What's new

Demon set in real

GM Praga

Advanced User
Reaction score
24
Witam przedstawiam tutaj film o nazwie demon set in real jest to podobny filmik do Crown set in real tylko tutaj mamy DEMON SETA wed?ug mnie bardzo ?adnie to wygl?da oceniajcie sami :D oto link:
Pozdrawiam :):D

Koybi

Senior User
Reaction score
43
Odp: Demon set in real

Bardzo ?adnie "ukula?" tego setka. Ch?tnie bym to od niego kupi?. ^^
Pozdrawiam , Koybi.

Akordis123

Active User
Reaction score
2

Nono bardzo ?adny secik :> Fajniutko wygl?da razem.Gz dla go?cia :>.

...JA TEZ CHCE TAKI...

Bolmex

Advanced User
Reaction score
53

Musia? si? d?ugo m?czy? ale wida? ?e pop?aca ale z tego co ja wiem to on ma strone i mo?na od niego kupi?. Ja szcze?e odradzam bo ja wole nieby? a? takim tibia?czykim.

lolakr

Active User
Reaction score
2

bardzo ?adnie wykonane musz? przyzna? mo?e nawet bym do kupi? ale na pewno by? by drogi (szkoda tylko ?e nie jest na sprzeda?)

Rybol

Senior User
Reaction score
92

bardzo ?adnie wykonane musz? przyzna? mo?e nawet bym do kupi? ale na pewno by? by drogi (szkoda tylko ?e nie jest na sprzeda?)

-.-

Co do filmiku, waff 7/10
A co do tw?rcy tematu... n.c
Teej. ciekawe czy jak znajd? kilka fajnych filmik?w np 7 to czy dla ka?dego b?d? m?g? za?o?y? temat...

Demeroth

Forum friend
Reaction score
79

Ten kole? ma na prawd? talent. Na takich cudach mo?e ?adnie zarobi? i to nawet mog? kupi? ludzie, kt?rz nie znaj? w og?le tibii, to pi?knie wygl?da na p??ce czy gdzie? :)

Taka uwaga do autora tematu. Jeden temat z figurkami Andersa ju? by?. Nie dostaniesz warna, ale na przysz?o?? uwa?aj.

ppp255

User
Reaction score
0

Talent talent i jeszcze raz talent. Te? bym to kupi? wygl?da zajefajnie. Tylko jedno jak on wie jak ten set wygl?da z ty?u xD? Przecie? to 2D :D

One

My?l?cy
Reaction score
216

@up

No to chyba wymy?li? wygl?d ;)

@topic

46 godzin pracy nad tak? ma?? figurk? naprawd? niesamowite. Odpowiednio dobrane proporcje i wygl?d w 100% jak w Tibii mog? sprawi?, ?e za takie rzeczy ten pan b?dzie zarabia? bardzo ?adne pieni?dze. Ma wielki talent - przenoszenie ss'?w to ci??kie zadanie a tu zosta?o bardzo dobrze wykonane.

Jak my?licie ile warty jest taki set je?li chodzi o real kas? bo wed?ug mnie na Allegro CipSoft m?g?by da? wielkie pieni?dze, albo jaki? kolekcjoner.

$peqto

Senior User
Reaction score
68

On sprzedaje kolczyki, breloczki, i takie zestawy a ten za polskie z?ote a robi bardzo ?adne ale sprzedaje te? oddzielne np. shieldy, swordy, helmety. Ma stron? na internecie s? tam zdj?cia i filmy.

Cradas

User
Reaction score
0

Jak ten koles to zrobi?...??!!
TO jest wyjebane!!
Ja widzia?em jego strone o tych przedmiotach koles ma talent ;p

Reaction score
1

Super wygl?da...Pewnie i 46h roboty to te? nie ma?o...Gratulacje dla osoby kt?ra to zrobi?a

Nicramos

Advanced User
Reaction score
12

Fajne figurki zgadzam si? ?e brakuje kolekcjonerskich przedmiot?w z tibii figurki bardzo ?adnie wykonane i du?o pracy w?o?one w stworzenie ich.

Serek121

New User
Reaction score
0

Jeste? mistrzem w 46 godzin takie dzzie?o :eek:

Bandtito

Advanced User
Reaction score
16

No, no narobili si? robienie tak? past? modelarsk? to nie bagatela, 46 H prawie dwa dni 10/10 moja ocena mniej nie dam bo jest wykonana z dopracowniem najmniejszego szczeg??u. Pozdro.

Xevis

Senior User
Reaction score
54

Crown Set

Chcia?by? mie? swoj? w?asn? wyj?tkow? figurk? uzbrojenia tibijskiego? Nic prostrzego! Aby zam?wi? figurk? nale?y wysta? e-mail na adres tibia-figurki@o2.pl W temacie nale?y wpisa? "ZAM?WIENIE", za? w tre?ci wiadomo?ci prosz? o zawarcie nast?puj?cych informacji:

-Tw?j nick na allegro.pl *
-Figurk? jak? chcia?by? zakupi?
-Dodatkowe informacje (np. numer gadu-gadu, telefon itp)
* Je?li nie masz konta na allegro napisz "bez allegro"
Cennik figurek:
-Cena jednego przedmiotu to 15 z?.
-Cena zestawu (he?m, zbroja, nogawice, tarcza) to 50 z?.
-Do ka?dego zam?wienia nale?y doliczy? 5z? za przesy?k? (przesy?ka priorytetowa, polecona; czas oczekiwania 1-2 dni)

Dodatkowo do ka?dej figurki do??czam GRATIS estetycznie wykonan? podstawk? z oszklon? tabliczk? z informacjami o figurce.

Cennik breloczk?w:
-Cena runy to 5 z?
-Cena przedmiotu addonowego to 8 z?
-Cena tarczy to 8 z?
-Do zam?wienia nale?y doliczy? koszt przesy?ki (2 z? - zwyk?y list [oko?o 5 dni], 5 z? - polecony priorytetowy [1-2 dni])

Skynek007

User
Reaction score
0

Musze przyzna? ?e w ?wiecie realnego ?ycia brakuje przedmiot?w kolekcjonerskich zwi?zanych z tibi?.. Chcia?bym ?eby by?o to tak zrobione choca?by jak pakiety WoW.. Jedynie istnieje sklep cipsoftu z kubkami, koszulkami etc .. Ale ceny.. No w?a?nie.. Z ch?cia bym trzyma? w domu figurki zwi?zane z tibi? xd
A co do seta: s?ita?ny xd A tak powa?nie: podoba mi sie ;f
zgadzam si? z tym a pozatym fajny demon secik i sporo roboty chyba bylo

Unado

Advanced User
Reaction score
14

A mnie si? bardzo podobaj? jego figurki xD
Troche dziwne mpa ale z tego co wiem pracuje nad tym :p

Last edited by a moderator:

Hawks

Advanced User
Reaction score
28

Super, apropo taki secik 50z? + 8z? przesy?ka ; )