Odp: Dragon Ball History [07.2015]
Mnie tam w pe?ni odpowiada to, ?e b?dzie antybot. U?ywanie bota dla mnie niszczy przyjemno?? z gry. To jak granie np. w wied?mina na kodach - gdzie tu przyjemno?? z rozgrywki? Do tego nie?le potrafi zdenerwowa? u?ywanie bota na PvP, gdzie graj?c r?cznie nie masz zbyt wielkiej szansy na walk? fair play, bo bot jest po prostu szybszy. Wol? gra? z 40 graczami, kt?rzy nie u?ywaj? bota ni? z setk? bot?w.
Tylko po co te gemy do armor?w, po co utrudnianie dodatkowe balansu?
Antybot i tak odgoni wi?kszo?? graczy, kto dzisiaj gra r?cznie, z 40-stu zapale?c?w nie wi?cej.
Jedyny system gem?w jaki mi si? podoba to ten z DBC gdzie ulepszasz sobie spelle, kt?re zwi?kszaj? zasi?g/wygl?d/dmg.
Dodawanie na si?? kolejnych enchant?w itp jest bez sensu i coraz bardziej odbiega od tematyki DBC. Szkoda ?e Goku nie m?g? sobie w?o?y? Gema na Ki i bi? Genki podw?jny dmg
Nie mniej jednak + za ch?ci zrobienia czego? nowego, ale i tak Antybot zniszczy OTS.
Mnie tam w pe?ni odpowiada to, ?e b?dzie antybot. U?ywanie bota dla mnie niszczy przyjemno?? z gry. To jak granie np. w wied?mina na kodach - gdzie tu przyjemno?? z rozgrywki? Do tego nie?le potrafi zdenerwowa? u?ywanie bota na PvP, gdzie graj?c r?cznie nie masz zbyt wielkiej szansy na walk? fair play, bo bot jest po prostu szybszy. Wol? gra? z 40 graczami, kt?rzy nie u?ywaj? bota ni? z setk? bot?w.

PS. nic a nic nie jest zer?ni?te Patryk po prostu ba ba?ke i wie co gracze chc? a to ?e DBNS p?jdzie wchuj bo DBHistory powali wszystko to ju? sie Arkam boi ja jak widzia?em co robi na tym DBH Patryk to przesta?em robi? DBGame itp o to ju? niema sensu on z tego robi co? co sie spodoba ka?demu i niema opcji ?e nie graczy b?dzie mega du?o.