Dobre rymy wale??

Status
Zamknięty.
Odp: Dobre rymy wale??

Bezsensowne... albo nad tym popracuj albo wez sie za szydelkowanie.. :)

?al... nawet jak na pierwszy kawa?ek to ?al, kr?tkie, ch?j wie o czym nawet nie zrozumia?em z tego i jak Rycka napisa? BEZSENSOWNE!!! o rymach ju? nie wspomne..

Nie podoba mi si?. Praktycznie nie wiem o czym ?piewasz, nie musia?e? udawa? dziecinnego g?osu, bo to utrudnia ws?uchania si? w teksty.

Ostatnia edycja:

WTF!? Najwi?kszy szajs XXI wieku... Znajd? sobie mo?e jakie? inne hobby? To jest do niczego nie podobne oO ostatni raz co? takiego s?ysza?em... dzisiaj i to wy??czy?em.
PoRa?kA ;/

Jejku ! Znowu krytyka i krytyka! My?licie, ?e jak pos?uchacie Peji, to ju? wszyscy gorsi to ?miecie? Przie? sam Peja, DG, Onar czy kilka innych os?b, kt?re uwielbiam, one te? si? uczy?y! I to nie tak, ?e nagle zrywa si? w nocy i ju? jestm wspania?ym raperem. To trzeba kocha? i do tego d??y?, nawet jak kto? nie ma g?osu, talentu, to mo?e to wy?wiczy?, dlatego wnosz? by?cie nie krytykowali, bo sami pewnie nie jeste?cie lepsi.

Co do samego tematu. Powiem od razu, ?e Ty musisz jeszcze ?wiczy?. Ale dobrze jest wiedzie?, ?e masz czym nagrywa? i jak to po??czy?. Rymy s? ok, chocia? niekt?re si? nie klej?, ale sam przyznam, ?e ja sprz?tku do tego nie mam. Dlatego m?wi?, ?e jest ok, ale jeszcze ?wicz i ?wicz, nawet jak b?dziesz ju? wspania?y - nie spoczywaj na laurach, ?wicz dalej. Bo jak dobrze wiesz, czy z Tibii, czy z normalnego ?ycia - trening czyni mistrza, a mistrzem mo?esz by?. Wystarcz? ch?ci...

@up
htB - i?cie kreatywna i motywuj?ca wypowied?. Ceni? takich ludzi...

@topic

Drodzy u?ytkownicy, dlaczego wr?cz szydzicie z autora ?w pseudo-rapu (rapem b?d? co b?d? nie jest) ? Co prawda, ?e mo?e nagranie jest niewyra?nie, i czasami "rymy" nie wychodz?, lecz co wy tu wypisujecie jest po prostu ?enuj?ce i ?mieszne. Tak jak zauwa?y?, kolega wy?ej, jak b?dzie trenowa? g?os, i j?zyk polski (o dziwo przede wszystkim to jest wa?ne, wzoruj si? na zespo?ach, kt?re cho? troch? maj? z nim wsp?lnego.).
?ycz? ci post?p?w, i udanych kawa?k?w. I pracuj ! bo to podstawa.

Pozdrawiam.

Nie wiem, mo?e Ci? mnie wy?mia? ale co? w tym czuje.. Brakuje dobrania s??w musisz troch? po?wiczy? i ola? tych kt?rzy m?wi? ?e im sie nie podoba. Co Cie inni obchodz? ?piewaj dla siebie!

Nie rozumne....Ja nic wog?le nie s?ysz?,a jak us?ysz?,niewiem o co kaman!

Pierdol krytyke i rapuj dalej w ko?cu wyjdzie co? normalnego.
htB i Morttis - gdyby nie krytyka to ka?dy by m?g? zosta? raperem (lub inny wokal), a tak przetrwaj? tylko najlepsi i najwytrwalsi.

Pozdrawiam!

htB i Morttis - gdyby nie krytyka to ka?dy by m?g? zosta? raperem
Rozr??niaj krytyk?, od szydzenia.

Ja Ci odradzam.
A ja ci odradzam pisanie.

hym...yhym.... piszcie tak dalej i jeszcze nie daj Bo?e wyjdzie co? takiego ... :
Pisz tak dalej, a nadal b?d? utrzymywa?, ?e istniej? ludzie, z IQ dzielnym przez 0.

@topic
Czekam na nast?pne kawa?ki. Tym razem, oby lepsze.

@up
Drogi u?ytkowniku. Je?eli nic nie wiesz o HH czy m?g?by? ?askawie nie wypowiada? si? w takich tematach? z g?ry dzi?kuj?.

@Topic
U?ytkownik tego tematu jest ju? zbanowany - jest jaki? sens dalej si? wypowiada? :confused:
Prosz? o zamkni?cie tematu.

Drogi u?ytkowniku. Je?eli nic nie wiesz o HH czy m?g?by? ?askawie nie wypowiada? si? w takich tematach? z g?ry dzi?kuj?.
Drogi u?ytkowniku, prosz? przeka? mi o twoj? pot??n? wiedz? o tym gatunku muzyki !
Wiesz np. jak zaczyna? Magik ? (o pot??ny umy?le, mam nadziej?, ?e w twojej skarbnicy wiedzy, jest miejsce dla jego osoby). Jeszcze przed mutacj? (o dziwo) trenowa? sw?j g?os, i zadawa? si? z lud?mi, kt?rzy si? w tym czasie interesowali og?lnie rapem. By?o ich zaledwie 4, lecz ju? tworzyli pierwsze utwory, w amatorskich zespo?ach.

A Peja ? Najbardziej kontrowersyjny raper, tych lat ? Pierwsze nagrania zarejestrowa? w domu na odtwarzaczu kaset magnetofonowych, a wiesz mi lub nie, pi?kne to tak?e nie by?o.

Wi?c zanim zaczniesz, si? podniecasz, o "artysto" zastan?w si? troszeczk?.
Je?eli nic nie wiesz o HH czy m?g?by? ?askawie nie wypowiada? si? w takich tematach? z g?ry dzi?kuj?.
Aha, i wybacz, wypowiedzia?em si? nie?askawie.

Wi?c zanim zaczniesz, si? podniecasz, o "artysto" zastan?w si? troszeczk?.
Takie grupy jak PFK, K44, 3xklan, wzg?rze Ya Pa s?ucham do dzi?.
Magik by? najlepszym polskim raper (przynajmniej wed?ug mnie)
Dab kt?ry z nim tworzy? w k44 by? r?wnie? niez?y (wg mnie) ale mu nie dor?wnywa?. Zawsze si? k??cili o zwrotki itd.
Tak si? sk?ada ?e s?ysza?em pierwsze nagranie co poniekt?rych raper?w i wiem jakie mieli flow i robili bity. Jeste? na tym forum nowy i niedo?wiadczony wi?c prosz? si? nie k???. Cz?owieka kt?ry zamie?ci? to nagranie na tym forum nie mog? por?wna? do niczego (?adnego rapera). S?ycha? ?e HH nie jest jego mocn? stron? wi?c mo?e sobie znale?? jakie? inne hobby np zbieranie znaczk?w albo w?dkarstwo? Nie dla ka?dego jest rap.

@up Popieram Kolege W 100% ; )

@topic
Ale nie wkrecajcie czlowiekowi fazy ze cwiczenie czyni mistrza... moze i czyni ale trzeba mniec do czegos smykalke i jaki kolwiek talent a nie czlowiek bez talentu bierze sie za wielkie rzeczy ... i niema co mowic o innych artystach bo to byly inne czasy jak oni sie uczyli spiewac... : o mieli inne sprzety i niemogli sobie pozwolic na takie luksusowe jak teraz. I kiedys nie bylo takich wymagan zeby zaistniec w swiecie rapu : o Wiec Nasz wielki raperze idz graj dalej w tibie i spiewaj sobie do monitora : )

Jak co? nie jest zbyt dobre, poprawne itd to przynajmniej powinno by? ?mieszne.

To jest bezsensowna rymowanka u?o?ona przez 10-letnie dziecko. Tekst si? ca?y czas powtarza i tak og?lnie to nie zrozumia?em o co w tej rymowance chodzi.

To jest moje zdanie na temat tego filmiku.

Jak dla mnie to Burning Eye ma racje, przecie? jak on b?dzie "rapowa?" tak dalej to z niego wyjdzie kole? przedstawiony na filmiku. Moim zdaniem bardzo s?abo, ale mia?e? przynajmniej odwag? wystawi? to w neta i dowiedzie? si? od u?ytkownik?w tego forum jak "rapujesz".

Pozdrawiam.

Nie podoba mi si?. Praktycznie nie wiem o czym ?piewasz, nie musia?e? udawa? dziecinnego g?osu, bo to utrudnia ws?uchania si? w teksty.
Tego nie mo?na nazwa? ?piewem, nawet nie mo?na okre?li? mianem fa?szu, to zwyk?e sapanie bezsensownych tekst?w po??czonych z tandetnym brz?kaniem (bo muzyk? tego nie nazw?) w tle, uzupe?nione pedalskim akcentem.
A? przykro si? robi patrz?c na t? biedot? intelektualn? i tw?rcz? autora.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry