-Tibia 8.54 Dragon Ball History [07.2015]

Status
Zamknięty.

patrykq

Active User
Listopad 1, 2008
Liczba reakcji
7
dbhh.png

Start Dragon Ball History przewidywany na pocz?tek lipca!

Co na naszym serwerze?
* W?asna mapa z du?? ilo?ci? quest?w, exp?w.
* Du?a ilo?? profesji, jest ich a? 22.
* Du?o technik (czar?w) dla ka?dej profesji.
* Zbalansowane profesje.
* Punkty statystyk (otrzymujemy podczas awansowania do wy?szego poziomu)
* W?asny system ulepsze? (ka?dy przedmiot ma przydzielon? ilo?? miejsc na gemy,
ktore mo?emy "w?o?y?" do tego przedmiotu, jednak czasami mo?e nam si? poszcz??ci?
i z potwora otrzymamy przedmiot z dodatkowymi miejscami.
Gemy posiadaj? r??ne atrybuty m.in. attack speed, ki regeneration, ki damage itd.)
* Market (mo?emy kupowa? przedmioty, oraz tworzy? w?asne aukcje)
* Edytowany klient (wiele nowo?ci)
* Autorski antybot
* System smoczych kul (kule spadaj? na Ziemi? co tydzie?,
mo?emy odnale?? je u?ywaj?c radaru, kt?ry mo?emy kupi? na planecie Lude)
* Dodatkowe transformacje po rebornie: SPQ, FPQ, LPQ, na ka?d? z nich musimy wykona? quest
* Hotkeye zapisywane na ka?d? posta? oddzielnie
* Wiele r??nych d?wi?k?w w grze
* Automatyczne aktualizacje klienta

Rate:
* Exp: x5
* PvP-e: x1
* Skills: x8
* Ki Level: x3
* Loot: x2.5

Kilka screen?w:

Interface
interf.png

Zapisywanie kont
remember.png

Startowe przedmioty
si.png

Market
m.png

Punkty statystyk
sp.png

Depot pin
dp.png

n.png

n2.png

cs.png

Wi?cej informacji wkr?tce, b?d? aktualizowa? temat.

Odp: Dragon Ball History [07.2015]

,,Do?? spoko serwer ", wszystko zajebi?cie zrobione, dodane mn?stwo rzeczy kt?rych nie ma na ?adnym innym serwerze WoDBo 8.54.. Wydaje mi sie, ze to b?dzie najlepszy serwer DB 8.54 jaki by? do tej pory, tyle z mojej strony.

,,Do?? spoko serwer ", wszystko zajebi?cie zrobione, dodane mn?stwo rzeczy kt?rych nie ma na ?adnym innym serwerze WoDBo 8.54.. Wydaje mi sie, ze to b?dzie najlepszy serwer DB 8.54 jaki by? do tej pory, tyle z mojej strony.

wiem duuuuuu?o wi?cej o post?pie tego serwera ni? ty, i to ju? nie jest WoDBO.

Pomys?y zer?ni?te z innych serwer?w jedyne co jest pokazane to klient kt?ry niebardzo obchodzi graczy Transformy kt?re s? ju? praktycznie na ka?dym ots i praktycznie zero informacji na temat balansu kt?ry b?dzie jeszcze bardziej utrudniony przez zb?dne statystyki.
+
Market (mo?emy kupowa?, oraz tworzy? w?asne aukcje)
polska jenzyk trudna jenzyk? kupuje si? NA aukcjach, nie AUKCJE...

//m?j post z 11 kwietnia:
10425164_344343575774774_7189367961710425329_n.png

No wcale nie zer?ni?te nie? :D

Ostatnia edycja:

Pomys?y zer?ni?te z r??nych serwer?w? Poka? z jakich. Poza tym panie polonisto, aukcje te? mo?na kupowa?. :wink:

+1 Patrykq, a kolega Arkam pisze tak dlatego, ?e posiada sw?j ?mieszny serwer i wydaje mi si?, ze boi si? o utrat? w?asnych graczy, st?d ta krytyka ;)

Market/pin = Pokexgames.com
Nazwa ots w rogu = dbns.eu
Skille = dbheritage?

https://pl.wiktionary.org/wiki/aukcja

przyk?ady:(1.1) Tajemniczy nabywca kupi? na aukcji dzie?o flamandzkiego malarza.kolokacje:(1.1) aukcja internetowaaukcja holenderskawystawi? na aukcj? • kupi? na aukcji

#UP: Tak szczeg?lnie ?e u mnie jest exp gdzie wbijaj? 2k lvle w pare dni a tu x5 + antybot -.- no w ch.. sie boje o utrate graczy // wi?cej tu nie b?d? pisa? bo nie mam zamiaru nabija? wy?wietle?, jak jeszcze jakie? pytania to pw

Siemanko.

Serwer jest oczywi?cie sklejk? innych serwer?w, jak ka?dy serwer w tych czasach, nie oszukujmy si?.
Ale! Te systemy, np. Has?o na Depo zosta? zer?ni?ty z serwera DBNS, gdzie po raz pierwszy ja go widzia?em.
Jedyna nowa i fajna innowacja jest zwi?zana z ekranem logowania.

Co do serwera, jak zawsze nie zawitam, nie gram ju? na OTS, tak?e pozostaje mi ?yczy? tylko powodzenia, oraz ZAPRZESTANIA k??tni w tym temacie...

Market - w wielu grach mmorpg jest teraz co? takiego, u?atwia to graczom wymienianie si? przedmiotami. Pin jest m.in. w takich grach jak metin2, runescape, a s? one o wiele bardziej popularne, ni? pokexgames, oraz maj? po kilka/kilkana?cie lat, z Twoim rozumowaniem, one te? "zer?n??y" pomys? z pokexgames?
Skille? W wi?koszo?ci grach rpg s?, wi?c szkoda si? wypowiada?. A nazwa klienta jest w tym miejscu, gdzie wskazuje X, Y funkcji DrawFPS..

Server jak na pierwszy rzut oka robi wra?enie, wi?c s?dz? ?e to b?dzie zajebisty Server, ju? si? doczeka? nie mog? aby na nim zagra?, wi?c polecam wszystkim, i do zobaczenia na nim :d

Server jak na pierwszy rzut oka robi wra?enie, wi?c s?dz? ?e to b?dzie zajebisty Server, ju? si? doczeka? nie mog? aby na nim zagra?, wi?c polecam wszystkim, i do zobaczenia na nim :d

Do??czy?
20 cze 2015

ehhh ;f

Pomys?y zer?ni?te z innych serwer?w jedyne co jest pokazane to klient kt?ry niebardzo obchodzi graczy Transformy kt?re s? ju? praktycznie na ka?dym ots i praktycznie zero informacji na temat balansu kt?ry b?dzie jeszcze bardziej utrudniony przez zb?dne statystyki.
+ polska jenzyk trudna jenzyk? kupuje si? NA aukcjach, nie AUKCJE...

//m?j post z 11 kwietnia:
Kliknij, aby zobaczy? obrazek
No wcale nie zer?ni?te nie? :D

Twoim zdaniem je?li kto? ma to po Tobie, to znaczy, ?e zer?n?? pomys?? Daje przyk?ad: gra runescape, stworzona w 2001 roku, jest w niej pin na bank, czy je?eli w jakiej? grze, kt?ra zosta?a wydana p??niej pojawia si? pin, oznacza to, ?e tw?rcy ukradli pomys???

Jak patrz? na te bordery trawy i inne podobnie zniszczone grafiki, to mam ochot? wydrapa? sobie oczy.
Tak samo reborny: FPQ RPG BMP JPG i MP3 + w?asne rozdawanie skilli + "du?o technik". Jakim sposobem chcecie to zbalansowa? na tylu profesjach?
Chcia?bym r?wnie? zobaczy? zrzut ca?ej mapy. A reszta ca?kiem spoko :)

Arkam ale popatrz na to z drugiej strony xD On to wszystko dodal a ty to tylko zapowiadales i odkladales xD Serverek wygl?da schludnie - czy to konkurencja dla ns'a?

Siemanko.

Serwer jest oczywi?cie sklejk? innych serwer?w, jak ka?dy serwer w tych czasach, nie oszukujmy si?.
Ale! Te systemy, np. Has?o na Depo zosta? zer?ni?ty z serwera DBNS, gdzie po raz pierwszy ja go widzia?em.
No kurwa, to by?o pierw na PXG ale chuj XD u Arkana na dbnsie jako pierwsze, propsy

[MENTION=4397]da Vinci[/MENTION]
Ojj lekko si? opu?ci?e? w czytaniu ze zrozumieniem: "Ale! Te systemy, np. Has?o na Depo zosta? zer?ni?ty z serwera DBNS, gdzie po raz pierwszy "ja" go widzia?em."

Ehh, musia?e? co? znale??, ?eby mi "dopiec?" xDD Ale si? nie uda?o, cho? cwana pr?ba, Pozdrawiam! :P

[MENTION=4397]da Vinci[/MENTION]
Ojj lekko si? opu?ci?e? w czytaniu ze zrozumieniem: "Ale! Te systemy, np. Has?o na Depo zosta? zer?ni?ty z serwera DBNS, gdzie po raz pierwszy "ja" go widzia?em."

Ehh, musia?e? co? znale??, ?eby mi "dopiec?" xDD Ale si? nie uda?o, cho? cwana pr?ba, Pozdrawiam! :P

Zawsze jakas xdd

Status
Zamknięty.
Back
Do góry