A czy jest taki skrypt ?e tak normalnie wrzuca gran hura a jak dostane parala to tylko exura/gran/vite
auto 200 | listas 'AntyParal' | if [$paralyzed == 1 && $mp >= 120 && $hppc < 90] {healparalysis 'exura' | wait 1000 | stronghaste} | if [$paralyzed == 1 && $mp >= 220 && $hppc < 70] {healparalysis 'exura gran' | wait 1000 | stronghaste} | if [$paralyzed == 1 && $mp >= 360 && $hppc < 50] {healparalysis 'exura vita' | wait 1000 | stronghaste} | if [$paralyzed == 0] {stronghaste}
Nie jestem pewien, czy to zadziala, wi?c jak co? to pisz...czy umieli y?cie zrobi? do elfa 8.54 tak ?e latam charem knightem lecze si? potkami dla knighta tymi najlepszymi i manaskami i wale z exori potworki a jak przykdize jaki? noobek wale potworka z exori hur
auto 200 ifnoplayeronscreen && [$monsteraround.3 >= 1 && $mp >= 160] {say 'exori' | wait 1000} | ifplayeronscreen && [$monsteraround.3 >= 1 && $mp >= 25] {say 'exori hur' | wait 2000}
Jedzenie fooda...Bot-Elfbot
Rodzaj-Hotkey
Opis- Potrzebuje dobrego fooodeatera i splacza many na kt?rym nie wy?apie bana
auto 40000..70000 eatfood
auto 2000..5000 if [$mp => 23..30] {say 'exura'}
U pewnie si? to id to jest korytka czy broni kt?ra rozwalasz to korytko? I niszczysz je w ten spos?b, ?e u?ywasz broni na nim ? tak?Bot - Elfbot
Rodzaj zam?wienia - Hotkey
Opis - Anty korytko (niszczenie)
ID - 2524
Inne - brak
auto 1000 if [$standtime => 60000] useongrounditem 'id broni' 'id korytka'
useongrounditem 'id broni' 'id korytka'
auto 1000 useongrounditem 'id broni' 'id korytka'
Opis - Chcia?bym hotkeye na magiczny level najlepiej jak by u?ywa? czaru exura gran gdy ma 70many
ID - brak
Inne - brak
Opis - potrzebuje hotkeya, kt?ry b?dzie jad? za mnie foda, kt?rego mam w plecaku
ID - 3242(byle co tutaj wpisa?em)
Inne - brak
Notka moderatorska: |
A ja przypominam, ?e sk?adamy zam?wienie i dopiero po otrzymaniu odpowiedzi piszemy nowe zam?wienie. Temat ma wygl?da? nast?puj?co: zam?wienie odpowied? zam?wienie odpowied? //Archimonde. |
No a je?eli mam 100% hp to co mi uzyje hura?Ten hotkey, kt?ry poda?em w poprzednim po?cie dostosowuje czar lecz?cy paral do ilo?ci hp i jednocze?nie trzyma caly czas stronghaste ;s - tak jest taki jaki chcesz, chocia? tym razem go troszk? przerobi?em.PHP:auto 200 | listas 'AntyParal' | if [$paralyzed == 1 && $mp >= 120 && $hppc < 90] {healparalysis 'exura' | wait 1000 | stronghaste} | if [$paralyzed == 1 && $mp >= 220 && $hppc < 70] {healparalysis 'exura gran' | wait 1000 | stronghaste} | if [$paralyzed == 1 && $mp >= 360 && $hppc < 50] {healparalysis 'exura vita' | wait 1000 | stronghaste} | if [$paralyzed == 0] {stronghaste}
Rzeczywi?cie, racja co do tego skrypta - poprawie goNo a je?eli mam 100% hp to co mi uzyje hura?
Edit: Dobra co? mi te skrypty nie dzia?aj? jak chcem, sk?adam zam?wienie an ca?kiem nowy:
Bot - Elf
Rodzaj - Skrypt
Opis - Auto utani gran hur + anty paral z utani gran hura ( nie exury itd )
auto 200 | listas 'AntyParal' | if [$paralyzed == 1 && $mp >= 120 && $hppc < 90] {healparalysis 'exura' | wait 1000 | stronghaste} | if [$paralyzed == 1 && $mp >= 220 && $hppc < 70] {healparalysis 'exura gran' | wait 1000 | stronghaste} | if [$paralyzed == 1 && $mp >= 360 && $hppc < 50] {healparalysis 'exura vita' | wait 1000 | stronghaste} | if [$paralyzed == 1] {stronghaste}
auto 200 stronghaste
auto 200 if [$paralyzed == 1] {stronghaste} | else {stronghaste}
Je?li chodzi o antyparala to polecam tego pierwszego. Je?li masz ma?o hp to leczy czarem leczniczym (zmiejszone prawdopodobie?stwo deski przez spam hurem).To jak gram na ots rpg mam 150 ed to kt?ry skrypt wybra? 1 czy 3?
hmm?
Nie zrobie tego hotkeya - po pierwsze nie wiem czy w og?le b?dzie hotkey i to nie ma znaczenia, czy s? zmienione id cia? - na pewno ustawiasz dobrze cavebot i targeting?Bot - Elf
Rodzaj - Skrypt
Opis - Ja troszeczk? zam?wienie z wy?szej p??ki :}
A wi?c tak na moim otsie s? zmienione id cia? potwor?w i elf ich nie otwiera ,pr?bowa?em ro?nych skrypty?w. Odrazu m?wie ?e nie interesuje mnie skrypt
auto 200 opengrounditem <id>
Poniewa? sie wiesza i otwiera cia?o za szybko.
Z g?ry dziekuje za szybk? odpowiedz
auto 200 opengrounditem <id>
auto 1000 opengrounditem <id>
Nie wiem, czy to b?dzie dzia?a? - nie lubi? i nie za bardzo wiem jak si? w to bawi?...Bot - ElfBot NG
Rodzaj zam?wienia - Skrypt
Opis - Chcia?bym aby bot kiedy widzi na ekranie 2+ troll?w nak?ada? rapier i mia? full def, a gdy jest tylko 1 troll nak?ada? jagged sword i mia? balance.
auto 400..600 if [$mcount."$m.isshootable && $m.name == 'Troll' => 2] equiprhand 'id rapiera' | setattackmode 'defensive' 'stand' | wait 2000 | if [$mcount."$m.isshootable && $m.name == 'Troll' == 1] equiprhand 'id jagged sworda' | setattackmode 'balanced' 'stand' | wait 2000 |
Skrypt dzia?a na takiej zasadzie, ?e je?eli stoisz w miejscu d?u?ej ni? minut? to obracasz si? w d?? czekasz od 2 do 3 sekund i obracasz si? w g?r?.Bot - Tibia auto ; o (na serio elf)
Rodzaj zam?wienia - hotkey
Opis
1. Bezpieczny hotkey na anty logout
2. Bezpieczny hotkey na trenowanie mlvla exura
3. Bezpieczny hotkey na ??i?ganie fire sworda , zrobienie danej runki i za?o?enie spowrotem sworda (id fire sworda - 3280)
Odwdzi?cz? si?
auto 1000..2000 if [$standtime => 60000..80000] turns | wait 2000..3000 | turnn | wait 2000..3000
auto 2000..4000 if [$mp => xx] {say 'exura'}
ten anty paral nie wrzuca mi hura.Rzeczywi?cie, racja co do tego skrypta - poprawie go
Poprawiony:
Ten, kt?ry chcesz jest troch? bez sensu - bo je?eli b?dzie trzyma? gran hura, to nawet jak dostanie parala to go b?dze sci?ga? ;d.PHP:auto 200 | listas 'AntyParal' | if [$paralyzed == 1 && $mp >= 120 && $hppc < 90] {healparalysis 'exura' | wait 1000 | stronghaste} | if [$paralyzed == 1 && $mp >= 220 && $hppc < 70] {healparalysis 'exura gran' | wait 1000 | stronghaste} | if [$paralyzed == 1 && $mp >= 360 && $hppc < 50] {healparalysis 'exura vita' | wait 1000 | stronghaste} | if [$paralyzed == 1] {stronghaste}
ale nie Ci b?dzie, ale to dzia?a na takiej samej zasadzie...PHP:auto 200 stronghaste
dzia?a to na takiej zasadzie, ?e je?eli dostaniesz parala to gran hur, a je?li nawet nie masz parala to i tak gran hur - to nie b?dzie spamPHP:auto 200 if [$paralyzed == 1] {stronghaste} | else {stronghaste}
,ten anty paral nie wrzuca mi hura.
auto 200 | listas 'AntyParal' | if [$paralyzed == 1 && $mp >= 120 && $hppc < 90] {healparalysis 'exura' | wait 1000 | stronghaste} | if [$paralyzed == 1 && $mp >= 220 && $hppc < 70] {healparalysis 'exura gran' | wait 1000 | stronghaste} | if [$paralyzed == 1 && $mp >= 360 && $hppc < 50] {healparalysis 'exura vita' | wait 1000 | stronghaste} | if [$paralyzed == 1] {stronghaste} | else {stronghaste}
Mam taki dziwny pomys?, ale on zadzia?a dopiero je?li dobrze ustawisz cavebot i targeting. Wtedy po podej?ciu do cia?a b?dzie pr?bowa? je otworzy? i nie otworzy, ale b?dzie pr?bowa? - tak si? dzieje je?li ustawiasz normalnie wszystko? Jak tak to mo?e si? uda ;]Ustawia?em nawet 2000 milisekund i dzieje si? rzecz taka bot podchodzi otwiera i otwiera i otwiera i otwiera .... I nie lata po respie nie zabija tylko otwiera ..
auto 100 if [$islooting == 1] opengrounditem <id>