-Tibia 8.60 Eleno OTS (www.eleno.pl)

Status
Zamknięty.
Odp: Eleno OTS (www.eleno.pl)

Zapowiada si? kawa? dobrego servera!
Nareszcie jaka? osoba po kt?rej pracy wida?, ?e si? stara.
Fajny, nie monotonny mapping.
W?asne questy i npc.

Tylko oczekiwa? tego servera! warto!

Tutaj logo eleno ots, na szybko ode mnie:
eleno2.png

eleno.png

Ostatnia edycja:

Czy to jest to eleno.pl, kt?re kiedy? by?o?? W?a?nie Ty chyba by?e? tw?rc?: elenomorgan, blackq itd. Je?li to jest to eleno, to server polecam. Zayebi?cie si? gra?o. Super questy, mapka, idealnie dobrany exp (m?wi? o poprzedniej edycji), my?l?, ?e w tej b?dzie bardzo podobnie, ?e exp x10-3, sporo ludzi i w og?le. Ogl?dn??em filmik i mi si? bardzo podoba :) Poznaje tam stara draconie i demce. Stare dobre czasy..

OTS'a polecam i zapraszam. Na prawd? warto!!

Czekam na start!! ;)

No moze byc ots 9/10 ale niestety ciagle lagi i debugi;/ wiec dalej nie bede na nim grac bo nudzi mnie ten debug.

@up
Nie rozumiem jakie debugi ? Przecie? OTS jeszcze nie wystartowa? ^^

@ Geza1927
Dzi?kuje za logo :P wykorzystam

Nie mog? si? doczeka? startu otsa. Na pewno wbij? z ekipa :)

Ots bedzie bardzo dobry. Wlasciciel jest odpowiedzialny, bylem tam mapperem i wiem ze nie odpusci. Warto bedzie zagrac.

Po co dodawac date startu, jak prawie zawsze sie wydluza?

Chodzi o to ?e nie jeste?my w stanie konkretnie okre?li? si? co do terminu startu, mo?e to by? za 3 tyg, mo?e za miesi?c mo?e za dwa, to zale?y od wielu czynnik?w, je?li wszystko posz?oby po naszej my?li , ruszyliby?my za 2 tyg, ale niestety b??dy to rzeczy naturalna w takich sprawach dlatego wi?c niepodajemy daty startu aby nikt p??niej nie pisa? ?e was oszukujemy :)

Je?li kto? ma jakie? pytania odno?nie ots prosz? ?mia?o pyta?, z przyjemno?ci? udziel? odpowiedzi :P

Mo?liwe zostanie wprowadzony Pet-system, albo po starcie lub w czasie 1. beta test?w. Wy??cznie dla niekt?rych klas. Lecz to by wprowadzi?o ma?y zam?t w wyr?wnaniu pvp.

A powie mi kto? kiedy przewidywany jest start lub beta testy bo nie mog? nigdzie tego wyczyta? mo?e co? pomin??em.

beta testy b?d? najprawdopodobniej do miesi?ca czasu

Ciekawe , screny mapa ?adnie i dopracowana.
Jedynie ten teleport czy to lustro mi si? nie podoba.
Ch?tnie zobacz? to sam ingame.

10/10 ?adna zapowied?.
B?d? napewno. ;)

widze ze nowy ots'ik z custom map? kt?rych brakuje w sieci!
screeny ciekawe
10/10
B?d? na 100%

@Quedos
To jest portal, ka?dy ma swoje gusta ale wydaje mi si? ?e ci si? spodoba, za nied?ugo b?d? nowe ss, tymi portalami albo b?dzie mo?na teleportowa? si? do innych ?wiat?w, generalnie demonicznych, albo z ?w teleport?w b?d? wychodzi? demony, kt?re przej??y dany teren na mapie ^^ ale o tym p??niej :)

Tak tak...Widzia?em ju? t? mape na innym ots i mnie nawet nie zaskakuje ?e wy j? macie..Kiepski ots.
Powodzenia!

@up
Kolego prosz? mi wskaza? te ots na kt?rych by?a ?w mapa, bo mnie za przeproszeniem " szlag trafia" jak takie dzieciaki jak ty wypowiadaj? si? , robi? map? x-na?cie miesi?cy, i zapewniam ci? nigdy na oczy jej nie widzia?e? !

Bardzo przepraszam za wyra?enia :)

Ostatnia edycja:

@up

To chyba nie jest temat o twoim serwerze ?

@Collerk

Mapa by?a robiona przez wielu mapper?w, ja ju? chyba w nim siedz? od 5 mies. Mo?liwe ?e jaki? serwer ma podobn? lokacje do naszej , i mo?liwe ?e ci si? skojarzy?o ;))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry