Dobre rymy wale??

Status
Zamknięty.
Odp: Dobre rymy wale??

radz? usun?? echo, poczeka? kilka lat a? g?os troch? zdoro?leje, zrobi si? ni?szy i w og?le, znale?? sobie jaki? fajniejszy bit i pr?bowa?. dopiero jak b?dziesz w 100% zadowolony wrzu? to na jutuba. mo?e postaraj si? o wynajem studia? mo?e do czego? dojdziesz :P naucz si? obs?ugi paru program?w, pozmieniaj par? rzeczy w kawa?kach i b?dzie dobrze. mo?e nawet spr?buj zrobi? sw?j w?asny bit.

@5 up
Magika wszyscy zacz?li lubi? po jego ?mierci. jak jeszcze s?ucha?em hh, k44 by?o na samej g?rze mojej listy ulubionych grup. dab zajebi?cie rapuje, mo?e i nawet lepiej ni? magik. mag po prostu mia? sw?j w?asny styl, i to jedyne co go wyr??nia?o. obecnie, je?li chodzi o rap, moim ulubionym raperem jest tede, co nie znaczy ?e lubi? wszystkie jego piosenki :3

@2 down
jak to kto b?dzie rz?dzi?, oczywi?cie, ?e peja xD

Ostatnia edycja:

kole?, za przeproszeniem z czym Ty do ludzi?:P Tw?j g?os nie nadaje si? do rapu, albo musisz znale?? inny styl. (lub sw?j wynale??;])
pozdro.

Jako, ?e nie trawi? dzieci JP oraz takiej "muzyki.." powiem Ci ?eby? ju? nie ?piewa?. Prywatnie nie mam nic do Ciebie, ale ro?nie teraz pokolenie JP etc i nie wiem kto b?dzie rz?dzi? naszym krajem kiedy b?d? mia? 50~ lat...

Jako, ?e nie trawi? dzieci JP oraz takiej "muzyki.." powiem Ci ?eby? ju? nie ?piewa?. Prywatnie nie mam nic do Ciebie, ale ro?nie teraz pokolenie JP etc i nie wiem kto b?dzie rz?dzi? naszym krajem kiedy b?d? mia? 50~ lat...

Jeba? rocka, pop, techno, house etc.
-Proponuje ?eby? ju? nie odpisywa?.
Bo nie wiem kto b?dzie rz?dzi? naszym krajem za 50~ lat...

Topic:
Oddaj "mic-a" i zajmij si? szyciem. Wsty, wstyd, wstyd. S?ysza?em pierwsze kawa?ki swojego wujka, czy te? koleg?w z osiedla ale nigdy nie widzia?em takiej techno tandety. Bit jest przypa?owy i te rymy z podk?adaniem bomby dla jakie? kasi, czy asi. Cz?owieku, napisz porz?dny tekst, skombinuj normalny bit i kombinuj.

@up
Wali? hiphop rap i techno ;). Nigdy nie lubi?em tego typu muzyki, a tego kawa?ka nie b?d? komentowa? bo si? na tym nie znam. No szkoda ?e w polsce muzyka rockowa, punkrockowa czy metalowa nie jest tak lubiana ni? za granic?, a szkoda. Ale mam nadziej? ?e za jaki? czas ludzie w ko?cu polubi? takie zespo?y jak The Offspring, Linkin park, soad czy sum41.

Heh... nie ma co tutaj du?o komentowa?, sam gorzej bym za?piewa?, lecz nie zajmuj? si? tym. Radze Ci albo zako?czy? sw? przygod? z rapem albo si? zmobilizowa? i nagra? co? sensownego a nie jakiej? bombie.
Pozdrawiam.

Niestety, Twoje rymy s? kiepskie ; (

Na Twoim miejscu zako?czy?bym karier? na tym etapie i koniec. Lecz je?li chcesz, aby z tego by?o co?, co inni b?d? z przyjemno?ci? s?ucha?, pracuj ile mo?esz ; ) Tylko aby efekty by?y widoczne ...

Demeroth napisał:
Jako, ?e nie trawi? dzieci JP oraz takiej "muzyki.." powiem Ci ?eby? ju? nie ?piewa?. Prywatnie nie mam nic do Ciebie, ale ro?nie teraz pokolenie JP[...]
Wida?, ?e du?o wiesz na temat polskiej sceny hh, Deme ^^. Tobie hip hop kojarzy si? pewnie z 13 latkami pisz?cymi na murach "JP JP na 100%!", ale uwierz mi, ?e to troch? inaczej wygl?da w rzeczywisto?ci.

@topic:
O matko. Nie wiem co ty masz w bani, ?e zdecydowa?e? si? wrzuci? to na tak popularny serwis, jakim jest YT. Dodatkowo chyba chcesz do ko?ca skrzywi? ju? i tak zdeformowan? psychik? 13-letnich tibijczyk?w, zak?adaj?c niniejszy temat. To, co przed chwil? us?ysza?em, zalicza si? do 10 najwi?kszych ?enad, jakie kiedykolwiek ujrza?y ?wiat?o dzienne. "Bit" do tej pory d?wi?czy mi w g?owie (nie wiem czy usn? z tak? traum?), i do tego te okropne, bezmy?lne rymy (te z "-orze" to ju? totalna masakra). Kto? musia?by da? mi minimum dych?, ?ebym przes?ucha? jeszcze raz - inaczej nie ma mowy.

Do tych wszystkich dobrych samarytan - ludzie, to nie jest tak, ?e innym userom si? nudzi, wi?c wje?d?aj? sobie na takiego oto typa. Zawsze powtarzam - s? granice. To, co go?? zaprezentowa?, to jest po prostu g?wno, nawet w nic nie owini?te. Takie gadanie "trening czyni mistrza" nigdzie go nie zaprowadzi (mo?e mistrza pokemon?w, nie wiem). Jak to powiedzia? Rybol - wstyd. Ale ?eby nie by?o, ?e jestem kolejnym u?ytkownikiem, kt?ry si? uwzi??, dam ci rad?. Podro?nij troch? emocjonalnie, mo?e wtedy napiszesz sensowniejszy tekst o czymkolwiek - warto?? merytoryczna tego utwory jak na razie znajduje si? po lewej od zera.

Morttis napisał:
Rozr??niaj krytyk?, od szydzenia.
Rozr??niaj szydzenie, od ostrej krytyki.

@down:
Sam jeste? prowokacja. Autor si? nie odzywa, bo by? zbanowany, a p??niej zapewne zapomnia? o istnieniu forum Tibia.net.pl. Zreszt? co mnie obchodzi, ?e nic nie odpisuje. Chcia? us?ysze? zdanie u?ytkownik?w, no i je us?ysza?.

Ostatnia edycja:

Jude. A nie pomy?leli?cie, ?e to tylko marna prowokacja, ?eby zmusi? was do pisania tych krytykuj?cych post?w? Autor nie oddzywa si? w temacie od d?u?szego czasu, filmiku nie usun??...
Je?li jednak to nie prowokacja, to polecam psychologa.

@Down
Hip-hop to kultura... a rap to muzyka.

Ostatnia edycja:

@Rybol

Znie? krytyk?, a nie przekszta?caj cudze wypowiedzi przeciwko ich autorowi...

@Sentil

Prawd? jest, ?e ma?o wiem o hip hopie, ale chcia?bym ?eby? wiedzia?, ?e chodzi?o mi o muzyk? gdzie jest najazd na policj? tzw JP oraz masa przekle?stw, to jest pseudo muzyka i nic wi?cej.

Wiem, ?e s? hip hopowcy, kt?rzy zachowuj? si? normalnie i trzymaj? poziom i w?a?nie do takich ludzi nic nie mam.

@topic

Pr?dzej ja zrobi? karier? jako astronauta ni? ty jako "raper"

Dopracuj co nie co i b?dzie nie?le brzmia?o ;) Jak na 1 raz dajesz rade.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry