Royal Paladin Wielki
New User
- Reaction score
- 0
Cze?? wszystkim , na pocz?tek kr?tko o mnie i o moim bracie. Gramy w tibie od wersji 7.5 z przerwami raz kr?tkimi raz d?u?szymi, jaki? czas temu rozpocz?li?my swoja przygod? od zera na ?wiecie Premia. Nie mam wiele czasu na granie poniewa? jeste?my ju? doros?ymi lud?mi kt?rzy nie mog? sp?dza? czasu od ?witu do zmierzchu na komputerze ale jak cz?sto b?dzie si? da?o b?dziemy dodawa? z bratem nowe zdj?cia z naszych post?p?w z hunt?w, w najbli?szym czasie r?wnie? z jaki? quest?w a w p??niejszym czasie jakim? PK
Dobra dobra nie b?d? was zanudza? wi?cej tylko wrzucam pierwsze SSy !!
P.S. m?j braciak czasem streamuje na twitchu podam link do jego twitcha , je?li b?dzie mia? zamiar puszcza? strumie? b?dziecie o tym informowani.
P.S. m?j braciak czasem streamuje na twitchu podam link do jego twitcha , je?li b?dzie mia? zamiar puszcza? strumie? b?dziecie o tym informowani.
Dobra to lecimy b?d? starsze zdj?cia ale nie martwcie si? najnowsze s? wczorajsze 
Tutaj stary awansik na defa bo latam teraz z bowem wi?c ci??ko z?apa? awans na off skillu
Tutaj tak?e nieaktualny bo ostatnio ci?gle mi na off wchodzi? dist, jak uda mi si? z?apa? to wrzuc? aktualny !
Teraz lvl wi?c nie ma co tu za du?o m?wi? 50LVL
60LVL
Oraz aktualny 65LVL
Teraz MLVL stary 10MLVL
No i aktualny 14MLVL nie du?o brakuje do 15 GO GO
Tutaj stary awansik na defa bo latam teraz z bowem wi?c ci??ko z?apa? awans na off skillu

Tutaj tak?e nieaktualny bo ostatnio ci?gle mi na off wchodzi? dist, jak uda mi si? z?apa? to wrzuc? aktualny !

Teraz lvl wi?c nie ma co tu za du?o m?wi? 50LVL

60LVL

Oraz aktualny 65LVL

Teraz MLVL stary 10MLVL

No i aktualny 14MLVL nie du?o brakuje do 15 GO GO

Ok to p?ki co na tyle, brat w wolnej chwili podepnie si? do tematu i b?dzie wrzuca? screeny ze swojej postaci