• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Demon set in real

GM Praga

Advanced User
Witam przedstawiam tutaj film o nazwie demon set in real jest to podobny filmik do Crown set in real tylko tutaj mamy DEMON SETA wed?ug mnie bardzo ?adnie to wygl?da oceniajcie sami :D oto link:
Pozdrawiam :):D

Our partners and their custom servers:

Odp: Demon set in real

Bardzo ?adnie "ukula?" tego setka. Ch?tnie bym to od niego kupi?. ^^
Pozdrawiam , Koybi.

Musia? si? d?ugo m?czy? ale wida? ?e pop?aca ale z tego co ja wiem to on ma strone i mo?na od niego kupi?. Ja szcze?e odradzam bo ja wole nieby? a? takim tibia?czykim.

bardzo ?adnie wykonane musz? przyzna? mo?e nawet bym do kupi? ale na pewno by? by drogi (szkoda tylko ?e nie jest na sprzeda?)

bardzo ?adnie wykonane musz? przyzna? mo?e nawet bym do kupi? ale na pewno by? by drogi (szkoda tylko ?e nie jest na sprzeda?)

-.-

Co do filmiku, waff 7/10
A co do tw?rcy tematu... n.c
Teej. ciekawe czy jak znajd? kilka fajnych filmik?w np 7 to czy dla ka?dego b?d? m?g? za?o?y? temat...

Ten kole? ma na prawd? talent. Na takich cudach mo?e ?adnie zarobi? i to nawet mog? kupi? ludzie, kt?rz nie znaj? w og?le tibii, to pi?knie wygl?da na p??ce czy gdzie? :)

Taka uwaga do autora tematu. Jeden temat z figurkami Andersa ju? by?. Nie dostaniesz warna, ale na przysz?o?? uwa?aj.

Talent talent i jeszcze raz talent. Te? bym to kupi? wygl?da zajefajnie. Tylko jedno jak on wie jak ten set wygl?da z ty?u xD? Przecie? to 2D :D

@up

No to chyba wymy?li? wygl?d ;)

@topic

46 godzin pracy nad tak? ma?? figurk? naprawd? niesamowite. Odpowiednio dobrane proporcje i wygl?d w 100% jak w Tibii mog? sprawi?, ?e za takie rzeczy ten pan b?dzie zarabia? bardzo ?adne pieni?dze. Ma wielki talent - przenoszenie ss'?w to ci??kie zadanie a tu zosta?o bardzo dobrze wykonane.

Jak my?licie ile warty jest taki set je?li chodzi o real kas? bo wed?ug mnie na Allegro CipSoft m?g?by da? wielkie pieni?dze, albo jaki? kolekcjoner.

On sprzedaje kolczyki, breloczki, i takie zestawy a ten za polskie z?ote a robi bardzo ?adne ale sprzedaje te? oddzielne np. shieldy, swordy, helmety. Ma stron? na internecie s? tam zdj?cia i filmy.

Fajne figurki zgadzam si? ?e brakuje kolekcjonerskich przedmiot?w z tibii figurki bardzo ?adnie wykonane i du?o pracy w?o?one w stworzenie ich.

No, no narobili si? robienie tak? past? modelarsk? to nie bagatela, 46 H prawie dwa dni 10/10 moja ocena mniej nie dam bo jest wykonana z dopracowniem najmniejszego szczeg??u. Pozdro.

Crown Set

Chcia?by? mie? swoj? w?asn? wyj?tkow? figurk? uzbrojenia tibijskiego? Nic prostrzego! Aby zam?wi? figurk? nale?y wysta? e-mail na adres tibia-figurki@o2.pl W temacie nale?y wpisa? "ZAM?WIENIE", za? w tre?ci wiadomo?ci prosz? o zawarcie nast?puj?cych informacji:

-Tw?j nick na allegro.pl *
-Figurk? jak? chcia?by? zakupi?
-Dodatkowe informacje (np. numer gadu-gadu, telefon itp)
* Je?li nie masz konta na allegro napisz "bez allegro"
Cennik figurek:
-Cena jednego przedmiotu to 15 z?.
-Cena zestawu (he?m, zbroja, nogawice, tarcza) to 50 z?.
-Do ka?dego zam?wienia nale?y doliczy? 5z? za przesy?k? (przesy?ka priorytetowa, polecona; czas oczekiwania 1-2 dni)

Dodatkowo do ka?dej figurki do??czam GRATIS estetycznie wykonan? podstawk? z oszklon? tabliczk? z informacjami o figurce.

Cennik breloczk?w:
-Cena runy to 5 z?
-Cena przedmiotu addonowego to 8 z?
-Cena tarczy to 8 z?
-Do zam?wienia nale?y doliczy? koszt przesy?ki (2 z? - zwyk?y list [oko?o 5 dni], 5 z? - polecony priorytetowy [1-2 dni])

Musze przyzna? ?e w ?wiecie realnego ?ycia brakuje przedmiot?w kolekcjonerskich zwi?zanych z tibi?.. Chcia?bym ?eby by?o to tak zrobione choca?by jak pakiety WoW.. Jedynie istnieje sklep cipsoftu z kubkami, koszulkami etc .. Ale ceny.. No w?a?nie.. Z ch?cia bym trzyma? w domu figurki zwi?zane z tibi? xd
A co do seta: s?ita?ny xd A tak powa?nie: podoba mi sie ;f
zgadzam si? z tym a pozatym fajny demon secik i sporo roboty chyba bylo

A mnie si? bardzo podobaj? jego figurki xD
Troche dziwne mpa ale z tego co wiem pracuje nad tym :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Back
Do góry Bottom