• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

"Dojrza?em za szybko"

Status
Zamknięty.
Odp: "Dojrza?em za szybko"

Na wielki-ma?y powr?t nale?a?oby si? bardziej rozpisa?, ale to cz???, kt?rej nie zd??y?em tu opublikowa?. Po p??rocznej przerwie powracam! <3
Cz??? si?dma
Moje zapiski nieuczesane​

Nast?pnego dnia w powietrzu unosi?a si? niezr?czna atmosfera. Wraz z Klaudi?, raz po raz szczerzyli?my do siebie z?by, albo odwracali?my wzrok. Olga od rana promienia?a rado?ci?. Tylko Kuba zdawa? si? nie by? wtajemniczonym we wczorajsz? sytuacj?, cho? zauwa?y? zmian? w naszym zachowaniu. W po?udnie zeszli?my z pla?y. S?o?ce grza?o, a ka?dy powiew wiatru by? b?ogos?awie?stwem dla rozgrzanej sk?ry. Zdumiewaj?ce by?o to, jak w tak ma?ej miejscowo?ci zebra?o si? takie t?umy ludzi. Bo rzeczywi?cie, w?a?nie setki ludzi przewija?o si? raz po raz przez deptak. Co chwila, wraz z Kub?, odwracali?my g?owy, aby dok?adniej przyjrze? si? jednej z przechodz?cej obok dziewczyn. By?o ich mn?stwo- a wi?kszo?? w sk?pych bluzkach i sp?dniczkach, lub bikini- prawdziwy raj dla oczu. Po szybkim obiedzie Olga i Kuba postanowili si? przej??- a w?a?ciwie Olga postanowi?a wyci?gaj?c z Kub? z domku si?? . Oczywiste by?o, ?e chcia?a zostawi? nas samych. Jeszcze w ich obecno?ci gor?czkowo g??wkowa?em, jak zacz?? temat i porozmawia? spokojnie o tym, co wczoraj si? sta?o. Na szcz??cie Klaudia zacz??a sama, zaraz po tym, jak drzwi domku zatrzasn??y si? z hukiem.
-Naprawd? przepraszam Ci?, ?e to tak wczoraj wysz?o. Nie wiem, co sobie my?la?am...
-Ale ja Cie wcale nie mam tego za z?e- u?miechn??em si? przerywaj?c jej w p?? zdania. Uj??em delikatnie jej r?k?.
-Przyja?nimy si?, a ja g?upia my?la?am...
-Dobrze my?la?a?- przerwa?em po raz kolejny. Po raz kolejny te?, w ci?gu 24 godzin, zbli?yli?my si? do siebie na niebezpiecznie blisk? odleg?o??. Po raz kolejny widzia?em tylko jej ?liczne oczy. Po raz kolejny mia?em j? poca?owa?. Po raz kolejny te?...
-Zapomnia?em portfela!- przed oknem mign??a sylwetka Kuby krzycz?cego do Olgi, i zanim zd??yli?my jakkolwiek zareagowa?, wszed? do ?rodka. Wlepi? w nas oczy, po czym szybko schwyci? portfel i wyszed? po?piesznie zamykaj?c za sob? drzwi. Spojrza?em k?tem oka na Klaudi?. Wydawa?a si? jednocze?nie zmieszana i rozbawiona. Wzi??a le??cy na stole klucz i machn??a r?k? w stron? wyj?cia. Kiedy wyszli?my, zawo?a?a na Kub? i Olg?, zamkn??a drzwi i wr?czy?a im klucze.
-My idziemy- oznajmi?a -I we?cie klucze, nie wr?cimy szybko.

Mia?a racj?. Wychodz?c ko?o godziny 15:00, wr?cili?my kilkana?cie minut po p??nocy. Siedz?c na pla?y rozmawiali?my o wielu sprawach. Ze sob? czuli?my si? naprawd? swobodnie. Przyznaj?, ?e ca?a ta sytuacja zszokowa?a mnie nie na ?arty. W przeci?gu dw?ch dni Klaudia z dobrej przyjaci??ki sta?a si? kim? wi?cej, ni? blisk? mi osob?- cho? nikt nic nie wspomina? o powa?nym zwi?zku. Poza tym na uwadze mia?em jeszcze jedn?, straszliwie wa?n? kwesti?- w pe?ni zdawa?em sobie spraw? z tego, ?e dalej si? anga?uj?c wystawiam na pr?b? nasz? przyja??. Je?eli co? nie wyjdzie, to ja, podobnie jak Klaudia, nie b?d? m?g? udawa?, ?e mi?dzy nami nic nie zasz?o i wr?ci? do czas?w, kiedy byli?my tylko przyjaci??mi. Pozosta?o tylko czeka? z nadziej?, ?e ka?dy dzie? b?dzie r?wnie pi?kny, jak ten.
Wyczekujcie nast?pnej cz??ci. Obiecuj?, ?e uwin? si? z ni? szybko ; )

PS. To cz??? pisana jeszcze p?? roku temu. Nowa w?a?nie si? tworzy. Podejrzewam, ?e w moim stylu pisania troch? si? zmieni?o. Oby na lepsze.

Odp: "Dojrza?em za szybko"

Sorry za odkop, ale nie mog?em si? powstrzyma?.
Lepszego opowiadania dawno nie czyta?em... To jest ?wietne, super, wspania?e, rewelacyjne, i nie wiem co tu jeszcze dopisa? :D Wci?gaj?ce bardzo, ale to oznacza, ?e dzie?o jest niesamowite. Mam nadziej?, ?e b?d? kolejne cz??ci :)
Pozdrawaim

Status
Zamknięty.
Do góry