Dasper - Moja galeria, zapraszam!

Status
Zamknięty.
Odp: Dasper - Moja galeria, zapraszam!

Prace na poziomie ?rednim, bardzo w oczy rzuca si? to, jak robisz wod?, bo u?ywasz tylko jednego grounda, co sprawia, ?e woda jest jednlita.
Detalujesz ?rednio, bordering tak samo ?redni.
R?b wi?cej prac, bo p?ki co widz? post?py.

Teraz co? zwi?zane z pustyni?, ale i budowl?.

quest_hprprwh.png

Toje prace s? ?adne, ale brakuje mi w nich tego czego?...
Na ostatniej niby jakie? detale s?, nie ma b??d?w, jest estetyczna, ale mimo wszystko wydaje mi si? pusta.
To chyba dlatego, ?e nie mieszasz border?w, staraj sie z nimi co? kombinowac, mieszac je, bo one tak?e urozmaicaj? prac? i nadaj? jej uroku.

Troche pracowa?e? nad natur? i zrobi?e? rondo ^^
Prace podobaja mi si? w miare na amatora. Fajne masz pomys?y, np te Necro aka Hero. Architektura w miare.
?ycze dalszych sukces?w!

Pozdrawiam

Najnowsza mapa, zwi?zana z podziemiami.

ogien_hprrhww.png

Regards,
Dasper

Nie dasz spokoju dop?ki nie skomciam, co? : D

Dobra, wi?kszo?? bug?w i problem?w ju? Ci wyjawi?em. Podobaj? mi si? bardzo zdj?cia z pustyni? i krypt? - proste, ?atwe, schludne, przyjemne dla oka i grywalne, czyli takie jakie mapy do gry powinny by?. Jedno co mnie denerwuje (ju? o tym wspomina?em), to to b??dne stawianie ?wiru. Ostatni screen oby?by si? te? bez grzybk?w, ale jako? to si? da przebole?.

Og?lnie, robisz bardzo du?e post?py i wida?, ?e si? starasz (pojemno?? mojego archiwum na gg to potwierdza ^^). Czekam na dalsze prace - prosz?, tylko nie zejd? na mhroczn? sthron? z?a i nie zacznij przypadkiem sypa? spritami jak z r?kawa.

All'thbest

Druga cz??? expowiska dl, teraz zastosowa?em si? do uwag Sey'a

ogien2_hprnpne.png

Regards,
Dasper

Ja osobi?cie uwa?am, ?e te podziemia s? troszeczke lepsze od tamtych poprzednich, podobaja mi si? detale u?yte na ziemi, ta sciana jest fajna ale troszeczke przesadzona.
Uwagi:
Mo?esz u?y? troch? wiecej detali na ziemi np te spalone k?pki trawy.
No i chyba tyle z uwag.

Regards,
Werna

Jak ju? robisz podziemia, to r?b je w podziemiach, a nie na poziomie 7 aka 0. Totalnie nie podoba mi si? ten 'wodospad' z ognia, wygl?da to do?? prostolinijnie i bez ambicji na jakie? lepsze wykonanie, popracuj.

Jak na amatora dobrze ale z natur? si? nie popisa?e?
musisz popracowa? na borderami uwierz wyjdzie ci to na dobre.
Bugi kolega Fluos ci wyj?? wi?c nie bd powtarza?
Pustynia spodoba?a mi si? jedyna w tej galeri

og?lna ocena 7/10

Wida? ?e chcesz robi? wi?c ?wicz

Mapa po 5dniowej przerwie, nie mam ostatnio weny. Mo?e wy pomo?ecie mi si? zainspirowa?.

cosik_hpexhxx.png

Regards,
Dasper

Coraz lepiej, ale dalej jest pusto. Nie podoba mi si? ten typ bagien, zacznij je miesza? z innymi borderami, wtedy efekt b?dzie jeszcze ciekawszy.

Mia? by? Castle Inferna, lecz co? innego zrobi?em, jest to mapa a bardziej quest o nazwie
"Czarna msza". Polega on na z?o?eniu ofiary z dziewicy i serca ghazbarana. A wykonuj?cy quest staj? na tych pomara?czowych kratkach, po czym im daje, teleport do piek?a, kt?re b?dzie w nast?pnym odcinku..

Czarna msza:

piklo2_hpshawe.png

piklo_hpshaae.png

Regards,
Dasper

~~!!Od?wie?am!!~~

Pomys? do?? ciekawy, wykonanie te? nie najgorsze...

Bardzo pi?kne mapy :) Wida? ?e potrafisz uszcz??liwi? cz?owieka.Jak na pocz?tek daje 8/10.

Najnowsza praca, zarazem pierwsza z typu zimowego. Co do piek?a(?wiatu Hadesa). dodam p??niej.

zimaed.png

Regards,
Dasper

Dodaj do mapy zimowej par? element?w, typu kamienie, drzewka, itd.
Og?lnie mapa podoba mi si?, ?adnie dopasowujesz pod?o?e jak i architektur?.
Idziesz w dobr? stron? mappingu, tylko nie zmarnuj tego!

Hmm...
Praca bardzo ciekawa jak na pierwszy raz aczkolwiek mo?na zauwa?y? b??dy b??dem jaki odrazu rzuci? mi si? w oczy jest nad g?ow? potaci dach - wci?ty w okno.
Co do innych rzeczy to droga jest troche pusta mog?e? co? na niej doda? jakie? kamyczki czy co? w tym typie.

Og?lna Ocena Tego Klimatu: 9/10

Pozdrawiam,
Werna

Obiecany "?wiat Hadesa", dodam ?e klimat jest dosy? trudny, dla s?abego mappera jak i dobrego.

hades2_hpapnws.png

Status
Zamknięty.
Back
Do góry