-Tibia 8.54 Dragon Ball Fantastic Nast?pca Victory

Status
Zamknięty.
Odp: Dragon Ball Fantastic Nast?pca Victory

Nie chodzi mi oto ze Black sie nie nadaje na profe ale jak zaczniesz ladowac tych prof to balans bedzie zjebany, chuj z tego ze beda fajne systemy, questy i inne pierdoly jak balans bedzie slaby i bedzie sie slabo gralo.
A hejtuje bo mam co XD

Nie chodzi mi oto ze Black sie nie nadaje na profe ale jak zaczniesz ladowac tych prof to balans bedzie zjebany, chuj z tego ze beda fajne systemy, questy i inne pierdoly jak balans bedzie slaby i bedzie sie slabo gralo.
A hejtuje bo mam co XD
#Dbcreative
Nie chcem obrazic tw?rcow dbc zrobili oni kawa? dobrej roboty i dali mn?stwo grafik postaci ale co za duzo to nie zdrowo ;/ Dbfs robi to co Dbc dodaje mn?stwo spelli typu Kamehameha,postsci i robi cos niemozliwego pod wzgl?dem PvP

Gesendet von meinem X6 mit Tapatalk

Ostatnia edycja:

...

Do ludzi ktorzy pisza ,,na chuj ten black goku jako profa, lepiej go zrobic jako sage/moba" Ok na chuj ten freeza jako profa, na chuj ten cell jako profa, buu, vegeta, androidy i PRAWIE WSZYSTKIE PROFY, najpierw pomyslcie zanim cos zaczniecie hejtowac.
Co do black goku ja dobrze widze, on ma ostatniego transa jako gogeta ssj4 czy to tylko te wlosy mnie zmylily? Jezeli nie to chyba lepiej byloby zrobic mu outfit Zamasu no nie?

Ju? poprawili?my grafiki Black Goku,Dodali?my pocz?tkowy outfit jest zamasem :) Jest szansa ?eby?my dodali Whisa,Zeno,a co do odpowiedzi KadeZa informujemy ?e serwer ma by? przestronny a nie tylko jedne i te same spelle,pozdrawiamy Team Fantastic

Po co robicie profesje typu zeno czy whis? Przeciez oni nie maja transformacji, a w anime nawet vegetto blue nie dorownywal whisowi. Przegiecie

Bo?e... My?l logicznie b?d? pierwsze profesje whisa typu kid...

Kid whis XDDDDDDDDDDD o ja jebe

Serwer jako? si? zapowiada?, ale po odpowiedziach admina du?o ludzi zmieni podej?cie co do serwera, tak mi si? zdaje ;)

Serwer jako? si? zapowiada?, ale po odpowiedziach admina du?o ludzi zmieni podej?cie co do serwera, tak mi si? zdaje ;)

Heh,a gdyby kto? ci na priv na tnecie wysy?a? obra?liwe wypowiedzi dotycz?ce ciebie i twojego serwera,to nie by?by? wkur**?

Heh,a gdyby kto? ci na priv na tnecie wysy?a? obra?liwe wypowiedzi dotycz?ce ciebie i twojego serwera,to nie by?by? wkur**?

Poka? nam te wypowiedzi albo je zreportuj bo takie co? jest sprzeczne z regulaminem. Ale watpie, ?e kto? co? takiego zrobi? bo jeste? tylko nic nie znacz?cym pionkiem w tej grze ^^ (mam na my?li gotowca z neta)

Troche zanua , watpie ze dlugo wyczymie ten serwer . Zajrze na niego ...

---------- Tre?? dodana o 14:01 ----------

Troche zanua , watpie ze dlugo wyczymie ten serwer . Zajrze na niego ...

Poka? nam te wypowiedzi albo je zreportuj bo takie co? jest sprzeczne z regulaminem. Ale watpie, ?e kto? co? takiego zrobi? bo jeste? tylko nic nie znacz?cym pionkiem w tej grze ^^ (mam na my?li gotowca z neta)

pola? jemu :) na serwer wbi?em, ?eby nie by?o. znudzi?a mi sie rozgrywka po godzinie, przez ma?? ilo?? graczy i wysoki exp. klas nowych nie ma i pewnie nie b?dzie.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry