Don Rahuene

Status
Zamknięty.

R A H

Senior User
Maj 24, 2014
Liczba reakcji
47
Witam
Pisz? dany post poniewa? od dnia dzisiejszego (26/11/2016) przesta?em by? moderatorem forum TNP.
W dniu 27/05/2016 do??czy?em do grona Moderator?w .
Przez d?ugi okres zajmowa?em si? tylko i wy??cznie dzia?em Mapping.
Nast?pie Tawerna.
Po d?u?szym czasie do moich obowi?zk?w doszed? tak?e dzia? Open Tibia.

By?em Moderatorem przez okres 6ciu miesi?cy.
Zorganizowa?em nowy Konkurs pt. WBM.
Czy twoim zdaniem powinienem dosta? rang? Zas?u?ony, czy pozosta? zwyk?ym u?ytkownikiem.

Pozdrawia
R A H

Notka moderatorska:
Aby uzytkownicy mieli poglad na twoje zaslugi dla forum to z poczatku moderowales mapping, gdzie przez okres 2 miesiecy dokonales 15 akcji moderatorskich (dla dociekliwych: http://imgur.com/4aPWyA3)
Trzeci miesiac, do mappingu doszla tawerna, open tibia i download. W tym miesiacu dokonales 56 akcji(http://imgur.com/x8vOHEW)
Czwarty, 25 akcji (http://imgur.com/9Lx4nXP)
Piaty, 46 akcji

Na poczatku w mappingu nie chciales zamknac starych galerii "po co, skoro i tak w nie nikt nie wchodzi", ciagly spam o global moda i przeklenstwa na gg.
Wedlug mnie zbyt niska aktywnosc, gdzie w porownaniu Dawtoreq przez pierwszy miesiac zrobil 5x wiecej akcji niz ty i chetnie podejmowal sie sprawdzania raportow (ostatnie okolo 10 raportow musialem dzisiaj ja sprawdzac, bo byly zalegle.), ciagle branie "urlopow", bo nie masz czasu. Robisz otsa.

Odp: Don Rahuene

Masz wiecej repow niz postow. Zasluzony powinien byc z automatu ;D

Jak najbardziej jestem za zas?u?onym, du?o wnios?e? do tego forum i szybko udziela?e? pomocy.
Chod? czasem denerwujesz i zrobi?e? par? g?upot to nale?y ci si? "zas?u?ony" bo moim skromnym zdaniem na moda ju? si? nie nadajesz bo si? wypali?e? i pod koniec olewa?e? swoj? prac?.

Moderator to odpowiednik podrz?dnego kraw??nika, czytaj szeregowego policjanta. To tak, jakby? chcia? dosta? virtuti militari za wlepianie mandat?w za picie piwa w miejscu publicznym, dlatego uwa?am, ?e nie powiniene? dosta? niczego.

Napewno powinni ci cos pozostawic. Ale ja jestem za abys zostal zas?u?onym

Teraz jednog?o?nie owce b?d? pisa?, ?e s? za zas?u?onym, nie wiedz?c po co to pisz? xD. Mentalno?? stada, to nazwa tej psychozy.

Aby uzytkownicy mieli poglad na twoje zaslugi dla forum to z poczatku moderowales mapping, gdzie przez okres 2 miesiecy dokonales 15 akcji moderatorskich (dla dociekliwych: http://imgur.com/4aPWyA3)
Trzeci miesiac, do mappingu doszla tawerna, open tibia i download. W tym miesiacu dokonales 56 akcji(http://imgur.com/x8vOHEW)
Czwarty, 25 akcji (http://imgur.com/9Lx4nXP)
Piaty, 46 akcji

Na poczatku w mappingu nie chciales zamknac starych galerii "po co, skoro i tak w nie nikt nie wchodzi", ciagly spam o global moda i przeklenstwa na gg.
Wedlug mnie zbyt niska aktywnosc, gdzie w porownaniu Dawtoreq przez pierwszy miesiac zrobil 5x wiecej akcji niz ty i chetnie podejmowal sie sprawdzania raportow (ostatnie okolo 10 raportow musialem dzisiaj ja sprawdzac, bo byly zalegle.), ciagle branie "urlopow", bo nie masz czasu. Robisz otsa.

Przeciez ty nic nie zrobiles. Juz predzej Marcin dostanie zasluzonego, niz ty xD

Popieram Bigosa i damiego.
Doda? do tego twoja kultur? osobist? i ch?? zarobienia na zwyk?ych u?ytkownikach (moonots 1000pln). Innymi s?owy temat do kosza.

ja pierdole, tego jeszcze nie grali
p?acz o zas?u?onego za wyjebanie kilkudziesi?ciu post?w / temat?w (z czego po?owa we w?asnych tematach konkursowych) xD
jak ju? wszyscy p?acz? o rangi, to ja prosz? o zwrot mojej "do?ywotnio" przyznanej kiedy?
prosz? te? o moje og?rki kt?re zosta?y bezpodstawnie zajebane bo kto? co? zjeba? i nikomu si? tego potem naprawia? nie chcia?o
prosz? te? o przywr?cenie rang ludziom kt?rzy na prawd? co? dla tego forum zrobili a przez now? kadr? zostali wyjebani na zbity pysk
a jak ju? wszystko wymieniam, to niech mi jeszcze kto? zrobi kolacj? jak??, bo g?odny jestem ale mi si? nie chce nic robi? xD

Teraz jednog?o?nie owce b?d? pisa?, ?e s? za zas?u?onym, nie wiedz?c po co to pisz? xD. Mentalno?? stada, to nazwa tej psychozy.

Ps: Napisa?e? tak tylko dlatego poniewa? napisa?em w twoim temacie, ?e jest chory.

Ka?dy tw?j post jest g?upi.

Przeciez ty nic nie zrobiles. Juz predzej Marcin dostanie zasluzonego, niz ty xD

Typek ci?ty na mnie od samego pocz?tku...

Popieram Bigosa i damiego.
Doda? do tego twoja kultur? osobist? i ch?? zarobienia na zwyk?ych u?ytkownikach (moonots 1000pln). Innymi s?owy temat do kosza.

Nigdy nie wszed?e? na Setrilla i nie wiesz, ?e to nie jest Moon Ots.
Cena by?a do negocjacji, wi?c nie pisz mi nic o 1000 z?.

Wg mnie zwyk?y, nie wiem co zrobi?e? ale ostatnio by? lekki opierdziel, niech wypowiedz? si? te osoby kt?re zauwa?y?y ?e jednak co? zrobi?e? a nie to ?e by?e? dla nich mi?y czy co? innego.

Wg mnie zwyk?y, nie wiem co zrobi?e? ale ostatnio by? lekki opierdziel, niech wypowiedz? si? te osoby kt?re zauwa?y?y ?e jednak co? zrobi?e? a nie to ?e by?e? dla nich mi?y czy co? innego.
Wi?kszo?? os?b b?dzie pisa?a komentarz pod wzgl?dem tego czy mnie lubi czy te? nie.

R A H, nawet nie pami?ta?em twojego nicku z mojego posta xD. Dla Ciebie to co M?dre jest g?upie, bo sam jeste? g?upi. Uwa?aj, udowodni? Ci to:
G?upota – niedostatek rozumu przejawiaj?cy si? brakiem bystro?ci, nieumiej?tno?ci? rozpoznawania istoty rzeczy, zwi?zk?w przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia.

W moim po?cie, kt?ry uzna?e? za chory, napisa?em jedynie fakty powszechnie znane i rozumiane przez normalnych ludzi.
Dla przyk?adu, we?my rozpoznawanie zwi?zk?w przyczynowo skutkowych. Napisa?em w moim po?cie np, ?e facebook to pranie m?zgu. Istnienie facebooka jest przyczyn?. Skutkuje to tym, ?e ludzie nie maj? ju? w?asnego, prywatnego ?ycia. ??cz?c to z naukowymi faktami dotycz?cymi psychotroniki oraz mechaniki kwantowej, i paru innych rzeczy, np z faktami o polach morfogenetycznych, o kt?rych pisa? profesor Harvardu Rupert Sheldrake wiemy, ?e takie przebywanie na facebooku powoduje
pod??czenie si? do subpola morfogenetycznego, co skutkuje zatraceniem osobowo?ci, oraz zniewoleniem energetyczno-mentalnym przez normy g??wnego nurtu, tak zwanego mainstreama, co oznacza, ?e taki czlowiek traci inteligencj?, wyj?tkow??, potencja?, marzenia i pasje, i bezwiednie staje si? tylko pszczo?? w ulu, lub jak kto woli trybikiem systemu.
na mocy definicji

Pranie m?zgu (nazywane tak?e reform? procesu my?lenia albo reedukacj?) – termin u?ywany na okre?lenie dzia?a? przymusowych albo o charakterze dobrowolnym maj?cych na celu zmian? pogl?d?w lub zachowa? jednej lub wi?kszej liczby os?b. Dyskusyjne jest to, od jakiego momentu dzia?anie nakierowane na zmian? osobowo?ci nale?y uzna? za pranie m?zgu.

Zazwyczaj pranie m?zgu stosuje si? dla cel?w politycznych, religijnych lub marketingowych.

poniewa? facebook zmienia pogl?dy, zachowania i zmienia osobowo??, oznacza to, ?e facebook=pranie m?zgu.
Id?my dalej
napisa?e? ?e m?j post jest g?upi, jednak na mocy definicji g?upoty i na mocy tego co napisa?em, jasno wynika, ?e m?j post nie jest g?upi.

To jest jednoznaczne z tym, ?e tak naprawd? Ty cierpisz na demencj? i choroby ot?pienne. Pomog? Ci, i powiem jakie s? tego przyczyny. ?pasz fluor, kt?ry degeneruje szyszynk? i og?upia, ?resz ?mieciowe ?arcie, nie czytasz zbyt wiele, wi?c nie ma zbytnio ruchu elektron?w po sieci neuronalnej, co skutkuje oczywi?cie ma?ym zakresem pola widzenia, masz smartfona kt?ry podgrzewa tw?j m?zg mikrofalami bliskiego zasi?gu, dosy? mocnymi, bo a? 200 tysi?cy razy przekraczaj?cymi norm?, i masz mentalno?? owcy. Zmie? to, a mo?e zm?drzejesz

Dobrze ?e m?wisz mi ?e jestem g?upi czy chory, to tylko ?wiadczy o mojej M?dro?ci i Normalno?ci ;)

QED

Ostatnia edycja:

Walczenie o jak?? ?mieszn? rang? na tym forum, no nie mog? XD

W moim po?cie, kt?ry uzna?e? za chory, napisa?em jedynie fakty powszechnie znane i rozumiane przez normalnych ludzi.
Dla przyk?adu, we?my rozpoznawanie zwi?zk?w przyczynowo skutkowych. Napisa?em w moim po?cie np, ?e facebook to pranie m?zgu. Istnienie facebooka jest przyczyn?. Skutkuje to tym, ?e ludzie nie maj? ju? w?asnego, prywatnego ?ycia. ??cz?c to z naukowymi faktami dotycz?cymi psychotroniki oraz mechaniki kwantowej, i paru innych rzeczy, np z faktami o polach morfogenetycznych, o kt?rych pisa? profesor Harvardu Rupert Sheldrake wiemy, ?e takie przebywanie na facebooku powoduje
pod??czenie si? do subpola morfogenetycznego, co skutkuje zatraceniem osobowo?ci, oraz zniewoleniem energetyczno-mentalnym przez normy g??wnego nurtu, tak zwanego mainstreama, co oznacza, ?e taki czlowiek traci inteligencj?, wyj?tkow??, potencja?, marzenia i pasje, i bezwiednie staje si? tylko pszczo?? w ulu, lub jak kto woli trybikiem systemu.
na mocy definicji

poniewa? facebook zmienia pogl?dy, zachowania i zmienia osobowo??, oznacza to, ?e facebook=pranie m?zgu.
?pasz fluor, kt?ry degeneruje szyszynk? i og?upia, ?resz ?mieciowe ?arcie, nie czytasz zbyt wiele, wi?c nie ma zbytnio ruchu elektron?w po sieci neuronalnej, co skutkuje oczywi?cie ma?ym zakresem pola widzenia, masz smartfona kt?ry podgrzewa tw?j m?zg mikrofalami bliskiego zasi?gu, dosy? mocnymi, bo a? 200 tysi?cy razy przekraczaj?cymi norm?, i masz mentalno?? owcy. Zmie? to, a mo?e zm?drzejesz

Dobrze ?e m?wisz mi ?e jestem g?upi czy chory, to tylko ?wiadczy o mojej M?dro?ci i Normalno?ci ;)

Aha? Po pierwsze odstaw to co cpasz bo troche beq z Ciebie :V a moze to co przeczytales to bzdury ktore wymyslili jacys Illumenati zebys tak myslal? I fb to pranie mozgu xd no przecia wrzucam tam swoje gole foty i pisze glupie posty bo tak inni robia to tak trzeba nie? :V
"masz smartfona kt?ry podgrzewa tw?j m?zg mikrofalami bliskiego zasi?gu" To rozumiem ze nie uzywasz nic elektronicznego bo wszystko wysyla fale gdybys nie wiedzial madralo, poczytaj wiecej i lepsze ksiazki a nie jakichs randomow (a na mikrofale to pewnie lejesz wode swiecona bo to dzielo szatana XD) dobra beq posmialim sie xd

A co do Raha jak Ci kiedys pisalem zebys pokasowal troche postow z mappingu i zebys pozamykal tematy te co maja ponad 6 miesiecy (do tej pory tego nie zrobiles) to mnie zlales :V jak dla mnie troche za malo zrobiles na forum mimo konkursu a odpisywac innym na pw to tez odpisywalem to tez ja jestem na nie :V aaaale kto by sie przejmowal kolorkiem na martwym forum? xd

up, no ?miej si?, tylko tyle umiesz. ?mia? si? lub nazywa? kogo? wariatem. Ale tak by?o od tysi?cleci, mot?och zawsze chcia? zmiesza? z b?otem Wielkich, patrz np Sokrates, Hypatia, Giordano BrunoxD. Ju? w ubieg?ym stuleciu Aldous Huxley przewidzia?, ?e tacy jak ty b?d? cieszy? si? ze swojego niewolnictwa. Ciekawe czy wiesz co to dyrektywa 10 66 hm? Inaczej b?dziesz piszcza?, jak zostaniesz mi?sem armatnim na froncie albo b?d? na tobie robi? eksperymenty medyczne xDD.

Inaczej b?dziesz piszcza?, jak zostaniesz mi?sem armatnim na froncie albo b?d? na tobie robi? eksperymenty medyczne xDD.
A Ty jestes wyjatkowy i Cie nie beda ruszac XDDDDD Mam nadzieje ze ktos Cie kiedys sprowadzi na ziemie xd bo widze ze narazie latasz w chmurach i uwazasz sie za pana bo walisz jakies farmazony xd Wyjdz czasem do ludzi bo po Twoim rozpisywaniu widze ze siedzisz w swojej klitce i gadasz sam do siebie i wszedzie widzisz spisek (pewnie jak masz te 18+ to glosowales na pis)

Ale btw koncze konwersacje z Toba bo z "motlochem" nie wygram, a jeszcze wciagniesz w swoje bloto i bedziesz mial przewage.

Ostatnia edycja:

Jestem wyj?tkowy. Ka?dy jest, nawet ty, ale ty wolisz wierzy?, ?e jeste? zwyk?ym zjadaczem chleba. Jest odwrotnie, stoj? mocno na ziemi, i wiem co si? dzieje. Kolejn? rzecz?, nie s? to farmazony. O takich rzeczach rozmawiaj? ludzie najbardziej ?wiatli. Wnioskuj?, ?e nie farmazonem wg Ciebie jest np to
Je?li tak, to pozostaje mi Tobie jedynie wsp??czu?. Nie g?osowa?em na nikogo, poniewa? polityka to show dla idiot?w, co udowodnili wiele razy. Licz? si? tylko interesy ponadnarodowych korporacji i wprowadzanie coraz wi?kszej kontroli nad ludzmi. Przyklady: Ustawa inwigilacyjna, ustawa antyterrorystyczna, nie usuni?cie dyrektywy 10 66, sprawa z gardasilem itp. G?osowanie na kogokolwiek nie ma sensu, dobrze uj?? to towarzysz Stalin "Nie wa?ne kto g?osuje, wa?ne kto g?osy liczy". Jebnij si? w ?eb porz?dnie.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry