-Tibia 8.54 Dragon Ball History [07.2015]

Status
Zamknięty.
Odp: Dragon Ball History [07.2015]

Tylko po co te gemy do armor?w, po co utrudnianie dodatkowe balansu?
Antybot i tak odgoni wi?kszo?? graczy, kto dzisiaj gra r?cznie, z 40-stu zapale?c?w nie wi?cej.

Jedyny system gem?w jaki mi si? podoba to ten z DBC gdzie ulepszasz sobie spelle, kt?re zwi?kszaj? zasi?g/wygl?d/dmg.
Dodawanie na si?? kolejnych enchant?w itp jest bez sensu i coraz bardziej odbiega od tematyki DBC. Szkoda ?e Goku nie m?g? sobie w?o?y? Gema na Ki i bi? Genki podw?jny dmg :(

Nie mniej jednak + za ch?ci zrobienia czego? nowego, ale i tak Antybot zniszczy OTS.

Mnie tam w pe?ni odpowiada to, ?e b?dzie antybot. U?ywanie bota dla mnie niszczy przyjemno?? z gry. To jak granie np. w wied?mina na kodach - gdzie tu przyjemno?? z rozgrywki? Do tego nie?le potrafi zdenerwowa? u?ywanie bota na PvP, gdzie graj?c r?cznie nie masz zbyt wielkiej szansy na walk? fair play, bo bot jest po prostu szybszy. Wol? gra? z 40 graczami, kt?rzy nie u?ywaj? bota ni? z setk? bot?w.

pfu jedyny plus to antybot. Pfu Pfu. S? tu przynajmniej sagi ;f?

jakie? info ?

POLECAM BARDZO SERDECZNIE :D PS. nic a nic nie jest zer?ni?te Patryk po prostu ba ba?ke i wie co gracze chc? a to ?e DBNS p?jdzie wchuj bo DBHistory powali wszystko to ju? sie Arkam boi ja jak widzia?em co robi na tym DBH Patryk to przesta?em robi? DBGame itp o to ju? niema sensu on z tego robi co? co sie spodoba ka?demu i niema opcji ?e nie graczy b?dzie mega du?o.

---------- Tre?? dodana o 11:45 ----------

Ptryczku tak wgl mapa jest zajebista :D + bardzo ?adne oska?kowanie - ta trawa na ska?kach :D Wielka Piona stary

jakies informacje dacie :D, forum serwera jest ?

I ten wymuszony komentarz od g?wna Vestela hahhahaha xD nie wierzee no nie hahah xD (ps. a DBGowno czy tam Gam? przesta?es robi? bo w godzinach szczytu w sobot? by?y 2os hahahahah)
[MENTION=83060]ToP[/MENTION]ic
Server jak server wbije na start ^^ Server ma takie plusy, ?e Arkam jak narazie tylko zapowiada? i si? nie wywi?zal a patyk juz wszystko zrobi? ^^

Panowie, s? ju? jakie? informacje na temat startu? :)

Zrobi?em konto tylko po to by powiedzie? Panu ,kt?ry pisa? kilka post?w wy?ej, ?e mapa jest robiona od zera. Nie mam zamiaru kopiowa? czyjej? pracy,bo sam bym tego nie chcia?.
Je?li chcesz si? przekona? ?e tak jest to zapraszam na serwer kt?ry nie d?ugo wystartuje.
ps. Gdyby nie to ?e jeszcze mapa nie jest w 100% zrobiona to serwer mia? by ju? sw?j start, ale mog? was zapewni? ?e na pewno w tym miesi?cu to nast?pi :) ! Pozdrawiam Polir ;)

Od?wie?am.

Start prawdopodobnie b?dzie 24 lipca.

Widze piekny srrver, az przypominaja mi sie stare dobre czasy DB :)
Nie gram na serverach DB, ale naprawde polecam, bardzo podoba mi sie client i ogolnie server.

i co z tym startem ?

Dragon Ball History- Jeszcze przed startem przeszlo do historii

dzia?a ten ots ? kto? m?g?by poda? stronke ?

Czekam na ots'a.
Wiadomo ju? kiedy start?

Kiedy start ? Bo czekam, i czekam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry