• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Demoralizacja - wezwanie do s?du.

Status
Zamknięty.
Odp: Demoralizacja - wezwanie do s?du.

Beeh, jak b?dzie ?ciemniaj, ?e znalaz? w reklam?wce, to tylko pogorszy spraw?. Wymy?l co? bardziej "racjonalnego". Uzgodnij to jako? z rodzicami, i powiedz, ?e znalaz?e? piwo w lod?wce. Wzi??e?, bo by?e? bardzo zdenerwowany, chcia?e? sprawdzi?, czy to pomo?e, jak m?wi? w telewizji. A jak zapyta, na co by?e? zdenerwowany, to zwal na szko??. ?e kto? Ci? zdenerwowa?, ?e dosta?e? niezas?u?on? kos? i uwag?, lub takie-takie. Pami?taj, ?e to wszystko p??niej pow?druje do szko?y, wi?c nie udawaj chojraka ;)

Gdyby si? tak przejmowa? to by by? tzw. "ofiar? losu" i by na 100% ba?a si? wzi?? piwo =) I jeszcze ze strachu poszed? do McDonalda??

Fail

Powiedz, ?e da?e? jakiemu? ?ulowi spod sklepu pieni?dze i kaza?e? mu kupi? dwa piwa, a za przys?ug? jedno odda?e?.

Gdyby si? tak przejmowa? to by by? tzw. "ofiar? losu" i by na 100% ba?a si? wzi?? piwo =) I jeszcze ze strachu poszed? do McDonalda??
Fail

Fail, to jeste? ty ;). Jak mam powiedzie? po twojemu, to nie przejmowa?, tylko wkurwi?, Po prostu, zdenerwowa? si? na jak?? tam rzecz, a po sprawdzeniu, ?e ta trucizna jest przereklamowana, poszed? zje?? hot-doga, by mu z ust nie jeba?o.
Do tego powie, ?e ten alkohol jest niedobry, ?e rzyga? Ci si? chcia?o. I ju? na pewno nigdy, ale to przenigdy go nie dotkniesz.

Powiedz, ?e da?e? jakiemu? ?ulowi spod sklepu pieni?dze i kaza?e? mu kupi? dwa piwa, a za przys?ug? jedno odda?e?.

Ja je... [...]! Tak by?o! Tylko, ?e typek, kt?ry nam kupowa?, to ziomek, kt?ry przyjecha? sprzedawa? na Jarmarku Dominika?skim z Poznania xD!

Wow, to ja ci dam inn? rad?, lepiej nie ?ciemniaj, bo jak odkryj?, ?e ?ciemniasz to dopiero b?dziesz mie? przypa?, zreszt? mo?liwe, ?e przeszukaj? neta, znajd? ten temat i dowiedz? si?, ?e ?ciemniasz
ale jak chcesz to mo?esz unika? podania odpowiedzi w sprawie kto kupi? itp. pewnie b?dziesz mie? prawo do odmawiania zezna?, chyba

Wow, to ja ci dam inn? rad?, lepiej nie ?ciemniaj, bo jak odkryj?, ?e ?ciemniasz to dopiero b?dziesz mie? przypa?, zreszt? mo?liwe, ?e przeszukaj? neta, znajd? ten temat i dowiedz? si?, ?e ?ciemniasz
ale jak chcesz to mo?esz unika? podania odpowiedzi w sprawie kto kupi? itp. pewnie b?dziesz mie? prawo do odmawiania zezna?, chyba

Za du?o S?dzi Anny Mari Weso?owskie.
hHAHhahahahaHAHhaha - lepiej tego skomentowa? nie mog? ;d.

B?dzie unika?, zostanie uznany za zdemoralizowanego i takiego, co nie wie, ?e post?pi? ?le, a to si? r?wna wy?sza kara.

Nie za takie rzeczy przeszukuj? Ciebie oraz tw?j komputer z dost?pem do sieci. Gdyby tak robili, wi?kszo?? by ju? nie mia?a du?o u?miechu na twarzy, spogl?daj?c na mandat za nielegalne oprogramowania.

#topic

Nie przyznawaj si? i tyle, palisz g?upa przez 2-3 sprawy potem odraczaj? i tyle. Wiem, bo mia?em te? za demoralizacj?.

#down

Cz?owieku to, ?e masz ojca policjanta to nic nie znaczy. Rozumiem, ?e uczy cie m?wi? prawd?, ?eby? by? takim malutkim pieskiem ;].

Nigdy nie mia?e? sprawy, a pierdolisz g?upoty. Skoro nie wiesz to po co gadasz?

Ostatnia edycja:

Nie przyznawaj si? i tyle, palisz g?upa przez 2-3 sprawy potem odraczaj? i tyle. Wiem, bo mia?em te? za demoralizacj?.

Ta, m?w, ?e alkomat by? popsuty, a Ci policjanci powinni mie? okulary, przecie? nie mia?e? piwa w r?ce... (to oczywi?cie ironia).

Sueroski napisał:
mo?liwe, ?e przeszukaj? neta, znajd? ten temat i dowiedz? si?, ?e ?ciemniasz
{..., xD, xD, xD, ...}

Od Sentila: h?i w pupe policji! Fak, id? zabarykadowa? drzwi bo pewnie znajd? ten temat, zczaj? mnie po IP i zrobi? wjazd na chat? po szkole. Ajajaj... ; D

?ciemniaj tam, gdzie nie mog? ci udowodni? prawdy. Piwka znalaz?e? w krzakach, to chyba oczywiste. Chcia?e? spr?bowa?, to chyba oczywiste. Jako, ?e nigdy nie pili?cie alkoholu, to po trzech na g?ow? odpadli?cie totalnie. Problem mo?e polega? na tym, ?e ju? zeznawa?e? przy policji. Wszystko zale?y od tego, co psu powiedzia?e?. Je?li wy?piewa?e? wszystko ?adnie pi?knie, to po co masz k?ama? w s?dzie? Ostatnie wyj?cie to zrobienie z siebie lalusia, kt?ry ze ?zami w oczach stwierdzi, ?e nigdy ju? alkoholu nie we?mie do r?ki, i ?e na Jasn? G?r? na kolanach p?jdzie. Jak dobrze zagrasz, nie wlepi? kuratora. Je?li ?le - twoje grono przyjaci?? powi?kszy sie o jednego pana, tudzie? pani?.

Przede wszystkim nie b?j si?, co ma by?, to b?dzie. Nie ty pierwszy, nie ostatni ; D. Nast?pnym razem ogarnij musk sw?j i kolegi, bo jak po trzech piwkach zacz?li?cie ?wirowa? w MC, to gratuluj? ; p.

Na izb? wytrze?wiej chyba nie pojecha?e?? Zwyk?e post?powanie, czyli grzywna, koszta s?dowe (o ile b?d??) i to wszystko. Do tego jeszcze s?d rodzinny, phew.

Jak izba wytrze?wie?? To? to trzeba mie? uko?czony pewien wiek ?eby dost?pi? zaszczytu spania w jednym pomieszczeniu z samymi ?ulami. ;-D
Nie b?d? Cie pociesza?, ale wg. mnie dostaniesz mega grzywn?, kuratora, zawiasy na 20 lat za jakikolwiek wybryk (trawka w kieszeni, alkohol parku etc.), odroczenie prawka na lat 5 i odroczenie uprawiania seksu (z kobietami) na lat 10. W domu zakaz na komputer - rzecz chyba jasna za co. ^.-
Najbli?sze 5 lat masz wyci?te z ?yciorysu. Bez kobiet, alkoholu, THC, samochod?w i kompa. Pozostaje puste nic, albo siedzenie w poprawczaku. Tam seks nie jest zabroniony.
Macie w mie?cie Obi? Wiesz gdzie mo?na naby? lin?? W og?le tak mnie co? tchn??o... No nie, ze chodnik to wspania?y wynalazek? Ciekawe jak to jest, gdy si? zbli?a do nas z pr?dko?ci? kilkudziesi?ciu km/h. :P

@Fragles
Gdy si? nie ma 16 lat, wtedy na izb? dziecka Ci? zabieraj?, kt?ra znajduje si? najcz??ciej przy izbie zatrzymania. ;D Wi?c prawie, ?e jedno i to samo.

Dodatkowo zapomnieli?cie doda?, ?e taki kurator przychodzi i robi lewatyw?, aby sprawdzi? czy wszystko ok. ;d Nie dr?czcie ch?opaka, bo naprawd? b?dzie si? ba?.

Jedyne co Ci grozi to kurator.

P.S
Kuratora mo?na mie? do 21 roku ?ycia.
Notka moderatorska:
Kuratora mo?na mie? nawet b?d?c niepe?noletnim //Vrael

Pozdrawiam.

edit:
Vraqu, ale mi chodzi o to, ?e jak si? dostanie do 16 roku ?ycia, do wtedy maksymalny wymiar kary to do 21 roku ?ycia. Wi?c gdy b?dziesz mia? 15 lat i dostaniesz kuratora, to g?ra do 21 mo?esz go mie?. ;]

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry