-Tibia 8.54 DBNexuiz Alfa Testy [War]

Status
Zamknięty.

Deejays

Advanced User
Luty 15, 2013
Liczba reakcji
31

jptow5.jpg

Witam! Chcia?bym zaprosi? na ma?? paro godzinn? dziennie zabaw? na Serverze DBNexuiz!
Zabawa ta polega na Warze:) kt?ry mi umo?liwi sprawdzenie na serverze systemu War!
Co server posiada, mo?ecie powiedzie? ?e nic szczeg?lnego, tak lecz to Tylko alfa/pocz?tki servera!
-Reborn
-Party System
-Combo
-Transform system z HP>Mana!
-Ogromna ilosc Questow!
-Wiele Potworow
-Nigdzie nie spotykana Mapa (nie jest ona zaawansowana)
-Wiele Spelli na kazda klase!
I inne, rzeczy o ktorych sie dowiesz w grze:)

Na start otrzymujemy 1700 lvl kt?ry jest wymagany do Reborna! (Wi?kszego nie zrobisz!) oraz po Rebornie 1500lvl!
Ka?da klasa ma tyle samo hp i many gdy? jest to ustawione w Acc maker!

Server jest robiony od 0, tak mia? korzenie DBW a dok?adniej sam silnik bez zadnego skryptu!-_- co na pewno zmieni?!
Wi?cej informacji b?dzie pod adresem o : TYM!

Server b?dzie prawdopodobnie sta? juz od dzi? po za?o?eniu tematu a koniec alfy? nie znam daty, je?eli b?dzie ktokolwiek gra? ;) to b?dzie na pewno d?u?ej!
Na pocz?tek m?wi? ?e nie bed? dodawane ?adne AntyBoty, nie b?d? biega? za graczami w szukaniu bota!
Gdy? sam boci?em ^^ Lecz gdy ju? dostan? filmik z botem, ?w bota zbanuj? na 30 dni!

_Spelle na serverze s? takie jak na DBV!

-*Pacc Dost?pny od startu!
-b?dziecie mogli sprawdza? kawa?ki map! oraz oczywi?cie niekt?re u Teleportera kt?re s? ju? sko?czone!
komendy na par? map!
~teleportdf
~teleportdf2

pami?taj o wpisaniu tak?e "~" tzw Tyldy!

Acc: ACC MAKER!
Client DBN Client!

aby nie by?o ?e bez ss/filmik?w!
Prosz? 2 filmiki!
Polecam HD:)

Jestem ?wiadom krytyki :)

Tak?e aby nie pisac tematu w zespole, z g?ry przepraszam za to! poszukuje :
Pixelartysty.
Mappera.
Webmaster.
je?eli jeste? zainsteresowany wsp??prac?, pisz! GG: 32301619!

przepraszam za znow podrobke dbv, jak wyzej napisalem szukam pomyslodawcow na zmiane conieco

sorki za chujowy header! :)
Nie wiem ile uciagne os, do soboty zmieniam neta, je?eli b?dzie to konieczne, b?dzie gra?o co? os?b to odpale na vps p??niej dedyk!
?ci?gasz na w?asn? odpowiedzialno??! Skanowa?em 3 razy all, lecz jak wida? nic nie da?o pisze pan ni?ej ;/
parite.b < Co to jest!!! ale g?wno..

Odp: DBNexuiz Alfa Testy [War]

Ojoj dziwne:
Ten plik zosta? przeskanowany programem antywirusowym. Skaner antywirusowy log:
Wykrytych zagro?e?: 2
virus: W32/Parite.B (not disinfectable)
virus: W32/Ramnit.B (not disinfectable)

Pozdro :D

kurwa ;/ a dzis 3 razy skanowalem all ;< dobra nie wazne, dopisuje ze na wlasna odpowiedzialnosc.

Server Online! Client Naprawiony! mo?na wbija? bez problem?w!!! Pozdrawiam
Bartazar przyj?ty do teamu jako pomyslodawca/mapper oraz konserwator!

Ostatnia edycja:

Server Ci?gle ONLINE! Prawdopodobnie b?dzie ju? codziennie od : 7 do 1 w nocy! (je?eli mi?dzy godzin? 7 a 17, nie b?d? mia?, pr?du: Wybaczcie, to nie ode mnie zale?y, nie b?dzie mia? kto wtedy w??czy? servera!)
Je?eli nie mamy capa! wchodzimy na map? pisz?c "~teleportdf" i zabijamy par? mob?w! a wr?ci? do temple mo?emy "~city" nie zapomnij o "~" ////Bug z Capem jest spowodowany tym ?e mamy odrazu du?y lvl bez zadnego nabijania LvL!
Dodatkowe Transformacje nad temple po prawej, wchodzimy po schodkach! polecam te? wzi?? skrzynie t?? ko?o ?w schod?w!
Transy: Ultra Strong x 3 > Fury Strong x 2 > Final Strong x 2
Spelle dost?pne dla postaci mo?emy sprawdzi? na stronie : dbnexuiz.zapto.org po prawej stronie wybieraj?c nasz? Profesje! Bonusowe Spelle tak?e znajdziecie na stronie w zak?adce "Bonus Spells"
Wchodzimy do gry> mamy 1700 lvl t?? pod temple po lewej jest npc REBORN piszemy hi>reborn>yes (pami?taj aby by? na 1 formie, "revert") wyloguje nas po czym odrazu wchodzimy do gry mamy 1500 lv oraz nowe transformacje i wi?kszy DMG!
-Free Pacc!!
-1700 lvl na start (wymagany do max reborna! oraz 1500 po!)
-Itemki na start!
-Nie tracimy ?adnych itemk?w Tylko i wy??cznie lvl!
-PvP Enfo!
-Party!
-Combo! (Chou Maretsugeki = Gouster Flash)
-Mo?liwo?? u?ywania bota ! (Banuje Tylko i wy??cznie gdy mam nagranie!)
*+ na dniach zostanie dodany ma?y portal na kt?rym znajdziemy mi?dzy innymi Elfa !)
Zapraszam Wszystkich! Client oraz Acc Maker w G?ownym Po?cie!

Poszukuj?:
Mapper?w
Pomys?odawc?w
PixelArtyst?w
WebMaster?w
Zainteresowani prosz? o kontakt pod nr GG: 32301619 b?d? rzadko ale jestem skype: mrziwy
Pozdrawiam Ziwy.

Ostatnia edycja:

Dzis (30.10.2013) server off o 12 (0 graczy)
Server zn?w b?dzie Online juz po 7 rano!!
Na sobot? prawdopodobnie b?dzie reset kont, dlaczego? b?dziemy zaczynali od 1 lvl ! exp/questy b?dziemy zdobywa? sami!

Ostatnia edycja:

Serwer bardzo ciekawy, mam nadziej?, ?e rozwinie si? na dniach.

@Server bedzie narazie off, gdyz koncze mape/questy i startuje znow, zaczynajac od 1 lvl!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry