-Tibia 8.60 Demetri-World.pl ! True RPG, Zapowied? III

Status
Zamknięty.
Odp: Demetri-World.pl ! True RPG, Zapowied? III

Chcialem napisac grzybowka LAGI TO TY KUR*** MASZ i mnie nie deneruj najpierw popytaj czy ktos inny ma lagi potem sam pisz do HU*** tacy ludzie jak ty mnie Wkur*** i nie moge po prostu tego zniesc wjedzie na ots nie wbije 10levela i pisze ze juz lagi i wogole ogarnij do h****

Zapraszamy dzisiaj Wielki Update Mapy.Bugi poprawiamy co dziennie a bugi sa takie bo gracza przeszkadza to jak drzewko stoi na przejsciu i trzeba pojsc na oko?o wkocu na tym polega RPG MAPA zeby samemu wszystko zwiedzic

Chcialem napisac grzybowka LAGI TO TY KUR*** MASZ i mnie nie deneruj najpierw popytaj czy ktos inny ma lagi potem sam pisz do HU*** tacy ludzie jak ty mnie Wkur*** i nie moge po prostu tego zniesc wjedzie na ots nie wbije 10levela i pisze ze juz lagi i wogole ogarnij do h****
Zapraszamy dzisiaj Wielki Update Mapy.Bugi poprawiamy co dziennie a bugi sa takie bo gracza przeszkadza to jak drzewko stoi na przejsciu i trzeba pojsc na oko?o wkocu na tym polega RPG MAPA zeby samemu wszystko zwiedzic
?woku mam tam ponad 80lvl wi?c nie m?w ?e nie wiem co tam si? dzieje.najpierw pad?em przez to ?e na statku nie by?o pz(na innych by?y)Wczoraj chcia?em pogra? bo m?wi? mo?e zaczn? tu gra? ludzie,wbi?em i by?y takie lagi ?e na expie mnie kickn??o i pad?em.Sam czekam na dobry serwer rpg,my?la?em ?e to b?dzie w?a?nie wasz ale niestety myli?em si?.

Btw: jak na serwie zacznie gra? po 30 os to mimo tego co zasz?o,znowu zaczne gra?.

?woku mam tam ponad 80lvl wi?c nie m?w ?e nie wiem co tam si? dzieje.najpierw pad?em przez to ?e na statku nie by?o pz(na innych by?y)Wczoraj chcia?em pogra? bo m?wi? mo?e zaczn? tu gra? ludzie,wbi?em i by?y takie lagi ?e na expie mnie kickn??o i pad?em.Sam czekam na dobry serwer rpg,my?la?em ?e to b?dzie w?a?nie wasz ale niestety myli?em si?.
Btw: jak na serwie zacznie gra? po 30 os to mimo tego co zasz?o,znowu zaczne gra?.

Jakie lagi ja gra?em od 17:00 do 3:30 i nic nie by?o.Dzisiaj gm ca?y dzien poprawia bugi bo macie takie zasrane wymogi i nie wiecie na czym polega rpg

Support tam nie ma pojecia nad tym jak stawic dobrego fajnego otsa :) na mapie jest wiecej bugow niz fus?w w herbacie :) a co o tym swiadczy ze robia to za przeproszeniem na odpierdol byle polska nie zgninela.

Ja czekam tylko az Atlantyda ruszy, zauwazcie jak oni dopracowuja server tam nie ma daty staru nawet co swiadczy otymze chca dokonczyc server do 100% !...A tutaj podali pierw w listopadzie date startu ustalali potem 2 tygodnie pozniej a pozniej znowu wtydzien pozniej zeby po 3 dniach wylaczyc server z powodu bugow...
i zrobic restart postaci.
Dla mnie jest to chore bo jak stawia sie ots to trzeba dopilnowac aby wszystko dzialalo jak nalezy, taka jest moja opinia !

Ostatnia edycja:

Ca?y czas kto? jest praktycznie z support'u wi?c nie opowiadaj g?upot
Robimy.Co chwile poprawimy bugi lada moment i update gotowy..

tam praktycznie to tylko ty jestes czasami online i czarujesz sobie itemki i kase dla swojego chrara, prawda? robisz idiotyczne najazdy za namowa graczy

z innym supportem ots by zapewne wypalil, ale nie z takim ;S
ELO

Status
Zamknięty.
Back
Do góry