-Tibia 8.60 Demetri-World.pl ! True RPG, Zapowied? III

Status
Zamknięty.
Odp: Demetri-World.pl ! True RPG, Zapowied? III

Exp stages zosta? zmieniony na x300. Dzi?ki za info Kowol.

Zapraszam wszystkich na beta testy!

Ostatnia edycja:

No musze powiedzie? ?e serwer jest wart uwagi,wbi?em na niego wczoraj i mapka perezentuje si? ?wietnie,by?o kilka b??d?w ale suppert ju? sobie z nimi poradzi?...:).Respy z potworami wed?ug mnie dobrze rozbudowane. Polecam w 100%

Server ca?kiem fajny ale mam pewne zastrze?enia ;)
1) Nie podobaj? mi sie jakie? ognie zamiast tp
2)Te miasto "Shelter" jest za ma?e na miasto g??wne
3)Du?o Questow nie dzia?a
4) Taki fajny server a tak s?abo rozreklamowany panowie ... we?cie sie do roboty bo server po raz kolejny nie wypali. Polecam te? na inncyh forach reklamowa? ten server np. na otland.net ju? dawno powinnien by? ten server.... A tu klapa nie ma..

Propozycja:
1 ) Zmieninie g??wnego miasta na du?o wi?ksze bez takich "super extra" dodatk?w po prostu jakie? proste,?adne.
2 )I chyba jedna z najwa?niejszych propozycji .. Zr?bcie co? z PVP jakie? miasto z zamkiem o kt?re bd gildie wa?czy?y ?eby przyci?gn?? wiecej graczy !! Bo nie ma sensu ci?gle expic a pvp w tibi jest kwintesencj? tej gry.

Z mojej strony to chyba wszystko. Podsumowuj?c Server jest poprostu super ale ma pare niedoci?gni?? ale po to s? Beta-Testy.
Polecam w 100% Hypcio1995 (mam nadziej? ?e we?miecie to sobie do serca co napisa?em :). )

Ostatnia edycja:

I chyba jedna z najwa?niejszych propozycji .. Zr?bcie co? z PVP jakie? miasto z zamkiem o kt?re bd gildie wa?czy?y ?eby przyci?gn?? wiecej graczy !! Bo nie ma sensu ci?gle expic a pvp w tibi jest kwintesencj? tej gry.

Nie napisali?my tego w zapowiedzi poniewa? dopiero tworzymy ten system i nie mamy poj?cia kiedy wejdzie w ?ycie. Na pewno w kt?rym? update b?dziecie mogli przeczyta? o Castle War System. B?dzie on polega? na odbijaniu sobie miasta z zamkiem. ?eby by?o o co walczy? w tym mie?cie b?dzie mo?na sprzeda? sw?j loot nawet do 50% dro?ej oraz kupic potiony/runy do 40% taniej. Szykujemy wiele innych przywilej?w, mieszka?com tego miasta. Nie ujawnimy jedna na razie wszystkiego.

Sprawa z map?. Ostatnio powi?kszy?a si? troszk?. Dzisiaj zapodam minimapke z dnia 18.12.2010r.

Server ca?kiem fajny ale mam pewne zastrze?enia ;)
1) Nie podobaj? mi sie jakie? ognie zamiast tp
2)Te miasto "Shelter" jest za ma?e na miasto g??wne
3)Du?o Questow nie dzia?a
4) Taki fajny server a tak s?abo rozreklamowany panowie ... we?cie sie do roboty bo server po raz kolejny nie wypali. Polecam te? na inncyh forach reklamowa? ten server np. na otland.net ju? dawno powinnien by? ten server.... A tu klapa nie ma..

1. Innym si? podobaj?.
2. To nie jest jedyne miasto g??wne, w sumie jest ich 6, i przy za?o?eniu postaci mo?na wybra?, jestem pewien ?e jak b?dzie gra?o wi?cej graczy wprowadzimy nowe.
3. Zg?o? na forum i opisz problem, bo nie wie?e, ?e to "sporo" jest prawd?. ; )
4. Tibijczycy.pl, otserv listy, otland.pl, tibia.net.pl, tibia.pl itd. itp.

Pozdrawiam!

Jak wbi? na te testy skoro forum nie dzia?a ?

Aktualnie forum nie dzia?a, ale wbi? mo?na pod adres: demetri-world.pl

Pozdrawiamy,
Demetri World Team

zapowiada sie niezle,mam nadzieje ?e to rzeczywiscie b?dzie true rpg.na pewno zagram

Nie polecam.Gralem na tym serwerze,respy sa za male,moby sa zle porozstawiane na dwarfach masz pare dwarfow zywyklych potem pare soldierow i schodzisz nizej i odrazu guardy. Jak tu expic? podobnie jest z hero resp ma moze z 8 hero.Widac slaba reklama,malo graczy zarejstrowanych a przeciez start decyduje zawsze o przyszlosci serwera,kt?rej ten ots nie ma.

@up

Pierwszy start to by? niewypa?. Poza tym, co Ty tu o reklamie m?wisz? Na starcie by?o 40 os?b po 10 minutach. Owszem, by?o wiele rzeczy niedopracowanych. Teraz wszystko ma by? lepiej. Teraz s? beta testy, ots jeszcze nie wystartowa?.

@topic
Beta testy przechodz? jak dla mnie bardzo pozytywnie. Ilo?? b??d?w znikoma, nic tragicznego. B?dzie si? ciekawie gra?o. :D

Beta Testy zamkni?te. B??dy wykryte w testach zosta?y wyeliminowane, a niekt?re zostan? wyeliminowane jutro do startu servera.

Zapraszam do Zak?dania kont!​

Ots bardzo mi sie podoba,pi?kna mapka i duzo nowych pomys??w,Napewno wbije :).Na taki rpg ju? d?ugo czeka?em.

To wcale nie jest rpg. Co to za rpg, gdy w sms shopie s? softy, addon itemy i inne eq?
Przesta?cie, kole?, kt?ry b?dzie mia? 50 knighta mo?e mie? eq jak 8 lvl po wys?aniu sms shop i on jeszcze ma softy. Og?lnie nie wypa? poprzez sms shop.

Co do komentarza up to nie zgadzam sie... a z czego wed?ug Ciebie ma zarabiac ots?a zreszt? wg mnie itemy kt?re s? w sms shopie sa w sam raz ^^a co do soft?w to z tego co wiem daj? 10many/sec-wi?c nie przesadzaj ?e osoba kt?ra je b?dzie mia?a b?dzie sie wielce wyr??nia?a...

Ostatnia edycja:

@up
w shopie mo?e by? pacc, drobne upominki,jakies ozdoby do domk?w, jakas loteria pacc.

Moim zdaniem ots nie wypali tak jak za pierwszym razem, nie nastawiajcie sie na gr? na nim.Moze postoi troche czasu ale graczy bedzie zbyt malo.

@UP

Musimy jako? zarobi? na dedyka. My?lisz ?e kto? by kupi? rzeczy do domku czy upominki? Taki sms shop jaki ty sobie wyobra?asz doprowadzi? by szybko do updaku servera.

@Topic

Zapraszam wszystkich do zak?adania kont!

A oto obiecana aktualna minimapka:

mapka7.gif

Mapa na pierwszy rzut oka jest okej ale mog?aby nieco by? wi?ksza.Mam nadzieje ,?e tym razem b?dzie mo?na normalnie gra?. :)

Mapka b?dzie ci?gle powi?kszana i ulepszana.
Zapraszam do tworzenia kont!

;/ OTS super estetyczny, mysle ze dopracowany. Ale ;/ wchodze na SMS SHOP wszystko ladnie pieknie Bright Sword to mysle ze softow nie bedzie zjezdzam a tam softy :< I sie zdupilo xd

no ja dzis wbijam na pewno!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry