Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurde, mam pewien problem. Nie wiem, czy powodem jest moja sie?. Mianowicie w r?znych odst?pach czasu moja posta? "staje" i juz nie kontaktuje. Musz? wyj?? przez "EXIT" i w??czy? na nowo.

Wszedlem na server wydaje sie ciekawy lecz wiem co moze odstraszac graczy a mianowicie Temple ... Zrobcie temple tam gdzie jest normlanie (rl tibia)
poniewarz ktos zejdzie z gorki(temple) pojdzie w lewo lub w dol i juz ma klopot ;/ wkorza sie i idzie na inny server. bo nie moze znalesc expa
@edit powinniscie tez zwiekszyc exp od 1-8 lvla
ktos kto nie lubi roka przejdzie go szybko ktos kto go lubi zostanie na dluzej.---Yyy Duzo osob nie widzi tego Premium Scrola--
@edit ~~ Ustawcie mozliwosc atkowania Up/down poniewarz na lov lvlu ciezko jest zabic np cyKlopa ;oo /// Exura daje po 3 hp ??? :|
------>> Wiecej bledow / bugow podam na gg
@Edit 2 Witam ponownie Jesli chcecie mogl bym wam pomoc. Piszcie gg 1395090
Mam cos do zaoferowania.Zobaczycie ze jak zrobicie to co powiem bedzie 100+ graczy W mgieniu oka ;>

Ma?y exp rate dlatego bo nie lubi? ots?w po kt?rych biega w 1 dzien kilku 100 lvli a w drugi juz 300 lvle. Exp moim zdaniem jest dobry, jak kto? lubi RPG.Ludzie! Wbija? na ots i jedziemy; ) to nic ze ma?y exp da sie prze?y?!! Wbija? I grac Ots wed?ug mnie jest GIT!! Pozdro

| Notka moderatorska: |
| Posty po??czone. |