server wydaje sie ciekawy lecz wiem co moze odstraszac graczy a mianowicie Temple ... Zrobcie temple tam gdzie jest normlanie (rl tibia)
poniewarz ktos zejdzie z gorki(temple) pojdzie w lewo lub w dol i juz ma klopot ;/ wkorza sie i idzie na inny server. bo nie moze znalesc expa

@edit powinniscie tez zwiekszyc exp od 1-8 lvla ;)
ktos kto nie lubi roka przejdzie go szybko ktos kto go lubi zostanie na dluzej.---Yyy Duzo osob nie widzi tego Premium Scrola--

@edit ~~ Ustawcie mozliwosc atkowania Up/down poniewarz na lov lvlu ciezko jest zabic np cyKlopa ;oo /// Exura daje po 3 hp ??? :|

------>> Wiecej bledow / bugow podam na gg :)

@Edit 2 Witam ponownie Jesli chcecie mogl bym wam pomoc. Piszcie gg 1395090
Mam cos do zaoferowania.Zobaczycie ze jak zrobicie to co powiem bedzie 100+ graczy W mgieniu oka ;>

Ostatnia edycja:

Wszedlem na server wydaje sie ciekawy lecz wiem co moze odstraszac graczy a mianowicie Temple ... Zrobcie temple tam gdzie jest normlanie (rl tibia)
poniewarz ktos zejdzie z gorki(temple) pojdzie w lewo lub w dol i juz ma klopot ;/ wkorza sie i idzie na inny server. bo nie moze znalesc expa
@edit powinniscie tez zwiekszyc exp od 1-8 lvla ;)
ktos kto nie lubi roka przejdzie go szybko ktos kto go lubi zostanie na dluzej.---Yyy Duzo osob nie widzi tego Premium Scrola--
@edit ~~ Ustawcie mozliwosc atkowania Up/down poniewarz na lov lvlu ciezko jest zabic np cyKlopa ;oo /// Exura daje po 3 hp ??? :|
------>> Wiecej bledow / bugow podam na gg :)
@Edit 2 Witam ponownie Jesli chcecie mogl bym wam pomoc. Piszcie gg 1395090
Mam cos do zaoferowania.Zobaczycie ze jak zrobicie to co powiem bedzie 100+ graczy W mgieniu oka ;>

@1
Ale po co wi?kszy exp do 8? jest scroll

@2
Wystarczy czyta? tabliczki i trafisz :)

@3
To do ilo?ci graczy ju? mu to powiedzia?em.

Nie moja wina ?e gracze s? ?lepi i scrolla nie widz? :P

Ju? na Isle of Destiny doda?em cia?o w kt?rym jest 5k i nie da si? go omin??, a i tak ludzie go nie widzieli tak wi?c wprowadzi?em ma?? ?atk? kt?ra pod?wietla cia?o i nad nim ukazuje si? strza?ka.

Wprowadzi?em ma?y update z systemem i expem na RookGaardzie.

Zapraszam na OTS Istny wart uwagi taki ma?y ss z rooka

63229848.png

Wprowadzony zosta?:
Remove RS
Change Nickname

Postanowi?em u?atwi? gr? nowym graczom, gdy? wielu narzeka?o na to. Tak wiec doda?em kilka nowo?ci oraz opisze kilka rzeczy kt?re pozosta?y. Tak wiec gracz na pocz?tek ma do dyspozycji:
  • RookGaard Boots (+100 speed)
  • Premium Scroll (Daje nam 8 poziom)
  • Quest na potiony (Zaraz przy wej?ciu do miasta)
  • Itemy przy wyj?ciu z Isle of Destiny (Plate Set)
  • Nagrody za wbite poziomy (Dost?pne s? na: 15, 30 oraz 50 poziom)

Rookgaard Boots (+100 speed) oraz Premium Scroll
61474715.jpg

Quest na potiony
20762704.jpg

Pocz?tkowe itemy (Plate Set)
12441089.jpg

Nagrody za wbicie poziom?w
60499458.jpg

87500488.jpg

Mam nadzieje ze to przyci?gnie wi?ksze ilo?ci graczy, kt?rzy nie zrezygnuj? z gry na serwerze.

Fajny ots tylko ma?o graczy mo?e powiniene? zacz?? od nowa ;)

Zacz?? od nowa ?? Restart char?w ?? Nigdy...

Nawet mi to do g?owy nie przychodzi...

Ludzie! Wbija? na ots i jedziemy; ) to nic ze ma?y exp da sie prze?y?!! Wbija? I grac Ots wed?ug mnie jest GIT!! Pozdro

Ludzie! Wbija? na ots i jedziemy; ) to nic ze ma?y exp da sie prze?y?!! Wbija? I grac Ots wed?ug mnie jest GIT!! Pozdro
Ma?y exp rate dlatego bo nie lubi? ots?w po kt?rych biega w 1 dzien kilku 100 lvli a w drugi juz 300 lvle. Exp moim zdaniem jest dobry, jak kto? lubi RPG.
Planowany jest weekendowy update dla: RookSlayerow, HighLeveli oraz tych kt?rzy dopiero zaczynaj?...
Zapraszam do gry :)
Notka moderatorska:
Posty po??czone.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry