-Tibia 8.54 Dragon Ball Fantastic Nast?pca Victory

Status
Zamknięty.

DragonBoru

Active User
Grudzień 27, 2016
Liczba reakcji
1
Strona:dbfs.pl
Start pi?tek 18:00​
nqriuoW.jpg

Odp: Dragon Ball Fantastic Nast?pca Victory

Moglbys,... wypisac jakie postacie , MAX lvl , MAX Reb.. dac lepszej jakosci ssy + moze ssy glownego miasta

Prosze pana jutro zostan? wprowadzone tabele z profesjami i spelami (tak samo reborn)

---------- Tre?? dodana o 22:01 ----------

Je?li si? dobrze przyjrzysz to 1,3 i jeszcze obok depozytu to s? miejsca glownego miasta

To fajna ta zapowied?, obrazek m?wi, ?e 6.12, a jednak 6.01.17 no ok, Acc troch? z dupy zrobiony, b??dy wida? go?ym okiem, nie wiem jak sam serwer.

Pozdrawiam i ?ycz? udanego startu.

Prosze pana jutro zostan? wprowadzone tabele z profesjami i spelami (tak samo reborn)

---------- Tre?? dodana o 22:01 ----------

Je?li si? dobrze przyjrzysz to 1,3 i jeszcze obok depozytu to s? miejsca glownego miasta

Zapomniales wylaczyc otsa :D

XlyUtMd.png

Hxa9oKl.png

dyAZhHy.png

J4V4x5e.png

fajnie fajnie napewno wbije

BTW zrobcie clienta bez ip changera bedzie owiele lepiej

Ostatnia edycja:

Co? mi ?mierdzi silnikiem DBWarriors. Acc mnie wr?cz odrzuci? (ten gradient na nim).

New Vocations? A jakie dok?adnie? Ile og?lnie postaci na serwerze do wyboru? Jakie custom eventy? Nigdzie nie ma o nich info - ani na acc ani w zapowiedzi. Je?li informacje w zapowiedzi s? sprzeczne z tym co znajduje si? na serwerze to temat zostanie usuni?ty (no chyba, ?e wyrobisz sie z napisaniem tych naklamanych custom eventow ^^).

Wejd? na start i zdam raport w formie krotkiej recenzji ^^

Co? mi ?mierdzi silnikiem DBWarriors. Acc mnie wr?cz odrzuci? (ten gradient na nim).

New Vocations? A jakie dok?adnie? Ile og?lnie postaci na serwerze do wyboru? Jakie custom eventy? Nigdzie nie ma o nich info - ani na acc ani w zapowiedzi. Je?li informacje w zapowiedzi s? sprzeczne z tym co znajduje si? na serwerze to temat zostanie usuni?ty (no chyba, ?e wyrobisz sie z napisaniem tych naklamanych custom eventow ^^).

Wejd? na start i zdam raport w formie krotkiej recenzji ^^

Bo to jest silnik DB Warriors ;d

Silnik zosta? w??czony po to ?eby sprawdzi? czy ludzie zagraj? na takim kliencie(testy lekkie dla all)

---------- Tre?? dodana o 09:01 ----------

Bo to jest silnik DB Warriors ;d

Z panem si? mog? zgodzi?,zosta?y wykorzystane z tego silnika nie kt?re zasoby

Ehhhhhhhh i znow to samo jak wszedzie nic nowego (NIC A NIC !!!). wszystko wzorowanie (kopiowane) na dbv, tylko dlaczego ? bo ja tego dalej nie rozumiem wszystkie ots db dziela sie na 3 XD WODBO, DBV, DBL(choc tego bardzo rzadko stawiaja) a z pozostalych to tylko CTRL+C, CTRL+V i serwer zrobiony.
mnie az nosi jak jest napisane ze nowe profesje(ktore sa na innych ots na dodatek te sam grafy) nowe spelle (co sa na innych ots). mnie ta zapowiedz nie zachecila anie troche.
KadreZ dzieki za ss w ktorym masz za maly str na questa. dzieki temu systemowi gracz ktory bedzie zaczynal znajdzie swoj pierwszy quest ktorego nie otworzy bo niema str, bardzo ale to bardzo madre (zart).
kazdy moj post wyglada jak hejt a to sa tylko dobre rady od czlowieka co sie nagral na otsach xd, moj projekt juz dawno przepadl, czasu nie bylo. i jeszcze jedno radze ci zeby oprzec serwer o sagi(i questy poboczne BARDZO CIEKAWE zwiazane z db) bedzie duzo ciekawiej a nie questy na transy i spelle i juz tylko zostaje pk i jaki to jest sens ? ja tam nie widze zadnego, ludzi pograja miesiac i juz gracze beda odchodzic.
[MENTION=288436]rafaeru[/MENTION] cos tam sie porusza z rts ?

@up jak pana tak ponosi to dzi? napisze jakie s? dodane profesje dobrze?

Ciesze sie jak najbardziej, serwera jeszcze nie oceniam bo musze zagrac.;d

Wed?ug mnie,fajny serwer widze ?e on to wbi?em pogra?em troche(Czarna mewa <3) i podoba mi si?,widz? ?e jest saga(spotka?em androidy)
Czekam a? ludzie bed? nagrywa? transy^^

?eby nikt nie m?wi?,?e "nie ma nowych profesji" dodany jest Turles,Pan,Bulma,Videl(DBS tak?e),Black Goku I Najprawdopodobniej Bills(Bearus) dlaczego najprawdopodobniej? zbytnio te transy polegaj? na jego twarzy dlatego nie wiemy czy wprowadza? go tak?e jako profesje(Jest jako monster)

Ostatnia edycja:

[URL=http://images82.fotosik.pl/268/2f965c7f79469a0f.png]Kliknij, aby zobaczy? obrazek[/URL]]Kliknij, aby zobaczy? obrazek[/URL]
?eby nikt nie m?wi?,?e "nie ma nowych profesji" dodany jest Turles,Pan,Bulma,Videl(DBS tak?e),Black Goku I Najprawdopodobniej Bills(Bearus) dlaczego najprawdopodobniej? zbytnio te transy polegaj? na jego twarzy dlatego nie wiemy czy wprowadza? go tak?e jako profesje(Jest jako monster)
dodaj to na Imgura owiele lepiej bedzie to wygladalo .. po za tym po rebie co to za malpa xD 200lvl a SSJGSSJB slabo wyglada moim zdaniem jak juz powinniscie uzyc innego hairstylu a nie zmienic kolorek z 50lv ( i dac jakis inny outfit :P)

Dzi?kujemy za uwag?,zabierzemy si? do roboty by poprawi? Ssjblue.

---------- Tre?? dodana o 15:01 ----------

Aktualny Black Goku!

Te grafiki bardzo przypominaj? mi te z MoDB Hmm...

---------- Tre?? dodana o 16:01 ----------
[MENTION=213568]SanI[/MENTION]nStory gra?em na tym serwerze,nie podobne tak wgl tam chyba blacka nie by?o ani turlesa ;v

[URL=http://images82.fotosik.pl/268/d2ab9b2286738b11med.png]Kliknij, aby zobaczy? obrazek[/URL]

---------- Tre?? dodana o 16:01 ----------
[MENTION=213568]SanI[/MENTION]nStory gra?em na tym serwerze,nie podobne tak wgl tam chyba blacka nie by?o ani turlesa ;v

ale nie wiem czy zauwazyles pierwsza mapa tzn Earth jak zejdziesz na dol to z klejka z jakies lokacji z DBV po ACCES Quescie tylko nie pamietam jaka to lokacja byla lataly tam gohany i kid buu ;(

Status
Zamknięty.
Back
Do góry