Odp: Dobre rymy wale??
radz? usun?? echo, poczeka? kilka lat a? g?os troch? zdoro?leje, zrobi si? ni?szy i w og?le, znale?? sobie jaki? fajniejszy bit i pr?bowa?. dopiero jak b?dziesz w 100% zadowolony wrzu? to na jutuba. mo?e postaraj si? o wynajem studia? mo?e do czego? dojdziesz
naucz si? obs?ugi paru program?w, pozmieniaj par? rzeczy w kawa?kach i b?dzie dobrze. mo?e nawet spr?buj zrobi? sw?j w?asny bit.
@5 up
Magika wszyscy zacz?li lubi? po jego ?mierci. jak jeszcze s?ucha?em hh, k44 by?o na samej g?rze mojej listy ulubionych grup. dab zajebi?cie rapuje, mo?e i nawet lepiej ni? magik. mag po prostu mia? sw?j w?asny styl, i to jedyne co go wyr??nia?o. obecnie, je?li chodzi o rap, moim ulubionym raperem jest tede, co nie znaczy ?e lubi? wszystkie jego piosenki :3
@2 down
jak to kto b?dzie rz?dzi?, oczywi?cie, ?e peja xD
radz? usun?? echo, poczeka? kilka lat a? g?os troch? zdoro?leje, zrobi si? ni?szy i w og?le, znale?? sobie jaki? fajniejszy bit i pr?bowa?. dopiero jak b?dziesz w 100% zadowolony wrzu? to na jutuba. mo?e postaraj si? o wynajem studia? mo?e do czego? dojdziesz
naucz si? obs?ugi paru program?w, pozmieniaj par? rzeczy w kawa?kach i b?dzie dobrze. mo?e nawet spr?buj zrobi? sw?j w?asny bit.@5 up
Magika wszyscy zacz?li lubi? po jego ?mierci. jak jeszcze s?ucha?em hh, k44 by?o na samej g?rze mojej listy ulubionych grup. dab zajebi?cie rapuje, mo?e i nawet lepiej ni? magik. mag po prostu mia? sw?j w?asny styl, i to jedyne co go wyr??nia?o. obecnie, je?li chodzi o rap, moim ulubionym raperem jest tede, co nie znaczy ?e lubi? wszystkie jego piosenki :3
@2 down
jak to kto b?dzie rz?dzi?, oczywi?cie, ?e peja xD
Ostatnia edycja:
. Nigdy nie lubi?em tego typu muzyki, a tego kawa?ka nie b?d? komentowa? bo si? na tym nie znam. No szkoda ?e w polsce muzyka rockowa, punkrockowa czy metalowa nie jest tak lubiana ni? za granic?, a szkoda. Ale mam nadziej? ?e za jaki? czas ludzie w ko?cu polubi? takie zespo?y jak The Offspring, Linkin park, soad czy sum41.